Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki typ kobiety lub mężczyzny Wam odpowiada

Polecane posty

Gość martynaaauk
Jest tu jakiś normalny polak z londynu w wieku do 26 lat który nie upija się i nie cpa dzien w dzien?

Gość gość
normlany jest ale 29 lat. :)

Gość Gosciowa
To ja chce: Wysoki 190, Blondyn, Niebieskie oczy, Srednio zbudowany, Proste biale zeby ( komplet), Zadbany, Z zainteresowaniami ( zeby mnie soba za bardzo nie zameczal), Opiekunczy, Zaradny, Pracowity, Uznajacy partnerstwo ( I wywiazujacy sie ze swoich obowiazkow), Romantyczny, Stanowczy, Lojalny, Hojny, Czuly, Dobry w lozku, Z choojem 17-19cm grubym :), Dobry kucharz, Bez jakichkolwiek nalogow, Bez dzieci ( bedzie je mial ze mna ), Szanujacy kobiety I innych ponoc ludzi, Kochajacy zwierzeta, To chyba w skrocie tyle...... Som tu jakies takie? Hahahaha!

Gość Gosciowa
.....aha wiek 36-42......zaden maniak religijny....a napewno nie muslim, Hindus I inne sekty

Gość 0 Terenia 0
Gosciowa - Takich jest mnóstwo, ale nie wśród Polaków :classic_cool: Ale wśród Niemców czy Skandynawów to prawie każdy mężczyzna będzie pasować do tej listy 😴

Gość Gosciowa
No I dlatego sie pytam czy som tu jakies takie, bo Wiem, ze nie ma. Nasze ogry niechaj nadal szukaja maszyn wieloczynnosciowych z funkcja gumowej lalki na zawolanie.....hahahaha

Gość gość
taki z twojej listy wtym wieku i bez zony to chyba jakis upozledzony umsylowow. pozatym nawet jak taki jest, to na pewno nie szukalby laski w tym wieku tylko mlodszej, na chooj mu stara polska ropucha :D

Gość 0 Terenia 0
19.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość taki z twojej listy wtym wieku i bez zony" To jest właśnie durne Polaczkowe myślenie :D Na zachodzie jest mnóstwo wolnych facetów przed czterdziestką i wyglądają seksownie :classic_cool: Nie to co Polacy, w tym wieku to już strzępy :O

Gość gość
@13:07 Chcieć to sobie możesz a co sama reprezentujesz swoja osobą ? Aż się przypomniał kawał o babie, która poszła do sklepu, gdzie można było kupić męża i latała po wszystkich piętrach aż dotarła do ostatniego na którym była wywieszka: ''Jesteś na tym piętrze odwiedzającą numer 31 456 012, tutaj nie ma mężczyzn, to piętro istnieje tylko żeby pokazać że kobiecie nigdy nie dogodzisz.''

Gość Gosciowa
Jestem pewna, ze reprezentuje wiecej niz Ty cieciu. Mozesz sobie drwic I kpic. I tak bede miec wlasnie takiego, jakiego chce....a takich polskich ogrow jak Ty omijam szerokim lukiem. Na co mi polski muslim europy? No na co? Zebym miala na kogo I kolo kogo robic? Hehehe....nie dziekuje..... Bruneci, blondyni, ja wszystkich was (poza polaczkami) calooooooooooowac chce......lala lala! A niech wam zal doope sciska. Eh.....zycie jest piekne.....byle nie z polaczkiem, muslimem czy innym nawiedzonym.....hahaha

Gość gość
Dziecino z takim niewyparzonym jęzorem to ty będziesz miała ale co najwyżej Mietka Obrzępałę spod monopolowego, co zawsze bierze dwa wina truskawkowe na zeszyt.

Gość mrowkojadka
Moj wymarzony musi być w podobnym wieku co ja. Najlepiej po studiach. Jasna skóra, blond, ciemny blond, rudy. Jasne oczy. Pozytywne podejście do życia. Musi kochać zwierzęta, aktywne wakacje i mieć podobne zainteresowania jak ja. Bez nałogów (żadnych!). Poczucie humoru musi miec angielskie.

Gość gość
"Dziecino z takim niewyparzonym jęzorem to ty będziesz miała ale co najwyżej Mietka Obrzępałę spod monopolowego, co zawsze bierz;e dwa wina truskawkowe na zeszyt." - ale sprowadziles ja na ziemie..z impaktem :) Stara panna to wiadomo. A te teksty ze polacy tu muslimy europy sa juz przeterminowane, latwo cie poznac, piszesz nonstop pod roznymi nikami, pewnie rozmawiasz sama ze soba..

wysoki, męski, głęboki głos, ładne, mocarne dłonie, umięśniony, męska twarz, zarost. :) najlepiej brunet z brązowymi oczami, ale to nie jest konieczność:)

Gość magdosik23
Moj narzeczony ma 192 cm wzrostu, niebieskie oczy, włosy ciemny brąz, białe zęby i jest idealny! Dobry, czuły

Gość mariola okocim spojrzeniu
Wysoki brunet (185-190cm) ciemna karnacja,oczy kolor obojętny ale preferowane zielone.Jeszcze kilkudniowy zarost na twarzy. Szkoda że tak mało jest Polaków o urodzie południowca.

Gość gość
Szkoda ze tak malo jest ladnych, zadbanych szczuplych polek :/ ktore maja rozum w glowie.:/

Gość gość
ja mam poludniowca wlasnie :) Hiszpan ognisty, wysoki, postawny brunet, piekne czarne oczy, krecone wlosy, boskie cialo....

Gość gość
te zdjecia sa juz oklepane, dodal bys jakies nowe bo to jakies suchary, czas uaktualnic swoje archiwum wielbicielu ciapakow

Gość gość
Ja nie lubie za wysokich tylko nieco wyzszych odemnie (170 +). Oczy zielone/niebieskie, wlosy braz. To ideal. Ale charakter najwaznieszy. To samo poczucie humoru, priorytety i zainteresowania sa na pierwszym miejscu.