Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto jest za aborcją w Polsce

Polecane posty

W tym kraju jest za mała odpowiedzialność ojców za dzieci, to przede wszystkim powinno się zwalczać. Taka Katarzyna W. dostała 25 lat odsiadki, a jej mąż nawet miesiąca nie dostał. Podobnie jak w zdarzeniu w Lubawie, kobieta będzie sądzona, a jej mąż siedzi sobie na zwolnieniu lekarskim i nawet mu zarzutów nie postawili. Przecież to ten mąż odbierał porody i korzystał z lodówki... Nawet na tym głupim forum za ciąże obwinia się tylko kobiety, jakby same się zapładniały. Gdyby kobiety miały większe wsparcie w mężczyznach, aborcji byłoby znacznie mniej.

Gość trzyszo
łatwo jest nazwać kobiety, które usunęły gówniarami. Aborcja powinna być legalna. To by rozwiązało problem przepełnionych domów dziecka i sytuacji podobnych to Madzi z Sosnowca. A mamy XXI wiek, kobieta ma prawo o sobie decydować.

Gość gość
A mnie śmieszą p**deczki co się chcą rżnąć i jedyny sposób antykoncepcji znają to skrobanka 😠

Gość xiądzMatorucha
bo w Polsce jest tak, on nie winien, ona winna, ona dawać nie powinna.

Gość terazjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zygota to nieczłowiek!!!!!

Gość gość
One nie siedzą tłumoku za ciążę tylko za zamordowanie dzieci, może j****y medal powinny za to dostać co? 😠

Gość Józef Stalin a co
Śmierć rozwiązuje wszystkie problemy – nie ma człowieka, nie ma problemu

Gość gość
gość A mnie śmieszą p**deczki co się chcą rżnąć i jedyny sposób antykoncepcji znają to skrobanka. Popieram Podwiąż sobie jajniki i koniec. Skoro jestes taka gówniarą. Widze ze widzicie z seksie tylko to zeby jak wyje*** i żeby było wam dobrze hahahaha

Gość gość
Jedna taka zygota co przeżyła aborcję jeździ po całym świecie i uświadamia takie tępe rury jak wy 😠

Gość gość nr 4252
Dla mnie to coś w 3 tygodniu to płód i do tego, wybacz, pasożytujący na matce płód. Dziecko to jest dla mnie w pełni ukształtowany organizm gatunku ludzkiego. Zdolny do przeżycia samodzielnie, poza organizmem matki :). Skoro coś nie jest w stanie przeżyć poza moim organizmem to... No sorry... Ja nie jestem jakimś inkubatorem, aby pod przymusem hodować coś w brzuchu. Poza tym każdy normalny człowiek potrzebuje sexu. Tak już jesteśmy stworzeni, mamy popęd, jeżeli go nie zaspokajamy to dopada nas frustracja. Wiec nie ma co pie... o "ponoszeniu konsekwencji". Tak jesteśmy stworzeni, chcemy, czy nie chcemy, mieć dzieci to sex uprawiamy. Należy sie zabezpieczać ale to bywa zawodne. Można sie poddać sterylizacji, ale to w PL nielegalne. Wiec jaki ja mam wybór, jako kobieta, żyjąca w tym kraju? Żaden.

Gość trzyszo
Dokładnie tak. Zgadzam się z gościem 4252. Mądrze napisane :)

Gość gość
a co powiecie na to że dzisiaj się dowiadujecie, że miałyście być usunięte ??? że nikt was nie chciał ale np sumienie matce nie dało i nie usunęła. Co czujecie??

Gość gość
to zalegalizujmy sterylizację :)

Gość gość
a Ty co sobie myślisz?

Gość gość
Podążając twoim tokiem myślenia wszystkie wcześniaki powinny wylądować na śmietniku i tam... umrzeć, nie bo to nie ludzie, no to zdechnąć, też nie bo to nie zwierzęta, nosz k***a no to co? 😠

Gość xiądzMatorucha
gość a co powiecie na to że dzisiaj się dowiadujecie, że miałyście być usunięte ??? że nikt was nie chciał ale np sumienie matce nie dało i nie usunęła. Co czujecie j j jajco, matolico

Gość gość
2013-09-11 17:31:32 gość Popieram!!!

Gość gość
I dlaczego matka ma decydować o śmierci dziecka tylko nienarodzonego, takie narodzone tez bywają niepotrzebne, może wy same jesteście niepotrzebne i wasze matki mogłyby was teraz zamordować, sorki poddać eutanazji ;-)

Gość gość
sama jestes kur*o matolica. nikt cie pi*do tu od takich nie wyzywał tylko ty szma*o zaczełas

Gość gość
Zalegalizujmy! Co będzie obchodziło osoby trzecie czemu ciąża została usunięta. Niech się zajmą swoim życiem

Gość Ale to już było
Kobieta powinna sama podejmować decyzje, czy chce urodzić dziecko, czy nie! Jakim prawem decyduja o tym politycy? Gdyby był wybór na pewno nie było by zabitych dzieci i nie byłoby wyrzucanych na śmiertnik!

Gość gość
no prosze mama nie chciała aborcji... to dlaczego teraz wszyscy sie od babki odwrocili skoro miała taki genialny pomysł jak pozbyc sie "problemu" ??? Przeciez aborcja to według wielu tak madre rozwiazanie...

Gość gość
jestem na 100% pewien ze mordrstwa dzieci nadal by był.

Gość gość
"Gdyby był wybór na pewno nie było by zabitych dzieci i nie byłoby wyrzucanych na śmietnik!" Tylko co by było debilu, rozerwanie na części, dobrodziejstwo w postaci zmasakrowania przed urodzeniem? 😠

Gość gość
Wciąż w naszym Kraju można zostawić dziecko w szpitalu, żadnych konsekwencji a pomimo tego wolicie je zamordować dyskretnie bo zostawienie to obciach, durne pustaki bez sumienia 😠

Gość gość
a co jeśli w ogóle nie chce urodzic dziecioraa tylko wolę usunąć? Jak trafi do domu dziecka to jest wieksza szansa ze wyrosnie na holote

Gość gość
A ja jestem na nie. I myślę że nie ma sensu dyskusja bo nieprędko zalegalizują jeśli już. Politycy tylko o tym mówią boją się stracić wyborców. Partia która jest taka "nowoczesna" jakoś wielu zwolenników nie ma. Nawet jak zrobią referendum to większość będzie na nie a powody już padły - np. religia. Ja jestem na nie bo sama nie skorzystam nigdy. I nie zamierzam płacić podatków na coś co jest nie zgodne z moim sumieniem i mam prawo. I tak już płacę na wiele rzeczy które jak pomyślę bardzo mnie wkurzają min. kulejąca służba zdrowia. Mówicie że "brzuch kobiety to jej sprawa" to ja mówię "Twoja ciąża Twój problem" myślcie co robicie i z kim. Jest antykoncepcja refundowana nawet, są okna życia, można zostawić w szpitalu uważam, że już państwo wyszło do tych "nieszczęsnych" kobiet. Dobrze tez wiemy, że jak chcą usunąć to mogą w gazetach pełno ogłoszeń "wywoływanie miesiączki", można farmakologicznie przez neta w czym problem? A no tak w pieniążkach i to w pieniążkach najlepiej od innych. Płacie same za swoją głupotę albo róbcie co tam chcecie. Wasz sprawa drogie panie najlepiej wymagać nowoczesności od innych a nie patrzeć na siebie.

Gość gość
to jest straszne ale sytuaje w zyciu sa naparwde podbramkowe wolalabym aby rodzice stali sie bardziej swiadomi rozmawiali ze swoimi corkami synami mysle jednak ze czasami w zyciu nie da sie pewnych rzeczy uniknac i wtedy ....kazdego indywidulana sprawa jego morale jego sumienie

Gość xiądzMatorucha
Wciąż w naszym Kraju można zostawić dziecko w szpitalu h g w a chciałabyś być na miejscu tego dzieciaka, świętoyebliwa krowo??????

Gość gość
pierdo...lisz