Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość olka987

Moi rodzice prawdopodobnie się rozwodzą

Polecane posty

Gość olka987

Moi rodzice prawdopodobne się rozwodzą. Tata często pisał z jakąś koleżanką z pracy, a potem usuwał te sms. Ale ostatnio wracaliśmy od rodziny i on był trochę podpity, pisał z nią i nie usunął tego, więc mama zaczęła to czytać. Nie wiem do końca co tam pisało, ale się wkurzyła. Jak ojciec chodzi z psem, to nie tak jak zwykle, tylko po 1-2 godziny i go nigdzie nie widać, a on zawsze chodził tą samą drogą. Mama poszła go śledzić, ale on gdzieś zniknął i go nie znalazła. Kazała mi do niego zadzwonić i żebym się spytała gdzie jest i powiedziała, żeby mi kupił gumy(tak na prawdę, to chodziło o to, żeby się przyznał gdzie jest). No to powiedział, że idzie tam gdzie zawsze, ale mama tam sprawdzała i go nie było, więc kłamał. No i wieczorem zaczęli się kłócić i mama mu to wszystko zarzuciła. A on oczywiście się nie przyznawał i mówił, że te sms, to na żarty były. No ale jakby tak było, to by ich nie usuwał, prawda? No to mama się wkurzyła, bo jest pewna, że on ją zdradza i zaczęła go bić, nawet splunęła na niego O.O No ale nie dziwię się jej. Powiedziała, że jutro pójdzie po pozew do sądu i się z nim rozwodzi. A ojciec mówił, żeby tego nie robiła, że on nic nie zrobił itp. Ale mama go nie słuchała. W sumie, to jest mi go trochę żal, a nie powinno, bo często robił straszne awantury w domu. Często krzyczał na mnie o byle co, czasami nawet uderzył. Nie wiem co mam robić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować