Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina PPP

Muszę przyznać że przy bogatszym facecie robię się łatwiejsza

Polecane posty

Gość gość
U mnie na studiach większość koleżanek jednocześnie studiuje i pracuje chociaż są żonami i matkami. I takie kobiety właśnie wzbudzają u mężczyzn szacunek. Wam się wydaje że znaleźć bogatego męża to dobry sposób na życie? A co jak się takiemu znudzisz? Facet przy kasie łatwo może poznać kobietę na stanowisku np. kierowniczkę. I wtedy widzi ten kontrast: to jest kobieta z klasą, a moja żona jest tępa i nic w życiu nie osiągnęła, jedynie co umie zrobić to się umalować :D. I zostajesz pusta lalo na lodzie, bez wykształcenia, bez środków do życia, bez doświadczenia w pracy, i co wtedy? Wracamy do mamusi? :D

Gość noooo wreszcie jakiś sensowny
wpis na tym forum. dokładnie, kobieta wykształcona, to klasa, zachowanie, poważanie. A nie tylko sama kasa. Ale niestety - ludzie, którzy do czegoś doszli, mają kontakt z innym poziomem, niż jabol, imprezka z ćpaniem. taka prawda.

Gość gość
Od siebie dodam jeszcze, że już po poziomie wypowiedzi wychodzi inteligencja wypowiadających się. Jak dziewczyna może sama siebie nazywać d..pą i pisać o "ruch...niu"? Na taką to był nie spojrzał nawet. Kelly Bundy to przy was geniuszka i wzór dobrych obyczajów :D

Gość gość
A mnie śmieszy ból d**y niektórych facetów :) To oczywiste ,że każda kobieta wolała by zamożnego faceta od uboższego i co w tym nadzwyczajnego ? Podobnie jak wy wolicie ładne od brzydkich... Ilu z was drodzy Panowie skreśla dziewczynę na stracie "bo nie odpowiada urodowym standardom" ? Czemu brzydkie dziewczyny nie mają szans na miłość ? Na początku radziłabym spojrzeć na siebie a potem oceniać innych.

Gość gość
A ja pracuję , studiowałam i mam porządne wykształcenie. Kasę też zarabiam nie małą a mimo to uważam ,że facet ma mieć pieniądze i już. Nie łudźcie się ,że "porządne , pracowite" kobiety nie lecą na kasę bo musiałabym być głupia ,żeby brać sobie kolesia co zarabia 1200 jak sama zarabiam 3000... Mądra kobieta nigdy sobie nie weźmie nieudacznika. Prędzej to pusta lala trafi na nieudacznika.

Gość gość
minimum 3000 zarabiam ;) więc niech nieudaczniki za 1200 sie nie łudzą ,że taka kobieta jak ja sie nimi by zainteresowała. To też działa w dwie strony Panowie ;)

Gość gość
mądra , wykształcona, zamożna kobieta nigdy sobie nie weźmie frajera za 1200 zł... A bogaci faceci i w ogóle WSZYSCY faceci mają tę słabość ,że jak widzicie ładną, atrakcyjną laskę to już włącza sie wam wielkaaa miłość bo jest ładnaaa :) Więc do kogo macie pretensje ,że tak często myślicie k*tasem zamiast głową ?

Gość gość
glupie brzydkie k***y mysla ze zarabia 3000tys i sa kims, sama jestes nieudacznik mam gdzies tych waszych fagasow od 5tys na miecha idzcie im lepiej opierdalac gale i tak wszyscy pozdychacie. najlepiej na raka moze pokory nabierzecie przynajmniej przed smiercia

Gość gość
jak mam ochote myslec k***sem to ide do burdelu i juz nie placz nie moja wina ze brzydka z mordy jestes. juz sie nie produkuj my dobrze wiemy :classic_cool:

Gość gość
kobieta nie pracuje i zajmuje sie domem - źle pracuje i zarabia MINIMUM 3000 - źle jacy Ci nieudacznicy są żałośni :D obawiam się ,że tylko burdele wam zostają choć to też różnie z tym będzie bo zadbana d****a swoje też kosztuje :D adios wieczne alołny !

Gość gość
Ja wole prostytutki :) Full serwis !!!! :)

Gość gość
"mądra , wykształcona, zamożna kobieta nigdy sobie nie weźmie frajera za 1200 zł..." po I madra kobieta nie wystepuje w naturze po II nie p*****l bo glupszego od siebie nie znajdziesz ja p*****le jakis brzydki debil od kilku stron sie produkuje o czyms oczywistym :O nie masz sikso nic lepszego do roboty idz roznosic ulotki moze kiedys zbierzesz na plastyka.

Gość gość
kobieta nie pracuje i zajmuje sie domem - źle //zdaje sie ze takie debile juz nie wystepuja pracuje i zarabia MINIMUM 3000 - źle // to ty napisalas. to ty sobie ubzduralas ze robisz za 3k tylko po to by na publicznym anonimowym forum wykrzykiwac jaka jestes wspaniala. szkoda ze jestes tylko zwyklym pospolitym smieciem w dodatku paskudnym z ryja :(

Gość gość
ale zostalo juz powiedziane. dostaniesz nowotwor, spokorniejesz. czego szczerze ci zycze.

Gość Kosmita GP
To pewnie jakiś lachon :)

Gość gość
paskudna z ryja :D ? nie ładnie kogoś dyskryminować ze względu na wygląd :D Czy to przypadkiem nie wy się tu unosicie moralnością i tym jak kogoś można oceniać przez pryzmat portfela a sam oceniasz innych po wyglądzie :D ? no ale zapomniałam ,że nieudaczniki za 1200 zasługują na modelki VS bo przecież im się należy :D

Gość gość
alez oczywiscie ze ludzie oceniaja sie po wygladzie gdyz - w zdrowym ciele zdrowy duch i tyle w temacie

Gość gość
alez oczywiscie ze ludzie oceniaja sie po wygladzie gdyz - w zdrowym ciele zdrowy duch i tyle w temacie //znam niestety kilka lasek ktore potwierdzaja moja regule - sa paskudne na zewnatrz i paskudne w srodku. ty to zreszta tez potwierdzasz. amen

Gość gość
z dużym portfelem też jest się zdrowszym bo stać na odpowiednią prywatną opiekę medyczną :) ! miłego dnia alołny !

Gość shaf87
to skoro wy oceniacie nas po wyglądzie to nie dziwcie sie ,że wy was po rozmiarze portfela ! Żeby inni byli dla was w porządku na początku samemu trzeba być ok :/ żałośni jesteście :/

Gość shaf87
my was *

Gość gość
uwierz mi czlowieczku ze mylisz sie. ladne leca na innych ladnych pewnie ladni tez moga byc bogaci ale nie zawsze nawet nie czesto sa, sa i takie co najwiekszym kryterium sa pieniadze. wyjdz do ludzi troche :) nawet na wsiach ludzie maja inne poglady niz ty. co ta brzydota z toba zrobila :O

Gość gość
13.09.13 [zgłoś do usunięcia] shaf87 my was * v prosze Cie pisz za siebie :)

Gość gość
"to skoro wy oceniacie nas po wyglądzie to nie dziwcie sie ,że wy was po rozmiarze portfela !" mmm jest troszke inaczej kobiety na meza moze i chca bogatego bo czemu by nie ale znam laske ladna ma bogatego rogacza :) zrobila sobie dziecko z jakims buchajem bo ma duzyy.. pen. maz o niczym nie wie, laska sie zwierzyla mojej siostrze bo musiala sie pochwalic swoim "sukcesem" wlasnie takie sa kobiety, za kobietami nie nadarzysz. na szczescie nadal bardzo bardzo sporo jest jeszcze normalnych ladnych lasek

Gość gość
ile kobiet tyle gustow. ale jak dziewczyna jest ladna ale biedna z domu nieudacznikow tak jak wy to okreslacie to spore szanse ze poleci na bogatego nawet totalnego brzydala. ciekawe jak potem traktuje swoja krewną rodzine :p

Gość gość
Ku..wa kretynki przestańcie podziwianie urody porównywać do lecenia na kasę. To normalne że kobieta jak dobrze wygląda łatwiej może zauroczyć mężczyznę. Miłość to też pożądanie drugiej osoby, tak działa biologia. Wy SAME chcecie zawsze ładnie wyglądać. Dla was największy komplement to "jesteś piękna". A weź jedna z drugą kretynką powiedzcie do faceta "wow ale ty jesteś bogaty", raczej nie odbierze tego jak komplement, a tym bardziej nie będzie zainteresowany związkiem z taką blacharą.

Gość gość
nie placz nie placz kupie ci hechłacz :classic_cool: wiadomo ze kazda chce sie dorobic d**ą elo elo

Gość gość
samice kiedys za czasow jaskini lecialy na testosteron, potem na rycerza z najdluzszym mieczem (wlasciwie w tych czasach nikt sie nie pytal o zgode czy moze PO ru chac) a teraz na kaske. proste taka natura naszych pieknych zwierzaczkow :classic_cool:

Gość gość
"po I madra kobieta nie wystepuje w naturze po II nie p*****l bo glupszego od siebie nie znajdziesz " a widziałeś kiedyś Panią doktor , Panią mecenas czy Panią inżynier , która sobie wzięła z męża kasjera z biedronki :D ? Wy nieudacznicy chcecie pięknych , mądrych i samodzielnych kobiet tylko ,że takie nie są na tyle głupie ,żeby sie wiązać z niezaradnymi życiowo ciotami :)

Gość gość
Ku..wa kretynki przestańcie podziwianie urody porównywać do lecenia na kasę. To normalne że kobieta jak dobrze wygląda łatwiej może zauroczyć mężczyznę. Miłość to też pożądanie drugiej osoby, tak działa biologia. Wy SAME chcecie zawsze ładnie wyglądać. Dla was największy komplement to "jesteś piękna". A weź jedna z drugą kretynką powiedzcie do faceta "wow ale ty jesteś bogaty", raczej nie odbierze tego jak komplement, a tym bardziej nie będzie zainteresowany związkiem z taką blacharą. ********************************************************************* lecenie na wygląd jest jeszcze gorsze od lecenia na kasę bo wygląd to coś na co sie nie ma wpływu. Albo sie go dostaje albo nie i w tym momencie brzydkie ale fajne dziewczyny nie mają szans na miłość....a kase zawsze można zarobić, nie jest to nierealne..wystarczy chcieć.