Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kumpel otworzyl mi oczy jacy sa faceci

Polecane posty

Gość gość
Maciek B @gość: no może, choć ja mam do tego trochę inne podejścieoczko.gif Zona to zona, a nie partnerka czy przyjaciolka. Dla zony przewidziana jest konkretna rola i kontkretne zadania. Ja znam Twoje podejscie, nie raz z Toba sie wyklocalam;) Ale przyznaj, ze cudownie by bylo jakby zona oprocz wypelniania konkretnych zadan byla wlasnie taka przyjaciolka ;)

Gość gość
"wszystko kreci sie wokol seksu. I facet decyduje sie na slub tylko ze wzgledu na seks. I zawsze to kobieta chce slubu - on chce tylko seksu." x Trzeba być idiotą aby brać ślub dla seksu ale ty nawet łepetyną nie ruszysz i nie pomyślisz tylko zakładasz głupie prowokacje na forum. x " Dla seksu i prac domowych" x Maciuś jest głąbem kapuścianym więc pierdoły wypisuje. Gotuję lepiej niż większość z was, uprać i uprasować sobie tez potrafię. Inni też. Więc zapytam wprost; co długonogie pasożyty mają mi do zaoferowania? Seks? To muszę się żenić aby seksu zasmakować? A jak chcę hamburgera zjeść to muszę krowę kupować? Jak się czyta takie tematy to nic dziwnego, że mężczyźni unikają zobowiązań. Kto by chciał spędzić resztę życia z kimś na poziomie intelektualnym kafeterianki?

Gość gość
Więc zapytam wprost; co długonogie pasożyty mają mi do zaoferowania? Seks? To muszę się żenić aby seksu zasmakować? A jak chcę hamburgera zjeść to muszę krowę kupować? Jak się czyta takie tematy to nic dziwnego, że mężczyźni unikają zobowiązań. Kto by chciał spędzić resztę życia z kimś na poziomie intelektualnym kafeterianki? A Ty chcesz sie zenic?

Gość gość
"A Ty chcesz sie zenic?" x Nie z zołzą. Nie z idiotką. Nie z kimś kto s*******i do klubu czy do koleżanek a mnie zostawi samego gdy pojawi się nieoczekiwany problem. Ogólnie małżeństwo nie ma korzyści dla mężczyzn za to dla kobiety to nie dość, że jest to wczesna emerytura to gdy jej się znudzi to dostanie połowę majątku plus dzieci. Czy się dołożyła do nie go czy nie to już nie ważne

Gość gość
Nie z zołzą. Nie z idiotką. Nie z kimś kto s*******i do klubu czy do koleżanek a mnie zostawi samego gdy pojawi się nieoczekiwany problem. Ogólnie małżeństwo nie ma korzyści dla mężczyzn za to dla kobiety to nie dość, że jest to wczesna emerytura to gdy jej się znudzi to dostanie połowę majątku plus dzieci. Czy się dołożyła do nie go czy nie to już nie ważne No tak, ale jak poznasz kogos wartosciowego to zechcesz?

Gość gość
nie jestem seksistą żeby uważać że kobieta służy tylko do seksu... sprzątać i gotować też musi :D

Gość gość
aj chlopcy ;)

Zycie to jest taka wojna w ktorej fwceci robia wszystko zeby wygrac, a kobiety wszystko zeby nieprzegrac! Kazda zamezna kobieta to zwyciezczyni, a kazdy zonaty facet to przegrany!!! ...ot i cala filozofia. :)

Gość gość
fajtlapa, cos w tym jest

Gość gość
G..no prawda faceci tak samo potrzebują miłości i bliskości jak kobiety. Różnica jest tylko taka że facetowi mniej trzeba żeby się podniecił. Wystarczają do tego już bodźce wzrokowe, czy któraś kobieta podnieca się od razu widząc przystojniaka jak facet widząc fajną laskę? Sami sobie odpowiedzcie

Gość gość
"Ogólnie małżeństwo nie ma korzyści dla mężczyzn za to dla kobiety to nie dość, że jest to wczesna emerytura to gdy jej się znudzi to dostanie połowę majątku plus dzieci." no akurat takie "tradycyjne" małżeństwo to dla kobiety same straty. Nuda, niedoceniana przez nikogo praca fizyczna 24/7. A jak się mu znudzi to zostaje na lodzie, bez doświadczenia, bez kasy za to z dziećmi na głowie, z którymi były mąż też się rozwodzi.

Gość gość
O tuz to. Zostawi Cie dla kochanki i nie masz nic ;)

Gość gość
Faceci, a jaki to jest dobry i wyuzdany sex?????

Gość gość
to jest wyuzdany sex? Serio?:)

Gość gość
to ja nie wiedzialam ze jestem wyuzdana;-)

Gość gość
opaskę i kajdanki też stosuję:) czy coś jeszcze pod to podciagacie? bo jestem zainteresowan tematem;-)

Gość gość
Maciek ten katolik niedogięty takie rzeczy pisze??? Jak to się ma do jego moheryzmu??? Ja piernicze! ALe z*****y bigot. Po prostu klasyczny pryzkład zakłamanego katola. Ble Ta para rodziców lekarzy to go chyba po jakichś prochach zrobili ...:O

Gość gość
opaskę i kajdanki też stosujęusmiech.gif czy coś jeszcze pod to podciagacie? bo jestem zainteresowan tematemoczko.gif Hahaha a chcesz faceta do malzenstwa zmusic wyuzdanym seksem;D?

Gość gość
scenki tez lubimy;-)

Gość gość
czym szczochem

Gość gość
chce go od siebie uzaleznic:)

Gość gość
Uzaleznij go inteligencja, poczuciem humoru, swoja dobrocia - polecam. A jak sie tym uzalezni to wtedy przejdz do perwersji ;D ud*piony bedzie na zawsze:)

Gość gość
:))) no nie zaczne znajomosci od kajdanej hehe

Gość gość
haha od razu kajdanki, opaska na oczy i rznij go;)

Gość gość
hehehe no i bedzie uzalezniony for ever hehe;-)

Gość taka jedna 25
'' zawrzeć, a ciężko się bez straty finansowej odczepić, wiec lepiej trochę poczekać niż później zalowac. podziekujcie feministkom '' Maciek B, a moze bys przestal pieprzyc jak to feministki zrujnowaly ten piekny swiat gdzie to facet zarabial a kobieta sprzatala, gotowala, rodzila dzieci itd itp. kobiety nadal robia te wszystkie rzeczy (nie wiem gdzie ty mieszkasz ze widzisz jedynie kobitki u fryzjera albo na plotkach), i oprocz tego rowniez pracuja, niejednokrotnie utrzymujac siebie, swoje dzieci i bezrobotnych mezow. to nie feministki kazaly kobietom isc do pracy i byc bardziej niezalezne, tylko h*jowa sytuacja w polsce. ktora kobieta by pracowala gdyby maz zarabial nasiebie, na nia i na dziecko ? zdecydowana wiekszosc wolalaby wychowac to dziecko i troszczyc sie o dom, bo kobiety kochaja swoje rodziny, i nie zostawia dzieci z mezem dla mlodszego faceta bo ten jest mlodszy. faceci natomiast nie maja skrupolow zeby zaciazyc kochanke czy wymienic zone na lepszy model. faceci zadza polityka i oni zrujnowali ten kraj. zona nigdy nie wie czy maz jej nie rzuci dla innej. musialysmy sie stac bardziej samodzielne dla dobra naszych dzieci, zeby je utrzymac kiedy (jesli) facet odejdzie. a ty dalej swoje Maciek B, ze miejsce kobiety jest w domu. a jesli w pracy, to niech zarabia 3 tys. netto. tam gdzie ja mieszkam bezrobocie juz dawno siegnelo 25 procent. kobiety ze swoich malutkich pensji utrzymuja swoich mezow. co na to powiesz? ze jestesmy same sobie winne?

Gość gość
faceci sa ROZNI kazdy z nich jest inny, tak jak kobiety szufladkowanie nie ma zadnego sensu jak ci facet zaglada do majtek korzystajac z tego ze jestes odwrocona tylem - po prostu daj w pysk to nie znaczy ze kazdy nastepny taki bedzie i kazdy poprzedni byl no i drobiazg z gatunku biblijnych - nie zaciagaj rady u kobiety w sprawie jej rywalki w tym wypadku tyczy sie to takze facetow