Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka mala

pracuje w domu i musze nianczyc dziecko szwagra

Polecane posty

to jak wysylasz to najprostrza wymowka - musisz isc na poczte, a tam kolejki, chorzy ludzie. jestes w ciazy - to po prostu dzis zle sie czujesz, albo boisz sie zarazic od dziecka (lekarz kazal Ci uwazac na chore osoby). . jesli nie umiesz byc aserwtywna to jak bedziesz co i raz miec wymowke to w koncu sami stwierdza, ze na Ciebie liczyc nie moga. a nawet jak beda obrazenie to co Ci zalezy - przynajmniej nie beda sie odzywac i prosic Cie o pilnowanie dziecka. wyluzuj, tez masz swoje zycie

Gość gość
Autorko jaki masz problem? Co się stanie jeśli odmówisz? Ja też pracuję z domu, choć mam pracę bardziej absorbującą i nie wyobrażam sobie odejścia od komputera na dłużej niż 10-15min. Gdyby mi ktoś wciskał dziecko powiedziałam po prostu nie. Nie bo pracuję. I koniec.

Gość gość
Autorko, strasznie GLUPIO postepujesz. Bierzesz do siebie chore dziecko, narazajac swoje zdrowie i zdrowie swojego dziecka.

Gość gość
asertywność- zapoznaj się z tym i zacznij stosować, dziwię się , że do tej pory potulnie zgadzasz się na wszystko, co ci mówią inni- nie zachowuj sie jak mała dziewczynka