Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocnaaa

Skąd wziąć pieniądze na wolontariat

Polecane posty

Gość Pomocnaaa

Witam. Mam nietypowy problem. Od dwóch lat staram się zostać wolontariuszką w Domu Małego Dziecka. Jedyną przeszkodą jest potrzebny komplet badań, które kosztują kilka stówek. Próbowałam zebrać kasę, ale studiuję i utrzymuję się sama i nigdy nie udaje mi się zebrać aż takiej kwoty. Macie może jakiś pomysł, skąd można wziąć kasę na taki cel? Chcę pomóc, od dawna i ironiczne jest, że uniemożliwiają mi to pieniądze, skoro chcę pomóc bezinteresownie. Kilka lat temu byłam wolontariuszką w kilku projektach, w domu dziecka itp., ale wtedy nie potrzebowałam wkładać w to aż takiej kwoty. Pomóżcie, bo mnie to strasznie dobija.

Gość gość
idz do schroniska dla psow tam nie potrzene padania a pomc na dom dziecka sie uparla

Gość gość
co to za badania które kosztują kilka stów? a oni nie mogą ci zasponsorowac, skoro i tak bedziesz pracowac za darmo?

Gość Pomocnaaa
sanepid, kilka nietypowych badań krwi, mocz, rentgen (te najważniejsze). Lekarz rodzinny tylko te dwa ostatnie skierował mnie za darmo, reszta jest płatna, bo rzadko się je robi. Co do zwierzaków, jest tak, że zwierzaki dyskwalifikują mnie z pracy z dziećmi, a oprócz wolontariatu dorabiam jako opiekunka małych dzieci, a nie chcę żadnego malucha zarazić.

Gość gość
no to daj sobie z tym spokoj, chyba masz za dużo wolnego czasu, poszukaj faceta, pomysl o wlasnym dziecku

Gość gość
a psy , schroniska?

Gość gość
Dziewczyna chce pomagać dzieciom..tak?a wy tu o psach piszecie..jakby chciala to by juz dawno pomagala w schronisku, nie wiem moze dowiedz sie w urzedzie miasta czy jest mozliwosc dofinansowania..

Gość gość
fantazja o biednych dzieciach do schroniska poszla jka taka matka teresa