Gość olka987 Napisano Wrzesień 9, 2013 Moi rodzice prawdopodobne się rozwodzą. Tata często pisał z jakąś koleżanką z pracy, a potem usuwał te sms. Ale ostatnio wracaliśmy od rodziny i on był trochę podpity, pisał z nią i nie usunął tego, więc mama zaczęła to czytać. Nie wiem do końca co tam pisało, ale się wkurzyła. Jak ojciec chodzi z psem, to nie tak jak zwykle, tylko po 1-2 godziny i go nigdzie nie widać, a on zawsze chodził tą samą drogą. Mama poszła go śledzić, ale on gdzieś zniknął i go nie znalazła. Kazała mi do niego zadzwonić i żebym się spytała gdzie jest i powiedziała, żeby mi kupił gumy(tak na prawdę, to chodziło o to, żeby się przyznał gdzie jest). No to powiedział, że idzie tam gdzie zawsze, ale mama tam sprawdzała i go nie było, więc kłamał. No i wieczorem zaczęli się kłócić i mama mu to wszystko zarzuciła. A on oczywiście się nie przyznawał i mówił, że te sms, to na żarty były. No ale jakby tak było, to by ich nie usuwał, prawda? No to mama się wkurzyła, bo jest pewna, że on ją zdradza i zaczęła go bić, nawet splunęła na niego O.O No ale nie dziwię się jej. Powiedziała, że jutro pójdzie po pozew do sądu i się z nim rozwodzi. A ojciec mówił, żeby tego nie robiła, że on nic nie zrobił itp. Ale mama go nie słuchała. W sumie, to jest mi go trochę żal, a nie powinno, bo często robił straszne awantury w domu. Często krzyczał na mnie o byle co, czasami nawet uderzył. Nie wiem co mam robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach