Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet powinien zrobić pierwszyk krok ale kobieta powinna dać mu jakiś sygnał

Polecane posty

Gość gość
powinien? a co to kobieta nie może pierwsza się przywitać? korona jej z głowy spadnie ? eh nawet nie będę gadał już w innym temacie pokazałyście, że bez faceta nie ogarniacie życia z resztą w każdym prawie to pokazujecie.

Gość gość
a jaki sygnał?

Gość gość
Np. powinna jakoś jednoznacznie (a nie dwuznacznie!) uśmiechnąć, zerkać itp. Tak żeby wyraźnie dać sygnał "Chcę byś do mnie zagadał".

Gość gość
i niby uśmiech ma być tym wabikiem gdy wszędzie na około widać półnagie roznegliżowane kobiety? Mogłybyście się bardziej postarać

Gość gość
A co ma negliż do uśmiechu? Zresztą ładna dziewczyna ubrana po uszy, która się do Ciebie uśmiecha, jest bardziej seksowna od tysiąca rozebranych, które tego nie robią :)

Gość gość
a może akurat fajna dziewczyna cie nie zauważyła, albo ma co innego na głowie a przez wyczekiwanie stracisz szansę poznania jej. To o czym mówisz to głód akceptacji - już nie widzisz osoby tylko widzisz czy uzyskasz u tej osoby akceptacje. Poszukujesz aprobaty a nie odpowiedniej partnerki. To nie prawda że podrywająca cię dziewczyna będzie dla ciebie lepsza niż inna która akurat sie nie uśmiechnęła. zorientujesz sie po kilku latach małżeństwa bo utkniesz z tą która akurat cię przygarnęła czyli pierwszą lepszą.

Gość gość
anthony de mello powiedział dobrze to tym jak niszczy ludzi potrzeba aprobaty i zamiast być uczciwym wobec siebie robimy wszystko by ktoś sie do nas uśmiechnął albo rzucił nam okruchy akceptacji.

Gość gość
"a może akurat fajna dziewczyna cie nie zauważyła, albo ma co innego na głowie" co za głupota no!! laski zauważają wsyzstko a raczej wszystkich , jak sie jej spodobasz to da ci znak, tylko trzeba je zuważać, na żadne usmieszki nie licz, to trochę bardziej wyrafinowane

Gość gość
Jak kobiecie spodoba się facet to kobieta podejdzie i zagada.

Gość gość
A ilu ja widzę na ulicy,i co mam podejsc i zagadać,chyba coś wam się pieprzy w głowach

Gość prawiczki uczyc sie
skąd kobieta ma wiedziec któremu facetowi się ona podoba? do każdego napotkanego nie będzie sie usmiechac. Na kilka osob napotkanych te kilka ma prawo pytac o droge i nie oznacza to, ze sie w niej zakochali. Pytaja o droge itp. Jak facet chce te wyłowioną z tłumu zagaduje, zaprasza gdzies na osobnosc tzw randke, wtedy ona wie, po tym znaku, że to jemu sie podoba. Że on szuka kontaktu z nią.

Gość gość
ciagle to samo. asekurantki jestescie.to smierdzi trzochem. nic sie panience nie stanie jak sama zaczepi. a jak tylko czeka na ksiecia to niech czeka. po trzydziestce zacznie inaczej spiewac.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
facet po prostu robi pierwszy krok jak mu się kobieta podoba i po co tu gdybać co się powinno a co nie?

Gość gość
jak Was zaczepiamy, to od razu uciekacie, i potem na kobietę najeżdżacie, że jakaś zdesperowana. w 100% się u mnie sprawdziło, że na pierwszy krok z mojej strony facet po prostu spanikował.

Gość Zuzanna Amelia ææ
gosc 17.03. Mam podobne doswiadczenia. Ale ja jestem pasztet.

Gość gość
Zuzanna: nie wiem czy jesteś pasztet, ale masz wspaniały charakter. pozdrawia pewna ivo mająca nadzieję, że jeszcze pozytywna energia z dalekiego wyjazdu Cię trzyma :)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Wszelki Duch pana boga chwali...... A wyjazd przydalby sie juz nastepny. Co sie odwlecze to nie uciecze. I jesien taka piekna tego roku....

Gość gość
wyjazdy są super, a już północna Europa szczególnie... ;) tak mówią przynajmniej ;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Kiedy masz wolne ?

Gość gość
teraz mam wolne, ale byłam już na wczasach i jestem spłukana :-O

Gość Zuzanna Amelia ææ
Jakies wiesci od wspolnych znajomych ?

Gość gość
cicho sza - widocznie sielanka trwa :) oby jak najdłużej!

Gość gość
ech te odwieczne dylematy koniobijcow :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
U mnie tez cisza.

Gość gość
no to chyba dobry znak, jak myślisz?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Cisza przed burza................

Gość gość
eeee no, ja tam mam nadzieję, że nie będzie tak dramatycznie i się po prostu ułoży.....

Gość gość
Pierwszy krok to właśnie ten pierwszy krok. A jak kobieta da sygnał to Ty już masz tylko podejść a co to za bohaterstwo, jak wiadomo że kobieta chce. Jak nie wiadomo - o to dopiero sztuka! I tu się romijamy, bo Ty chcciałbyś nie ponosić żadnego ryzyka, a atakim razie nie nadajesz się do związku