Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet powinien zrobić pierwszyk krok ale kobieta powinna dać mu jakiś sygnał

Polecane posty

Gość gość
dobra dobra, wyszło szydło z worka. amory amorami, a potem do roboty babo, ze szmatą zapierniczać! :-O idę pod moje kordły. kordły nie wytykają braku pulsu, kordły rozumią 😭 > (no pewnie, że będę jutro :) ino nieoficjalnie!)

Gość gość
kołdry nie psują fajnych tematów!

Gość gość
wiem, parówek nie ugotują na przykład - a to wielki minus. idź już spać :) jako i ja idę ;)

Gość gość
Nudne są te polskie księżniczki, które dyktują co kto powinien. Ja nic nie powinienem i co ciekawe, laski są zainteresowane i potrafią jednak coś od siebie dać. Jak widzę księżniczkę z zaciętą buzią i wysokim mniemaniem o sobie, nie wiadomo z czego wynikającym, to omijam szerokim łukiem. Polki są wychowywane nadal w dziewiętnastowieczny sposób i to jest ich dramat. Czekają, od siebie nic, tak najwygodniej. Szczytem hipokryzji są tu wpisy, że chłopak nie powinien oczekiwać nawet żadnego znaku od dziewczyny, no proszę, tchórzliwe baby nic od siebie nigdy i jeszcze warunki. A ja uważam że to minimum przyzwoitości by dziewczyna przynajmniej się uśmiechnęła, jak się jej ktoś podoba. Zwyczajnie w świecie ośmieli faceta do działania, ale co tam, lepiej udawać zimną rybę. A pewnie i nawet nie udawać :)

Gość mam idealnego lekarza
ja nic nic nie musze :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Cudownie sie Was czyta. A jesli jeszcze sie nie znacie to pozwole sobie przedstawic: Ivo - to jest Miszcz. Miszcz co prawda nie mieszka w miescie , ktore nas interesowalo ale zglasza chec opieki nad kandydatkami na wyprawe kajakowa po Biebrzy. Usmiechnij sie ladnie do niego to Ci podesle linka do fantastycznych zdjec bo ja znowu nie moge ich znalezc. Miszcz- to jest Ivo ktora od wczoraj spedza Ci sen z powiek. A teraz mozecie podac sobie adresy mailowe.

Gość Zuzanna Amelia ææ
12.09.13 [zgłoś do usunięcia] miszcz_kozery Ide spać a raczej marznąc pod kocemsmutas.gif W dodatku nie mam kota ani wibratora ­ ­ Przepraszam za niedyskrecje ale nurtuje mnie jedno pytanie... wlasciwie to gdzie chciales sobie ten wibrator wsadzic ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
A co ? Nie zaopiekujesz sie dwiema kobietami , ktore chcialyby pojechac na splyw kajakowy po Biebrzy ?

nie wiem. Zależy jakiej opieki wymagacie. Gotować z pewnością Wam nie bedę bo w tej kwestii sam wymagam intensywnej opieki:)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czego jeszcze na pewno nie bedziesz chcial robic ?

Gość gość
znowu sracie na ten temat ;/

Gość Zuzanna Amelia ææ
Miszcz- to brzmi groznie.....

Gość Zuzanna Amelia ææ
Szalone pomysly .... ?? Wymien 5

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zbereznik - temat podlega przemianom - jak wszystko w zyciu.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zaraz zaraz... kto sie tu za kogo zabiera bo nie zauwazylam.