Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet powinien zrobić pierwszyk krok ale kobieta powinna dać mu jakiś sygnał

Polecane posty

Gość gość
ivo mówi: proszę mnie nie obgadywać!

Gość gość
i dobrze :)

Gość gość
mnie tu już w ogóle nie ma więc nie mogę powiedzieć :) no to karaluchy pod poduchy :)

Gość kapral_rezerwy
W krajach zachodnich kobiety też pierwsze zarywają do faceta który wpadnie jej w oko.Byłem we Francji i widziałem takie sytuacje w klubach a czasem nawet na ulicy jak laska startowała do faceta.

Gość gość
a bo mnie oficjalnie nie ma :)

Gość gość
Zrobiłam pierwszy krok! Chyba sie udało,poprostu nie jest z tych co to robia pierwsze kroki radykalnie,on stopniowo ale chcial sie upewnic czy ja tez tego chce!

Gość gość
no :) tak jakby ;)

Gość gość
hmmm... tak :P

Gość gość
w sensie ukrywam się ponieważ kafe to zło i nie wolno tu siedzieć bo się mózg lasuje ;) więc oficjalnie nie ma mnie tu, bo porządne dziewczyny dziergają swetry albo coś szydełkują zamiast klikać bez sensu ;)

Gość gość
hm.. w rozmowie z pewnym nowo poznanym kolegą i koleżanką powiedziałam, nie pamiętam już odnośnie czego ani kogo, że ja osobiście uważam, że facet powinie robić pierwszy krok, zagadywać... nie wiązałam z tym żadnych nadzieji, nie mówiłam tego wprost do kogoś, taka luźna rozmowa.. a tu proszę, to był dla niego sygnał (dodam że wczesniej go nie znałam, jak go poznałam nie zwracałam na niego zbytnio uwagi -jest bo jest- ale od tamtej luźnej rozmowy, od tamtego wieczoru ze znajomymi, jakoś tak zaczął znajdywać się w moim towarzystwie i robić małe kroczki... a znowusz koleś, z którym kręciłam i miało się na związek nie wiedział co o myślę, o takich sprawach.. pewnie myślał że jestem za tzw. "równouprawnienie" w kwesti flirtów i starania się i wszystko się rozlało

Gość gość
ech... gdybym była porządna to bym już miała pół szafy... :-O

Gość gość
od tamtego wieczoru ze znajomymi, jakoś tak zaczął znajdywać się w moim towarzystwie i robić małe kroczki... i sam mi jakoś wpadł w oczko, lubię jego głosik za plecami gdy podchodzi, czy się trzyma blizko lub gdy się czai

Gość Heniuś
Typowe, jedne z wielu beznadziejnych zachowań dzisiejszych dziuń, oczekiwanie na inicjatywę faceta w dwóch wariantach - głupim i głupszym: Wariant głupi: facet startuje do dziuni nr 1, dostaje kosza, więc idzie do tej nr 2 i tak dociera do dziuni 23456 która mu wypomni, że jest żigolakiem, bawidamkiem, flirtował ze 100 innymi przed nią i tak dalej - sterta tematów "poznaje samych beznadziejnych" itp. itd. etc. Wariant głupszy: facet nie jest podrywaczem, ale jak mnie zobaczy "ten jedyny" to z pewnością go olśni, nagle przejrzy na oczy i zmieni swoje podejście o 180, pikawa rozsadzi mu klatę i tak dalej :) - sterta tematów typu "jak kogoś poznać", "nie mogę nikogo poznać", "dlaczego on nie zagada" itp. itd. etc. Stety w praktyce faceci nieśmiali albo mający w******e na płaszczenie się przed księżniczkami zleją dziunię nr 33435345 którą pewnie jesteś. Dlatego jak chce się mieć większe szanse na fajne towarzystwo trzeba być bardziej zaradnym w relacjach międzyludzkich a przede wszystkim mieć drugiej stronie cokolwiek do zaoferowania. Często jest to tylko tyłek ale cóż - dla niektórych lepsze to niż samotność :) Chcecie fajnych czy też normalnych facetów to musicie bardziej się postarać. Mam paru takich kolegów (głównie z pracy) i ostatniej rzeczy jakiej bym się po nich spodziewał to latania za spódniczkami. Tomek np. lubi nurkować - jak chcecie go drogie panie przekonać, żeby wolał z wami iść na kawę czy piwo? Myślicie, że on zostawi nagle te butle swoje akwalungi i będzie do was zarywał? Zejdźcie na ziemię! Odstawcie głupie czytadła i seriale a zacznijcie trochę myśleć w końcu. Normalni faceci potrafią coś więcej, niż rżnąć głupa a ich życie nie kręci się tylko i wyłącznie wokół cycków. Zatem startujcie do Tomka zanim zabulga i zniknie pod wodą, haha :)

Gość gość
dziś nie ma porządnych kobiet dlatego porządni mężczyźni są sami :(

Gość gość
dzisiaj są porządne kobiety, ale wiesz ile się dzierga jeden sweter?!? cholery można dostać... :-O

Gość gość
nie złość się tylko spać! i rączki na kołdrze! ;)

Gość gość
urodziny mam w miesiącu w którym sadzi się tulipany :P

Gość gość
jak śpisz pod kocem jak zimno jest? ja śpię pod kordłą i 2 kocami!