Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studenci to idioci z reguły

Polecane posty

Gość gość
możesz mieć konto od ćwierć wieku, może uargumentuj dlaczego beznadziejny temat. Może lepszy jest temat: "miałam romans z arabem"? czy "czy wstydzicie sie robić kupe przy swoim chłopaku"?

Gość kobiety to przewaznie
dla przeciętnej kafeterianki jak nie ma nic o facecie, ciuchach, serialach, okresie, dzieciach itd to temat jest beznadziejny

Gość gość
uczelnie sie skompromitowały zapraszając zbrodniarza Baumana i inne persony na uniwersytet, uczelnie są gówno warte i gówna uczą

Gość gość
LeśnySłodziaczek jesteś idiotką czy pedałem?

Gość gość
To prawda, że duża część studentów to idioci, ale nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora. Chodziłam do jednego z najlepszych liceów w moim mieście (wojewódzkim) i zapewniam Was, że Ci ludzie naprawdę byli ogarnięci życiowo. Za to znam też osoby, które nie dostały się do zawodówek z powodów zdrowotnych, poszły do okręgowego liceum (no bo przecież obowiązek szkolny i musiały gdzieś pójść) i teraz studiują na bardzo różnych kierunkach. Niektórzy z nich do tej pory nie potrafią poprawnie zdania po polsku sklecić, no, ale różnego rodzaju uczelnie mimo to czekały na nich z otwartymi ramionami. Taki system edukacji niestety.

Gość gość
"DOBRZE CHĘTNIE TO UARGUMENTUJĘ według najnowszych danych w poolsce w 2011/2012 roku studiowalo prawie 1,8 mln młodych ludzi. Już rozumiesZ?" jesteś głupsza niż ustawa przewiduje, nie znasz nawet słowa uargumentować :(

Gość gość
w Polsce idiotko, nie poolsce może ty k***a mieszkasz w jakiejś poolsce

Gość gość
gościu wyżej, czy naprawdę sądzisz, że jak się przyczepisz do literówki, to wszyscy uznają Cię za mądrzejszego niż jesteś? :D

"gość gościu wyżej, czy naprawdę sądzisz, że jak się przyczepisz do literówki, to wszyscy uznają Cię za mądrzejszego niż jesteś? smiech.gif" Zgadzam się

Gość gość
można pomylić sie, ale z premedytacją mówić o swoim kraju poolska tto żałosne, w*********j obciągać pały murzynom debilko

Gość leśny słodziak to idiotka
zapewne studentka jakiegoś gówna, która w necie rekompensuje sobie to, że nie ma mózgu ani urody.

Najlepsze z tego wszystkiego to jest to, że ja piszę całkiem serio! (poza tymi 13 latami), a wy myliscie, że ja żartuję :D to jest naprawde niewiarygodne zjawisko i świadczy o waszej tępocie! :D

Gość kobiety to przewaznie
jest bardziej żałosna osoba od Ciebie na kafe?

Gość leśna niestety to stara
słowo klucz leśnej z innego tematu "W sumie ja nie chce go zrozumiec, ale chce wiedziec na waszych doswiadczeniach czy to ma sens w ogole, jak ktos chce kogos zmieniac" ona nie chce ROZUMIEĆ czegokolwiek...

Gość gość
faktycznie nie chcesz i nie umiesz niczego zrozumieć leśna, żal stara a idiotka

Gość leśna niestety to stara
to żaden trud debilko wystarczy wpisać w google LeśnySłodziaczek kafeteria. Jak to dla Ciebie trud to jakim trudem musi być dla Ciebie mnożenie i dzielenie ?