Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GośćTola

Wskaźnik BMI a sylwetka

Polecane posty

Gość GośćTola

Witam. Policzyłam sobie wskaźnik BMI. Przy 170cm wzrostu, warzę 65 kg - wynika, że mam prawidłową wagę. Nie jem dużo - jednak bardzo nieregularnie. Powodem jest praca itd. Zdarza się, że czasem jem 2 posiłki dziennie, w tym jeden do najedzenia. moim problemem są fałdki na brzuchu i cellulit. To drugie znacznie mniej mi przeszkadza. Brzuch do pewnego momentu był znośny, a teraz jakby te fałdy stały się większe i źle się czuję we własnym ciele. Chciałabym się ich pozbyć, wypracować sobie płaski brzuch. Od trzech dni ćwiczę codziennie. Jednak nie wiem czy da mi to oczekiwany skutek. Wykonuje jedno ćwiczenie. Mianowicie: Leżę płasko, ręce wzdłuż tułowia, nogi uginm tak, ze łydki są prostopadle do podłoża i podnoszę tyłek najwyżej jak się da, w dość wolnym tempie. Zaczęłam od 50ciu powtórzeń i zwiększam każdego dnia o 5 liczbę powtórzeń. Jakie macie wskazówki dla mnie? Uwagi? Będę wdzięczna za każdą radę.

Gość gość
jedz kasze gryczana, brazowy ryz, platkiowsiane, warzywa, owoce, wode, zielona herbate

Gość gość
cwicz 45 min dziennie w domu, jezdzij 1 godine na rowerze, a jak nie to spaceruj duzo