Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu sie nie odzywa

Polecane posty

Gość gość

Juz jakies pol miesiaca pisze z chlopakiem ktory bardzo mi sie podoba. Z charakteru jest swietny i wgl. Znam go juz 2 lata ale nigdy nie rozmawialismy za czesto. I przed wczoraj zaprosil mnie na spacer. Mielismy spotkac sie jutro ale teraz sie do mnie nie odzw. Na fb jest aktywny, ma kase na koncie. Napisalam mu czy jutrzejsze spotkanie nadal aktualne. Wiadomosc zostala eyswietlona lec nie odpisal ;( prosze o rade. Tez mam go olac czy wrecz przeciwnie?

Gość gość
Nie zamartwiaj się. Może po prostu miał wypadek, albo go okradli.

Gość gość
Dzieki wiesz, jak pytam serio

Gość gość
Cierpliwość jest cnotą. Wiesz?

Gość PlinkiPlonka
nie powiem ci dlaczego sie nie odzywa. powiem tylko tylko ze wiem jak mozesz sie czuc... ja zalewalam sie lazami przez kilka dni... staraj sie oderwac od mysli o nim, wiem ze to ciezkie ale tylko tyle mozesz zrobic... ale postaw na tym ze nic z tego... lepiej milej sie rozczarowac

Gość gość
dziekuje za odpowiedz ;*

Nie użalaj się kobieto! Zostaw to :) Wyjaśni się samo. Nie siedź w domu, wyjdź gdzieś, wypij kilka głębszych, uśmiechnij się do jakiegoś przystojniaka w autobusie albo kup sobie buty :D Ale nie myśl o nim :) Widać nie wart! :)

Gość gość
Myślisz, Lubię, że jest pełnoletnia?

Gość gość
Namawiasz ją do picia. Nieładnie.

Gość gość
Prawdopodobnie nie jest Tobą zainteresowany. Możliwe, że boi się powiedzieć to otwarcie - stąd ta cisza. Nie kontaktuj się z nim pod żadnym pozorem. Zdystansuj się - zachowaj godność. Zadbaj o swój wygląd i znajdź jakieś fajne hobby. Zacznij udzielać się towarzysko i zainteresuj się kimś innym.