Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2013 Jakie sklepy wam się podobają? Gdzie warto kupić coś w korzystnej cenie? Duży wybór? Czekam na wasze sugestie. Powoli zbliża się okres okazji na prezenty dla dzieciaków w mojej rodzinie i nie mówię tutaj o gwiazdce a o urodzinach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość number25 Napisano Wrzesień 9, 2013 Może tulandia.pl? Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muszencja 0 Napisano Wrzesień 11, 2013 sklep calineczka z warszawy:) ogroomny asortyment:) ale bez akcesoriow do szkoly chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion_Silver 0 Napisano Wrzesień 21, 2013 ja bardziej niż do sklepów jestem przywiązana do marek, moje starsze dziecko nie chodzi jeszcze do szkoły więc wchodzą w grę tylko zabawki, chicco, fiisher price czy lamaze, po prostu szukam okazji, najczęściej w Internecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2013 na tulandia.pl obecnie mają w promocji fajne plecaki do szkoły. wiadomo, że szkoła już się zaczęła miesiąc temu, ale często zakupy są koniecznie również w trakcie. mojej córeczki plecak do wyrzucenia, choć ma od roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2013 Polecam neo24.pl Niedrogo i duży wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Orka Wielka Napisano Październik 10, 2013 Tulandia.pl przebija się z cenami, z tego co widzę :) Ekstra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marek rox Napisano Listopad 4, 2013 Na Tulandii łatwo coś znaleźć, stronka zrobiona z pomysłem, poza tym wiele z tych zabawek co oferują to są gry edukacyjne które nie tylko bawią ale też i uczą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 17, 2013 Witam, pewnie większość z was chce mieć koszulkę z własnym z własnym nadrukiem napisem itp.zapraszam na stronę gdzie to jest możliwość!! zaprojektuj112.cupsell.pl oraz zapraszam do mojego skromnego sklepu naszeciuchy.cupsell.pl minecraft-all.cupsell.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janka Nowak Napisano Listopad 27, 2013 Dzięki, na tulandia.pl znalazłam grę planszowa jaką szukałam od kilku dni dla syna na urodziny :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2013 Fajny sklep z zabawkami oraz akcesoriami dla dziecka to także http://smartboy.pl/ są rzetelni i uczciwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 2, 2014 No ale w smyku np nie dostaniesz tylu gier i zabaw planszowych, na tulandii znajdziesz nie tylko dla dzieci ale też dla tych trochę już większych koneserów tego typu zabaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 17, 2014 Dla mnie smyk jest trochę zbyt drogi, no i tak jak ktoś napisał wybór jest może i duży ale nie w kwestii gier planszowych czy karcianych, w które mogłyby grać nie tylko dzieci, ale też dorośli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2014 Na pluszakizklasa.pl maja zestawy z pianki do składania. Fajna zabawa nie tylko dla dziecka ale dla całej rodziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2014 Chciałabym zachęcić i polecić zakupy w neo24, jest tam duży wybór zabawek i art. do szkoły dla naszych pociech, w dodatku w jednym miejscu i w rozsądnych cenach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2014 Właśnie jestem po zakupach artykułów szkolnych dla dzieciaków w Neo24. Posiadają szeroki asortyment w niskich cenach, bez wychodzenia z domu wraz z dziećmi wybraliśmy co trzeba i szybko dostarczono nam do domu. Witaj szkoło z Neo24. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2014 W Neo24 ruszyła fajna usługa Neoexpress, dziś zamawiasz-dziś dostajesz. Artykuły szkolne dla dzieciaków tak kupiłam i za niewielką opłatą, za parę godzin towar miałam w domu. Bardzo wygodna forma zakupów, polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2014 Nachalna reklama zniechęca a nie zachęca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2014 Przecież Neo24 to sklep RTV i AGD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2014 Fajny i godny zaufania sklep z zabawkami dla dzieci to Smartboy.pl od jakiegoś czasu tam kupuje i wszystko jest w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość79MAJKA Napisano Wrzesień 16, 2014 Ja daję dużyplus neo24 za duży wybór zabawek i akcesorji szkolnych dla naszych, często nieswornych pociech, oraz za niskie ceny. Ousłudzę opisanej powyżej słyszałam , lecz nie korzystałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zawsze na temat Napisano Wrzesień 21, 2014 Zapraszam do sklepu http://www.patimar.com.pl Program ochrony kupujących, możliwość logowania danymi z allegro. Duży wybór zabawek firmowych i importowanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaMama 0 Napisano Październik 14, 2014 Zajrzyj na Asport-Junior.pl - znajdziesz tam w szczególności bardzo dobrej jakości plecaki do szkoły. Polecam, bo wiele razy tam kupowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2015 Dobrym sklepem z zabawkami jest krolestwodzieci.pl Maja bardzo duży asortyment i dobre ceny. Często zamawiam tam prezent na święta dla maluchów czy na dzień dziecka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 polecam sprawdzic www.jokomisiada.pl - zawsze kupuje tam zabawki na wszystkie rocznice i inne urodzinowe rzeczy i dzieciaki zawsze sa zadowolone i chca wiecej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 24, 2015 Ja często robię zakupy przez internet :) Moim ulubionym sklepem jest allinside. Jestem badzo zadowolonym klientem tego sklepu, obsługa jest świetna a rzeczy które tam kupowałam są rewelacyjne. Bardzo dużo rzeczy tam kupuję, od kosmetyków, przez ubrania i akcesoria dla dzieci, po elektronikę :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mirabel34 Napisano Kwiecień 13, 2015 A ja polecam kinderland24 bardzo często go odwiedzam, ponieważ akurat mam niedaleko. Ale mają też sklep internetowy i jak mam nawał pracy to po prostu zamawiam. Mają nietypowe zabawki, na czym tak naprawdę najbardziej mi zależało. Uwielbiam fajne rozwijające zestawy edukacyjne, gry zręczniościowe i pamieciowe a tam to wszystko znajduje także polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 10, 2015 poprostu http:jlbaltic.istore.pl - zabawki i artykuły szkolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biedronka58 Napisano Sierpień 12, 2015 Szukam prezentu dla wnuka i ma to być rozkręcany dinozaur http://nianio.com.pl/ Zabawka manualna, firmy Dumel. Tylko nie mogę znaleźć sklepu z takimi zabawkami. Jeśli spotkaliście takiego dinozaura proszę o namiary na sklep. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddaae Napisano Październik 20, 2015 Jak szukasz wysokogatunkowego asortymentu przeznaczonego dla najmłodszych dzieci to zajrzyj koniecznie tutaj www.CuddlyZOO.pl. W tym sklepie internetowym skompletowałam całą wyprawkę dla mojej córeczki. Kupiłam genialną pościel dla dziecka i całe wyposażenie wózka. Często korzystam również z atrakcyjnych pod względem ceny promocji . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach