Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem chora psychicznie nikt nie potafi mi pomóc

Polecane posty

Gość gość
dlaczego zrezygnowałaś z pracy psychologa? wypalenie zawodowe?

Żyłam pracą, straciłam przez to męża, mam 40 lat. Nie mam dzieci.. Wszystko wiązałam z tym, aby pomagać innym, za bardzo się zaangażowałam. Teraz żałuję. Nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym cofnąć czas :(

Gość Mooonikaaa
to ja gośc ktory pytal czy jesteś a zaraz autorka tematu. podpisałam nick żebys wiedziala ze ja to ja. Mnie nie obchodzi za bardzo co inni tu piszą bo widzę że starają sie za przeroszeniem zmieszać Cię z błotem. Mam tylko pytanie. Czy ja mogę mieć schizofrenię? Mam mnóstwo różnych objawów, to albo depresji, albo nerwicy albo jeszcze inne. Mam tez czasem takie coś, że jeśli ktoś rozmawia za moimi plecami i np sie śmieją, zawsze wydaje mi się że to ze mnie. Czesto tez wydaje mi sie ze ktos coś robi specjalnie przeciwko mnie. Bałam sie także jeżdzić poazdami. Nie raz ledwo powstrzymywałam sie od płaczu przez strach. raz głupie witraki widziałam to ogarnął mnie tkaże strach nei wiem dlaczego. Zawsze tez czuję sie że tak powiem najmądrzejsza choc wiem ze tak nie jest. poprostu gdy cos cos do mnie mówi musze to sprawdzić inaczej nie wierze. Czasem patrze na siebie w lustro i nie wierzę że ja to ja. Że powinnam wyglądac inaczej. Raz sobie nawet to tłumaczyłam że może fakycznie jest poprzednie życie i ze w nim byłam kimś innym a teraźniejszego ja nie moge zaakceptować. Wszyscy moim zdaniem robia wszystko źle. do tego wszystko to co wcześniej pisalam. i jeszcze cos takiego, ze nie mam poczucia czasu. od wczoraj rana miałam ten "napad dołu, histerii" a teraz gdy przeszedł, mam wrażenie że to był tylko sen.

Gość Mooonikaaa
Czuję że odezwę sie na gg na pewno, tylko poprostu jeszcze nie teraz. Musze ochłonąć po tym wszystkim.

Gość gosc_222
Marianna mam pewne problemy psychiczne, że tak powiem i chciałam się spytać czy mogłabym porozmawiać z tobą "przez internet". Czy byłaby taka możliwość?

Gość Mooonikaaa
Editta van kan nikt cie tu nie zapraszał więc ćjus 🖐️.

Moniko to może być depresja maniakalna, ale dobrze by było, gdybyś poszła do lekarza aby zdiagnozował Twoje objawy. To mogą być faktycznie początki schizofreni..

Gość Mooonikaaa
Dziękuję. Lepiej mi gdy wiem, że mogę się Ciebie poradzić w każdej chwili jeśli poczuję w końcu tą potrzebę. Czasem je mam ale zanim cokolwiek zdąze zobić odrazu umysł zazyna sie bronic ze jednak nie, ze po co. I niech się pani uśmiechnie, wkońcu pomaga pani ludziom, a to coś dobrego.