Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Goraca Zuzia

Dlaczego zostawilyscie polaka

Polecane posty

Gość 0 Terenia 0
08.09.13 [zgłoś do usunięcia] Polski Robolek w UK Związki Polek z obcokrajowcami to wciąż mniejszość licząca kilkaset tysięcy." X Do czasu :classic_cool:

Gość gość
a ja powiem tak Polscy męźczyżni uważają kobiety za swoje służące najlepiej gdyby wg nich taka kobieta poszła na etat do pracy po pracy gotowanie sprzątanie pranie i niańczenie dzieci a on pójdzie zarobi 1600 i ma się za wielkiego pana i władcę do tego wypije piwko wypali papieroska i zabierać chce się do seksu Nie wspomnę o wyglądzie przeciętnego Polaka brzuch , niezadbany , o zasadach higieny tylko słyszał gdzieś bo żeby przestrzegać to trudno z tym zazwyczaj mają Oczywiście jakieś wyjątki wśród Polaków się znajdą którzy są zadbani, zamożni itp...to znów mają się na Bóg wie kogo masakra jakaś .... A inne nacje nie mają jakiś urojeń na swój temat że np. skoro jest przystojny i kulturalny i zamożny to kobieta ma się kłaść mu u stóp i po rękach całować ze to że ją wziął za żonę a w Polsce ile razy słychać jak się wyzywa kobiety od starych panien itp.. żenada co się dziwicie to mądre kobiety które starymi pannami są bo lepiej starą panną być w Polsce niż wiązać się z Polaczkiem

Gość gość
a ja myślę że coraz więcej będzie Polaków starych kawalerów bo Polki będą wybierać mądrzejszych czyli nie Polaków

Gość Polski Robolek w UK
Ja nie mam żadnych kompleksów i konkurencji się nie boję :) W końcu moda na obcokrajowca minie, gdy większość z Was wróci z tych związków do Polski - emocjonalnie okaleczona i z dzieckiem bez tatusia. To już się dzieje. W polskich przedszkolach coraz więcej różnokolorowych dzieci bez tatusiów. I to jest trochę przykre. Ale nie ma innego sposobu, żebyście poznały jak ten owoc smakuje - po prostu musicie go skonsumować.

Gość gość
do zuzia - 12 3 08.09.13 [zgłoś do usunięcia] Goraca Zuzia Ciekawa jestem, jakie sa motywy. Osobiscie polacy nie maja u mnie szans ze wzgl swoja muzulmansko-szowinistyczna mentalnosc, ale nie o tym nam tu pisac - u ciebie nikt z polskich facetow szansy miec niechce. NIkt cie niechce zrozum to wreszcie, jestes towarem przeterminowanym, z ostro rombientom psuchikom :D:D:D - do tej wyzej,- brak slow. Czy ty sie zastanwiasz czasem co ty pleciesz kobieto ? z jakiej ty wsi jestes kozo jedna z druga?

Gość gość
@a ja myślę że coraz więcej będzie Polaków starych kawalerów bo Polki będą wybierać mądrzejszych czyli nie Polaków - ale wymyslilas , ooo jaaa. dlugo ci to zajelo. Juz sie boimy, ze nas nie wybierzecie, bedziemy miec chyba depresje bo nie mozemy utrzymywac naszych kaszalotnych otyllych poszczurastych nierozgarnietych pseudo kseizniczek. najwazniejsze zbeys byla szczesliwa ze swoim nie -polakiem, a my sobie poradzimy, bo? Bo polscy mezczyzni zawsze sobie swietnie radza.

To super, ze mnie nie chca.....bo ja ich tez nie. Przynajmniej swiety spokoj I nie bede musiala ogladac tych sliniacych sie buraczanych facjat....haha

Gość 0 Terenia 0
08.09.13 [zgłoś do usunięcia] Polski Robolek w UK W polskich przedszkolach coraz więcej różnokolorowych dzieci bez tatusiów." X A robol znowu pije do czarnuchów :O Ja tam mam wyższe wymogi :classic_cool: I dostaję takich facetów jakich chcę :classic_cool:

Gość Polski Robolek w UK
a ja myślę że coraz więcej będzie Polaków starych kawalerów ************************************* Dla faceta bycie starym kawalerem i skakanie z kwiatka na kwiatek to akurat powód do zazdrości ze strony żonatych kolegów. Za to bycie starą panną dla dziewczyny to tragedia. Dlatego nie dziwię się Wam, że w pewnym momencie z desperacji wybieracie Kurdów, Pakistańczyków, Hindusów, a nawet Mudżynków. Mam naprawdę sporo tolerancji dla takich kobietek, bo wiem, że one cierpią i też chcą żeby ktoś je kochał, też chcą mieć dzieci. Dlatego zawsze gdy słyszę jakieś rasistowskie komentarze ze strony Polaków w kierunku Polek z egzotycznymi mężami, to staję w obronie Polek.

Gość Polski Robolek w UK
Mówię jak jest, Zuziu. Mi status "starego kawalera" raczej nie spędza snu z powiek. Ożenić to ja się mogę nawet w wieku 40 lat, o ile jeszcze będzie mi się chciało. Na razie mam 27, wszystko przede mną :)

Gość 0 Terenia 0
Robol, idź spać, bo od jutra znowu będziesz przerzucał gruz :classic_cool:🖐️

Gość Polski Robolek w UK
Będę obsługiwał ploter laserowy. Na tym polega moja praca :) Faktycznie, masz rację, trochę się już późno zrobiło. Czas na mnie.

Gość 0 Terenia 0
09.09.13 [zgłoś do usunięcia] Polski Robolek w UK Będę obsługiwał ploter laserowy. Na tym polega moja praca" X 💤 Fascynujące 💤

Gość gość
one nie wiedza co to ploter, a laserowy to juz zuplenie nie do ogarniecia prze ptasi mozgi. Jakbys napisac ze idziesz jutro sprzedawac buty prady w selfridges to pewnie sikalby z zainteresowania. I powiedz po co jest kobieta ? nic nie robi, marudzi. A seks? to zadna karta przetargowa teraz jest tyle mozliwosci chocby ta :) https://www.realdoll.com

Gość 0 Terenia 0
No jo, bo polaczki muszą płacić za seks :classic_cool: Loosers :classic_cool:

Gość gość
poniewaz duzo pil,nie zajmowal sie dzieckiem,nie umial i nie mial ochoty nic zrobic w domu,kiepsko zarabial,czesto zmienial prace,wieczny dol finansowy,planowalam go zostawic i nagle w mym zyciu pojawil sie Niemiec,10 lat starszy,przystojny,nie pije prawie wogule,nie lubi,czasami 1 szklanke whisky,jest mega meski,ma kierownicze stanowisko,mily,sympatyczny,spokojny,tych cech brakowalo mi w mym ex-mezu,zawsze byl taki wrzaskliwy,jak cos bylo nie tak,a teraz mam partnera fajnego,przyjacielskiego,ma dobry kontakt z moja corka,czego chciec wiecej?jestem szczesliwa Umnie dokładnie to samo, też Niemiec, jakby moja historia. Wzięłam rozwód bo już dość miałam ciągłych wybuchów agresji, nerwowości. Jak się szanowny eks mąż denerwował, to aż żal było patrzeć. Doszło do tego że mój syn się od niego odwrócił całkowicie, to była jego decyzja. Mój były nie przewidział tylko jednego, że po prostu, odejdę. Dzięsiatki prób rozmów, namowa na psychologa itp, gdzie tam ,,,,zawsze mówił,,,już taki jestem. No to sobie bądź. Teraz mam człowieka który jest spokojny, opanowany, przez ostanie lata nigdy nie podniósł głosu. Tu nie chodzi o kasę, ale o coś ważniejszego, po prostu o normalność. Jestem szczęsliwie zakochana z wzajemnością, czy to tak trudno zrozumieć, że człowiek ma swoje granice wytrzymałości. Niestety w większości panowie z Polski jeszcze dużo muszą zjeść chleba by zrozumieć pewne sprawy, a szkoda, bo bo sami siebie niszczą. Poczytajcie na forach, tam ludzie piszą incognito, więc co im zależy.

Gość gość
Ja nie rzucilam swojego Polaka, ale to on mnie rzucil

Gość Kraolilina
Rzucilam Polaka bo: - byl maminsynkiem, mamusia byla wyrocznia i wiedziala wszystko co sie dzialo w naszym zwiazku - zaczal nalogowo grac w gry - zrobil sie nudny jak flaki z olejem, praca, dom i gierki, zero wyjsc zeby sie zabawic, nie lubial jak zapraszalam znajomych bo trzeba wydac kase na jedzenie i gosci ugoscic a on mial weza w kieszeni Bylam z nim rok, mieszkalam przez 3 miesiace,

Gość Lusi ytytytyt
Nic nie dzieje sie bez przyczyny!

Wychodzi na to, ze po prostu nikt polakow nie chce, skoro malo ktora ich zostawila. Dziewczyny w koncu przejrzaly na oczy.....

Gość omniaaa
Polski Robolek w UK czasem wydaje mi sie ze sa kobiety ktore lubia byc bite, im sie chyba wydaje ze mezczyzna okazuje im w ten sposob milosci, bo gdyby ich nie kochal, to nie stukalby ich....moja sasiadka w polsce taka byla 20 lat ja maz katowal i tylko raz przyjechala policja... wiem , ze pewnie wiekszosci zacznie mnie wyzywac, jesli napisze z kim jestem....wiec nie napisze;)...napisze tylko ze jestem z tym czlowiekiem szczesliwa, mamy dzieci i stanowimy taka normalna rodzine...i zapominam skad on jest, traktuje go i zwracam sie do niego tak jakbym to robila do polaka...tylko czasem inni przypominaja mi, ze moj maz pochodzi z tego kraju...;)

Gość Wrszcie z glowy
Ja swojego zostawilam w pierony, bo pil, palil ziolo, nic nie chcial robic, wymagal ode mnie, zebym byla jego sluzka ( ja tez pracowalam) I myslal, ze sex nalezy mu sie jak psu micha, kiedy chce....nawet jak nie mialam ochoty. Do tego przeklinal I wiecznie narzekal. Wiecej chyba nie musze pisac....mysle ze wystarczy, zeby miec dosc!

Gość Gosciowa
Zapite mordy! A fe!

Gość NaiwnePoleczki
Każdy facet za granicą wie że polki są łatwe, dzięki bogu moja żona jest Kubanką a nie jakaś śmierdząca polka!

Gość gość
ja tez zostawiłam dla niemca, nie chce mi sie pisac o moim bylym, gdzie ja miałam oczy