Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili123456

plastyka brzucha gizinscy Świątkiewicz

Polecane posty

Gość lili123456

Witam czy miał ktoś do czynienia z tym lekarzem? ja mam umówioną plastukę brzucha w listopadzie, czy ma ktoś jakąś opinie? jaki ten doktor jest? jak jest w centrum gizinscy? pozdrawiam

Gość gość
Witaj! Ja także chcę skorzystać z ich usług, chcę przeszczepić sobie tkankę tłuszczową na twarz. Jeżeli możesz to podaj e-maila do dr Świątkiewicza w Bydgoszczy oraz jak się z nimi kontaktowałaś, czy telefonicznie? Pozdrawiam PS.Słyszałam, że jest dobrym chirurgiem i niedrogim.

Gość gość
dobry i niedrogi chirurg? czy jedno nie wyklucza drugiego?

Gość gość
ja kontaktuje się z panią Basią (podał mi do niej numer po konsultacji w Bydgoszczy) i ona wszystko załatwia. A co do drugiej wypowiedzi niedrogi to nie znaczy zły, chyba dużo ludzi myśle że jeśli ktoś jest tani to jest do d**y a drogi to nie wieadomo jak dobry! troche mylne przekonanie moim zdaniem! :)

Gość gość
ja robiłam piersi u doktora Świątkiewicza i jestem niezadowolona, źle dobrany implant, nie pasujący do sylwetki, wielkie rozczarowanie za jeszcze większe pieniądze klinika Gizińskich na wysokim poziomie

Gość gość
ja również robiłam piersi i również jestem niezadowolona - piersi nierówne, małe, na beauty jest dziewczyna która robiła nos u dr Świątkiewicza i też jest do korekty, chyba ma czekać rok na bezpłatną korektę