Śliwka z Grójca 265 Napisano 25 Marzec 48 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie będę wyzywać, bo nie jestem doktorem, pieprzem ani króliczkiem.. A forum to nie życie, bo po wylogowaniu życie toczy się dalej i wstyd mi za niektórych ludzi. Przykro mi, że Gina ma hejt i wyśmiewanie przez króliczka, że jest na wózku i jest giermkiem. To dobra dziewczyna i nie zasłużyła na to. Jeśli będzie hejtowana, oraz ja, moja mama i mąż,to nie będę udawać, że tego nie widzę. Króliczek dostanie po łapkach. Gienia ma hejt za pijackie awantury jeszcze niedawno, za robienie z siebie wielkiej polonistki ponad motłochem co nie potrafi pisać, za wygadywanie ...yzmów i za haa haaaawk. Koło dobrej dziewczyny to ona nigdy nie stała nawet w kolejce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 25 Marzec 30 minut temu, Get Оut napisał: E bardziej przykre jest , że ludzie wydawało by sie wyedukowani nie potrafią ze sobą normalnie rozmawiać bez skakania wzajemnie do gardeł. Naszczeście większość potrafi normalnie pogadać i tylko nieliczne jednostki sie awanturują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 26 Marzec 12 godzin temu, Koralgor napisał: Skoro pisza ze sa w innych miejscach to zaraz skonczy sie ich rodeo, bo obstawiam ze z nudow tu spamuja i bedzie swiety spokoj jak sie soba zajma Zajmą się ale forum, rozmawiając ze sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 26 Marzec 12 godzin temu, Doktor ZG napisał: Skoro nie jestes Brum to mi to wystarczy. Oczywiście jako normalny i wzorowy użytkownik forum wiecej o tym nie wspomnę. A czy jestem przekonany czy nie, zostawię to dla siebie. Beka. Zrób sobie taki tatuaż, lub grawer na ścianie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 26 Marzec (edytowany) No i po kłótni o pietruszkę, bo ktoś zablokował temat. Same dziś przypadki Edytowano 26 Marzec przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 239 Napisano 26 Marzec 2 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Beka. Zrób sobie taki tatuaż, lub grawer na ścianie Dobrze, ze wyczulas ironię. Aktualnie robię wzor na barkach i plecach i juz tego nie zmieszczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 26 Marzec Nawet jak trans sie umaluje jak na tym avku to wyglada niezle znaczy tak odjazdowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 26 Marzec 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Dobrze, ze wyczulas ironię. Aktualnie robię wzor na barkach i plecach i juz tego nie zmieszczę Wiem, wziąłeś ze mnie przykład, hejtując mnie za tatuaże Ale cieszę się, że uczysz się od najlepszych. Widzę, że już jak baba nie kłócisz się o buraki i pietruszkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 674 Napisano 26 Marzec 4 minuty temu, Doktor ZG napisał: Dobrze, ze wyczulas ironię. Aktualnie robię wzor na barkach i plecach i juz tego nie zmieszczę Dla chcącego nic trudnego. Pisanie, że Cię zaczepiam, o wariatce i pogardzie możesz sobie odpuścić. Przyswoiłam to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 239 Napisano 26 Marzec 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wiem, wziąłeś ze mnie przykład, hejtując mnie za tatuaże Ale cieszę się, że uczysz się od najlepszych. Widzę, że już jak baba nie kłócisz się o buraki i pietruszkę Tak, wziąłem z ciebie przyklad... tym bardziej, ze moj najstarszy tatuaz ma ponad 10 lat, ale oczywiście. W dodatku hejtowalem cie za tatuaże. Idz do lekarza. Poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 26 Marzec (edytowany) 3 minuty temu, Doktor ZG napisał: Tak, wziąłem z ciebie przyklad... tym bardziej, ze moj najstarszy tatuaz ma ponad 10 lat, ale oczywiście. W dodatku hejtowalem cie za tatuaże. Idz do lekarza. Poważnie. Na 100% musisz być babą udającą faceta, bo facet już dawno by odpuścił i nie poniżał się, domniemując-Kim jest miś z włóczki Powtarzasz się doktorze i nerwy ci puszczają. Edytowano 26 Marzec przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 239 Napisano 26 Marzec Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Na 100% musisz być babą udającą faceta, bo facet już dawno by odpuścił i nie poniżał się, domniemując-Kim jest miś z włóczki Powtarzasz się doktorze i nerwy co puszczają. Przeciez dawno juz odpuściłem. Idz do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 650 Napisano 26 Marzec 4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Nawet jak trans sie umaluje jak na tym avku to wyglada niezle znaczy tak odjazdowo Moim zdaniem ten makijaż jest zdecydowanie przerysowany chociaż technicznie dobry. Brwi są nienaturalnie wyrysowane, co daje efekt mocno sceniczny wręcz zahaczający o estetykę drag queens. Do tego widać że rzęsy są zdecydowanie za ciężkie optycznie zamykają oko i sprawiają wrażenie przytłaczających, zamiast je otwierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 239 Napisano 26 Marzec Przed chwilą, JajāWywalone napisał: I po co wy szpecicie te ciała takimi bohomazami wielkimi Ja lubię. Mam na łydce, ale jestem w trakcie usuwania. W zamian za to robię barki i plecy, zacząłem jakoś na jesien i nie mogę dokończyć. Mam tez na rękach. Ale rzadko sie nimi chwalę. Np Ewa uważa ze niektóre są brzydkie czy tam straszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 26 Marzec Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Przeciez dawno juz odpuściłem. Idz do lekarza Polecasz kogoś, czy może drugiego teścia, który jest lekarzem To masz za Ginę, za mnie i za Brum biznesmenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 26 Marzec Przed chwilą, JajāWywalone napisał: Rzęsy są ładne akurat. Ale wiadomo ze to zdjęcie z netu jak fotografie zimowego pejzażu robione przez męża buniego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 26 Marzec 5 minut temu, salix napisał: Moim zdaniem ten makijaż jest zdecydowanie przerysowany chociaż technicznie dobry. Brwi są nienaturalnie wyrysowane, co daje efekt mocno sceniczny wręcz zahaczający o estetykę drag queens. Do tego widać że rzęsy są zdecydowanie za ciężkie optycznie zamykają oko i sprawiają wrażenie przytłaczających, zamiast je otwierać. drag queens sa fajne i zabawne i mulę ruż taki efekt sceniczny, te clean girly nieustannie maja byc a czasem fajny jest barok i krindz i szydera, fak jak dla mnie tylko brwi przesadzone ale da sie przezyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 26 Marzec blokują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 26 Marzec brokat i kolory z dópy w stylu opalizujaca lawa z dópy węża są super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 239 Napisano 26 Marzec 3 minuty temu, JajāWywalone napisał: Haha robisz a potem usuwasz a ciało to nie mydlo. Ogólnie nie rozumiem tej mody wszechobecnej na dziaranie. Jakieś malutkie ewnetualnie Usuwam, bo byl nieprzemyślany i złe mi sie kojarzyło. Mogłem przerobić, ale nie chcę. Na rękach mam małe, ale więcej niz po jednym. Nie chodzi o mode, mi to zawsze sie podobało. Pamietam jak bylem mały niesamowite kotwice na rekach rybaków. To bylo niezle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 26 Marzec albo sobie zrobic haka zamiast reki i masakrowac twarze wrogow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach