Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LauraLuna28

Dlaczego kobiety uwielbiaja straszyc kobiety w ciazy

Polecane posty

Gość gość
mnie naciele nie moglam siasc na d*pe przez bite 2 tyg i tyle samo sie wysrac wiec ciesz sie ze mialas cc ja nastepnym razem napewno sobie je zalatwie nigdy wiecej sn

Gość gość
tylko CC!!! teraz widać jak na kafe laski ściemniają! całe wątki piszą ze sn lepsze, ze nie takie straszne, ale jak któraś napisze że się nie boi to zaraz ją straszą :o

Gość gość
radze poczytac jakie sa konsekwencje cc. Porod jest lepszy i gorszy tak samo jak cc. To jest operacja powazna ingerencja w cialo, moja kolezanka 3 dni sie zwijala z bolu, nie mogla chodzic ani nic. Dziecka nie mogla podnosic musieli jej podawac. Innej sie brzuch 'otworzyl' w domu. Dla mnie cc jest 1000 razy gorsze

Gość gość
do 12.09.13 uwierz mi to najlepsza decyzja jaka podjelas w zyciu!

Gość gość
dziewczyny nie decydujcie się na sn, załatwcie sobie cc bo to jest bez porównania

Gość gość
ja miałam już operację, bardzo dobrze przeszłam narkozę, nacięcie mi się "nie otworzyło" więc czemu miałabym teraz nie mieć podobnie? mojej koleżance szwy pękły jak była w domu i mąż ją zawiózł do szpitala, założyli jej kolejne ale nie mieli za bardzo "na czym" taka była poharatana.

Gość gość
gdyby było stac na cc to 90% by się decydowała

Gość gość
mam duzo znajomych i kuzynek ktore w ostatnich latach rodzily dzieci. na 12 osob ktore tylko teraz przyszly mi do glowy przynajmniej 9 mialo cc i od zadnej nigdy nie slyszalam o jakiejs masakrze czy powiklaniach o z kazda przy okazji swojej ciazy rozmawialam na temat porodu. za to kazda z pozostalych(po porodzie naturalnym) miala swoja krwawa historie z porodowki i pologu. interesujace wiec jest p********ie ze cc to zło

Gość gość
do 12.09.13 uwierz mi to najlepsza decyzja jaka podjelas w zyciu! x DZIĘKI! :*

Gość gość
dziewczyny doradzcie mi czy warto zdecydować się na cc? ja tez nasłuchałam się opowieści, a akurat te które miały cc mówiły że było spoko, mam możliwość cc i nei wiem na co się zdecydować?

Gość gość
tylko CC !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
SN to rzeźnia i nie pieprzecie że naturalne to lepsze, nowotwór też jest naturalny

Gość gość
CC - dobrze że jest taka możliwość ! Hurra

Gość gość
Dlaczego kobiety uwielbiaja straszyc kobiety w ciazy - bo nie stać je na cc, bo poród to ich jedyne osiągnięcie, bo są ograniczone i zawistne, bo żal im doope ściska i z wielu innych "mądrych" powodów

Gość gość
chciałam rodzić naturalnie musieli robić vacum.... jesli bede miec 2 a już nie chce to tylko cesarka

Gość gość
a czemu robili ci vacum? ja tez mialam

Gość gość
Do autorki: Ja tez myslalam, ze strasza, ale niestety okazalo sie ze to nie bylo straszenie...Nic nie mowie kobietom w ciazy bo po co, same sie dowiedza, ale w duchu im wspolczuje i ciesze sie ze to juz za mna

Gość gość
Wiem że to stary temat, ale muszę napisać bo mi ręce opadają.. Moje koleżanki też miały CC i wcale aż tak tego nie zachwalały. Po cesarce leżały 3 dni, a potem rana goiła im się 2 tygodnie. Nie mówie że poród naturalny jest najlepszy, też się nasłuchałam... Tylko nie demonizujcie tej metody narodzin. To że wy miałyście ciężko to nie znaczy że tak będzie z każdym. Do tego też trzeba się przygotować i być świadomym. Czy przed 1 porode ćwiczyłyście oddychanie, chodziłyście do szkoły rodzenia? Nie znosze też takiego wylewania flustracji, to chore!

Gość gość
Chyba metode porodu wybiera lekarz? Niech on zdecyduje.

Gość gość
Mówisz,że to flustracja...no no nieźle :)

Gość gość
Frustracja, sorry...