Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

internetowa znajomosc co napisac JEJ po pierwszym spotkaniu

Polecane posty

Gość gość

Spotkalem sie wlasnie z pewna kolezanka z internetu. Bardzo mila, sympatyczna osoba. CZy powiniennem jej napisac jakas wiadomosc po spotkaniu? Bardzo chcialbym kontunuowac ta znajomsoc, chetnie sie z nia jeszcze spotkam, tylko nie wiem co ew. jej napisac. Podobno kobietu liczą na taką wiadomosc...

Gość gość
nic nie pisz ! ani na necie ani przez sms ! daj jej teraz kilka dni spokoju by zatesknila i zastanawiala sie co robisz ! Zadzwon do niej po kilku dniach i znowu sie umow z nia powodzenia :D

Gość Mitenka
Tak, powinieneś, żeby widziała, że jesteś na tak. Napisz, że było miło i fajnie Ci się rozmawiało, oraz dokładnie to, co tutaj: że "bardzo chcialbyś kontunuowac tę znajomosc, chetnie sie z nia jeszcze spotkasz".

Gość gość
pierwsza podstawowa sprawa nie sluchaj kobiet i nic nie pisz ! Bo wyjdziesz na cipe ! No chyba ze chcesz skonczyc jako przyjaciel twoj wybor !

Gość gość
hmm.. 2 skrajne opinie. i co tu tera robic ;/

Gość gość
napisz i to koniecznie.Zawsze czeka sie na taka wiadomosc po pierwszej randce.Inaczej bedzie myslala ze byl nie wypal i zacznie szukac nowego kolesia.I bedzie jej przykro.Pisz.

Gość gość
chcesz miec dziewczyne to nie pisz ! jak sie jej spodobales to sama sie odezwie nie badz desperatem !

Gość Mitenka
Nie słuchać faceta, który Cię wkręca. Tanie rady pospolitego Casanovy. Jeśli zależy Ci na dziewczynie, napisz mniej więcej tak, jak wyżej - albo całkiem po swojemu. Ja czekałabym na jakiś znak od mężczyzny, z którym się pierwszy raz widziałam. I wszystkie moje udane netowe randki miały taki ciąg dalszy. Jeśli ktoś nie uważa za stosowne napisać kilku miłych słów po spotkaniu, to znaczy że było nieudane.

Gość gość
gosciu dobrze pisze nie sluchaj kobiet bo nie wyjdziesz na tym dobrze. Po prostu jestes podjarany spotkaniem za kilka godzin emocje opadna to sie uspokoisz .

Gość Randkująca z zapałem
Jest dokładnie tak, jak napisał gość wyżej "Zawsze czeka sie na taka wiadomosc po pierwszej randce. Inaczej bedzie myslala ze byl niewypal". Brak kontaktu ze strony mężczyzny po pierwszej randce oznacza dla kobiety rezygnację z niego.

ja bym napisal, nie rozumiem tych teorii na udawanie braku zainteresowania. brak zainteresowania rodzi brak zainteresowania i wszystko idzie do d**y. ja pisze... :P:)

Gość gość
kobiety to hipokrytki tylko czekaja by łechtac ich ego haha :D pisz pisz to kumlem zostaniesz a ona pozniej znajdzie sobie prawdziwego chlopa ktory mial jaja .

Gość gość
nigdy nie gon za kobietami chyba ze frajerem jestes

Gość gość
jak bedziesz zbyt dostepny dla kobiety to staniesz sie dla niej przewidywalny i nudny . kobiety potrzebuja emocji i zastanawiania sie co robisz czy myslisz o niej to je kreci

Gość gość
Co robić? Proste: posłuchać rad dziewczyn i kobiet. Chcesz się umówić z facetem, czy kobietą? Jeśli masz ochotę na randkę z facetem, słuchaj facetów. Jeśli z kobietą - kobiet, bo ważne są odczucia osoby, z którą się spotykasz. Masz tu czarno na białym jak my to odbieramy.

Gość gość
a co musisz juz dzis do niej pisac daj spokoj prrzeciez sie z nia widziales ?

Gość gość
"jak sie jej spodobales to sama sie odezwie nie badz desperatem !" Co za bzdura. Nie bądź chamem, który się nie odzywa po spotkaniu. Nawet savoire vivre nakazuje odezwać się i podziękować za miło spędzony w czyimś towarzystwie czas. Tylko burak milczy. Brak kontaktu oznacza niezbyt eleganckie zakończenie znajomości.

to ze emocje to racja, ale brak kontaktu po randce to raczej nie to... cala ta teoria typu - "badz dla niej nagroda" troche mnie smieszy, bo ostatecznie jest nieszczera. jesli laska nie pojdzie z toba do lozka mozesz powiedziec spoko, jej strata, i pewnie bedziesz mial troche racji bo jestes fajnym gosciem, ale to tez twoja strata, bo i ona byla fajna... czyz nie tak?;)

Gość gość
widze zbereznik masz pojecie w temacie a autor zachowuje sie jak chlopczyk ktory nie wie co ze soba zrobic i na dodatek jest tak slaby ze da sie przekonac tym bzdura kobiet co mu wciskaja ! I co z tego ze jej napiszesz ze bylo fajnie i chcesz dalej sie z nia spotykac a zastanowiles sie czy jej bylo fajnie z toba i czy sie jej spodobales ?

Gość gość
autorze nie masz pojecia jak postepowac z kobietami to po pierwsze! Po drugie widac ze sie zafiksowales na dziewczyne a to blad traktuj ja jak kolezanke i pomalu poznawaj !

Gość gość
nie wiem, czy jej bylo fajnie... jesli jednak zarowno ona nic nie napisze, jak i ja, to mimo iz moze oboje chcemy, nikt nic nie napisze i CZESC. to juz lepiej napisac. prosta, zwiezla wiadomosc, ale chyba wypada kilka zdan napisac.

Gość gość
widzisz sam sobie odpowiedziales . Ona sama nie napisze bo nie musi , nie jest zainteresowana , ma dosc twojej osoby na dzis tak postepuja kobiety . A ty jak lajza bedziesz sie plaszczyl i pisal jak fajnie bylo ile ty lat masz gosciu ?

Gość gościówkaa
Jasne, że wypada. Nawet z czystej grzeczności, a co dopiero, jeśli jesteś nią zainteresowany. Dobrze myślisz i trzymaj się własnej intuicji.

Gość gość
ty, na jakiej stronie/forum żeś ją poznał?

Gość gość
najlepiej zapytaj jakiegos kumpla ktory ma dziewczyne co dalej robic on napewno bedzie wiedzial i ci doradzi jak postepowac .

Gość gościanna
Rany, co za herezje tu wypisują jacyś amatorzy. Oczywiście, że pisz i nie oglądaj się na te z d**y wzięte chore porady. Nie ma to nic wspólnego z płaszczeniem się. C**ą, a raczej burakiem jest dla mnie koleś, który ćwiczy jakieś pokrętne teorie na kobiecie, z którą podobno chciał się spotkać.

Gość gość
stary nie badz frajerem nie sluchaj kobiet bo kolega zostaniesz haha :D

Gość gościanna
Nie bądź frajerem i nie słuchaj chłopaczków, bo zostaniesz na lodzie - i słusznie.

Gość gość
Taaa, nie pisz, nie dzwoń. Gimnazjum niech już może idzie spać, albo zajmie się lekcjami na poniedziałek.