Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO NAJBARDZIEJ LUKSUSOWEGO POSIADACIE

Polecane posty

Gość hahahahhhhhhhhhhhhch
ciekawe czy chociaz 1 wpis ma cos wspolnego z prawdą:D

Gość gość
najbardziej luksusowym jest dar życia,!!!!!!!!!!!! pustaki!

Gość gość
A kto sprowadza rodzinę do rzeczy materialnej? To Tobie przyszło to do głowy. Uważam że w dzisiejszych czasach posiadanie szczęśliwej rodziny, to PRAWDZIWY luksus :)

czekałem na wypowiedzi typu: Dzieki naszemu stylowi zycia Dajemy pracę rzeszy ludzi i napędzamy polską gospodarke...Ale zapomniałem, że to forum kobiece:D

Gość gość
Dzieki naszemu stylowi zycia Dajemy pracę rzeszy ludzi i napędzamy polską gospodarke:)

Gość gość
pełna rodzina i zdrowe życie to jest luksus! a co komu da 5 domów i auta, jak bedzie sam jak palec i chory ...

Gość gość
racja, czwórka dzieci to LUKSUS. Nie każdego stać!

Gość gość
Oj tam rodzina to nie luksus, rodzine moze miec kazdy. Rodzine mam najlepsza na swiecie. Ale to zaden luksus no chyba ze jakas ostatnia bida pozwala sobie na dzieci czy ostatnia lajza wyrwie druga polowe. Wtedy ta rodzina moze i jest dla tego kogos luksusem:D

Gość gość
taaa, dla bezrobotnych mamusiek maz ktory przyniesie 1500zł do domu to luksus:D

Gość gość
No jeśli sama takiego luksusu nie posiadasz, nie wiesz co on znaczy i będziesz twierdzić, że luksus to świecidełko robine w Chinach:O

10.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Dzieki naszemu stylowi zycia Dajemy pracę rzeszy ludzi i napędzamy polską gospodarke"" ­ O dzieki Wam dobroczyńcy za wasze bezinteresowne poswięcenie:)

Gość twixx
A dla mnie luksusem jest to że mam bardzo blisko do szkoły przez co mogę sobie dłużej pospać

Gość gość
cos mi sie wydaje, ze sporo osob tutaj cos lekko sciemnia... tylko nie wiem po co, skoro i tak anonimowo piszemy. Co ja mam luksusowego? nie bede wypisywal bzur typu laptop, czy telewizor LCD, bo to ma kazdy. Kupilem sobie perfumy za 300zł i to uwazam za odrobine luksusu, bo wiekosc ludzi psika sie adidasem za 19.99 .

Gość gosciowa z duzego miasta
Kupilem sobie perfumy za 300zł i to uwazam za odrobine luksusu, bo wiekosc ludzi psika sie adidasem za 19.99 . xxxxxxxxxxxxxxx dobre:D to zes poczul zapach luksusu:D

Gość gość
ja niestety nie mam nic luksusowego zwykłe mieszkanie 2 pokojowe, samochód już ma 7 lat, tv zwykły lcd, perfumy dior ( ale dla mnie to nie luksus ) .nie mam się czym pochwalić , ale i tak jestem szczęśliwa :-)

chyba tylko zakompleksieni ludzie chwala sie i to na forum:D chociaz wiekszosc pewnie i tak sciemnia:D normalni ciesza sie z tego co maja bez opowiadania"wszem i wobec"

Gość gość
zdrowie moje i moich bliskich,dusze ,milosc i radosc z zycia

Gość gość
pancerna koldra moze dla ciebie luksus to rzecz materialna ,pieniadze ,ale dla mnie nie.

Gość gość
Przeciwciała na lemmingoidyzm. bezcenne.

dla normalnych ludzi szczesliwa rodzina to norma nie luksus, ale jak ktos wyrwal sie z patologii to moze byc dla niego luksusem:D

Gość gość
najwiekszym luksusem jest zdrowie.Bo jak jego nie ma zadne pieniadze ci nie pomoga.Za zadne pieniadze nie kupisz zdrowia i zycia.

Gość gościUwa_taw czapce
Według najnowszego prawa, przeciętny urzędnik Urzędu Skarbowego będzie miał Wasze wszystkie dane :P W waszym drogim, niekomunistycznym kraju :D Przygotujcie swój budżet :D :D :D

Gość gość
ale nowina, dla dobrego informatyka sciagnac czyjes ip i dane to zaden problem, np, dla mnie:D

Gość gość
ale wam wspolczuje prostaki. to ja aiutorka wpisu o mezu, dzieciach i innych moich luksusach. Ktos napisal ze nisko sie cenie, skoro uwaz am posiadanie meza za luksus. To ja ci powiem ubogi czlowieku zebys uwazal na swoje slowa i zaczal doceniac to co amsz wokol izrozumial ze to zaden pewnik i ze tak samo jak sie w twoim zyciu pojawilo moze jutro zniknac. !!!!! A najwiekszym twoim luksusem jest to ze zyjesz!!!!!

Gość starszne43
''Ale to zaden luksus no chyba ze jakas ostatnia bida pozwala sobie na dzieci czy ostatnia lajza wyrwie druga polowe. Wtedy ta rodzina moze i jest dla tego kogos luksusem'' ale straszne rzeczy piszesz. posiadanie rodziny nie jest luksusem??? chyba w takim arzie nie wiesz jak wiele jest nieszczesliwych par ktore walcza o dziecko, jedno jedyne dziecko latami i jak czesto zdarza sie, ze musza godzic sie na zycie bez dzieci, bo sie nie udaje... Ludzie ogranijcie sie!!! ;dlaczego jestescie tacy ograniczeni!!! pustaki!

Gość gość
Męża i dzieci. Dom i samochody to mniejszy luksus.

Gość exdebill_po_wakacjach
ja mam zen, widzę, że to jest luksus w tych czasach;)