Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spider12345

Co wpływa na jakosć wzwodu 28lat

Polecane posty

Witajcie, nie wiem czy wy też to zauważyliście czy tylko ja tak mam ale są dni kiedy mam taki wzwód że mam wrażenie że rozerwie mi penisa. Czasem jest znów tak że wzwód jest ale penis jest nie do końca twardy. Dodatkowo reakcja na bodźce, czasem znikoma a nie raz wystarczy kilka razy dotknąć i jest w gotowości :) Zastanawiam się czym to jest spowodowane bo sytuacja jest w stanie zmienić się jednego dnia po nocy. Powiedzmy dziś jest super i było tak przez kilka dni, jutro obudzę się i jest już dużo gorzej. Wzwód słabszy i sprzęt tak jakby wyłączony w 50% Za jakiś czas znów zmiana. Myślę od czego to może być. Nie jestem w stanie chyba sam dojść co jest powodem. Myślicie że np jedzenie może mieć tak decydujący wpływ? Jeśli tak to co jeść a czego nie? Jeśli chodzi o wysypianie to raczej codziennie się wysypiam więc to odpada. Papierosy? Nie palę dużo i w dodatku cienkie superlighty. Ale nawet czy jeśli bym palił dużo to mogło by to być powodem że czasem jest super a czasem słabo? Jeśli były by jakieś zmiany pod wpływem nikotyny to chyba na stałe?

Gość gość
też tak czasem mam jak się długo nie masturbuje

Gość gość
jeśli miała byci dać dóópy ,,brygida bardott,, w swej młodości to stanął by ci na 21 cm i 17 w obwodzie z twardością łożyska do lokomotywy

Gość gość
Jako że leczyłem się z impotencji i wyleczyłem to wiem sporo na ten temat. Oczywiście w twoim przypadku to sprawa organizmu nie psychiki, niestety to sprawy krążeniowe, prawdopodobnie za wysoki cholesterol, zrób sobie badania krwi, jak jest podwyższony dużo to lekarz rodzinny plus tabletki jak mało to dieta.

Gość Spider1234
Badania robione. Morfologia ok. Cholesterol ok. Z tego co pamiętam to mam 160 a norma do 200. Nie wiem co może być jeszcze powodem. Nie jestem otyły. Ważę 85kg przy 185cm. Praca raczej w terenie więc za dużo nie siedzę.