Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta277777

PANOWIE co to znaczy wg was gdy atrakcyjna samotna mloda kobieta unika

Polecane posty

Gość kobieta277777

unika kontaktu wzrokowego z facetami...??? jak wy to odbieracie....ciekawa jestem co myslicie ...:) to znaczy ze was: 1.ignoruje,olewam... 2.jestem arogancka,zarozumiala i wami gardze 3.nienawidze was 4.boje sie was. 5 .podobacie mi sie? 6.to jakas udawana poza niedostepnosci? jak wam sie wydaje?:)

Gość gość
cóż wszystkie wymienione przez ciebie opcje są bardzo prawdopodobne cięzko coś z tego wybrać, bo to zależy od odobowośći kobiety, ale zazwyczajopcja 5 i 6 razem wzięte A co unikasz kontaktu z jakimś facetem i chcesz sie dowiedziec co on o tym sądzi

Gość gość
1.ignoruje,olewam... 2.jestem arogancka,zarozumiala i wami gardze 3.nienawidze was

Gość gość
No właśnie, facetami w ogóle czy jednym? :-) Nienawiść i strach można spokojnie wykluczyć, brakuje wstydu ;-)

Gość gość
...no a wszystkie pozostałe są możliwe, wykluczają się wzajemnie wiec nigdy nie wiadomo, indywidualnie trzeba rozpatrywać :-)

Gość gość
Co to jest udawana poza niedostępności? ;-)

Gość kobieta277777
wlsnie zapomnialam o tym ze moze byc chorobliwie niesmiala:) tak jest...unikam kontaktu wzrokowego i ciekawa jestem jak wy to odbieracie:) jakis tam uczony psycholog niedawno mowil ze to sygnal ze kobieta chce isc z facetem do lozka czy cos takiego ,hahahaha

Gość gość
Na stówę z tą chęcią na przespanie, dokładnie tak jak mówi do faceta ty ciulu, bucu, ch*ju itp. odwal się ode mnie bo zadzwonię po policję ;-)

Gość gość
ja bardzo zle to odbieram. ludzie co nie patrza w oczy czesto sa nieuczciwi.

Gość gość
No bez przesady z tą nieuczciwoscią, od kryminalisty za patrzenie możesz dostać w ryja ;-)

Gość gość
Macie za duże wymagania , ja nie wiem gdzie są kamerki , chociaż częściowo się domyślam , a co dopiero wasze oczy;-) Trzeba przyjść , zapukać do drzwi to wtedy obejrzę sobie dokładnie "te oczy";-)

to zalezy, jak sie znamy i nie chce patrzec w oczy to unika. nie wiem czemu z reszta. jak sie nie znamy i nie patrzy w oczy to jest slaba, i tez nie wiem czemu... :o w ogole was nie rozumiem ostatnio... :o

Gość gość
jakie kamerki ? ? moze ktos sie za bardzo patrzy i cie to krepuje?

Gość gość
Od psychola też możesz dostać w twarz,więc do przypadkowych ludzi lepiej unikać kontaktu wzrokowego.

Gość gość
Oj tam jakie kamerki , zapytaj kolegów z forum , no normalne kamerki noktowizyjne.

Gość gość
No właśnie też was nie rozumiem:-(( Są chyba bardziej cywilizowane formy kontaktu niż kamerki , np. telefon;-)

Gość gość
jest nieśmiała czy coś w tym stylu i te nieśmiałe tak się zach jak sie im ktoś podoba, o co chodzi z kamerami? aha i jak sie ludzie tak dlugo patrza to to swiadczy o pozadaniu albo agresji i facet zawsze dlużej potrafi się patrzeć a dziewczyna szybciej się spłoszy bo odbiera to jak powyżesze i ja to krępuje

Gość gość
No są takie kamerki do nabycia np. w SPY SHOPIE i już możesz podglądać sąsiadkę , jeżeli ci się podoba;-) Ja tego nie robię ale wiem od kolegów , nawet z tego forume:-) Polacy uwielbiają szpiegować , był nawet artykuł w gazecie na ten temat.

Gość gość
Np. są takie mikrokamerki , które żona może zamontować mężowi w krawacie , w zegarku , możliwości jest mnóstwo i już kobieta wie czy małżonek ją zdradza czy też nie. Takie sklepy SPY SHOPY cieszą się coraz większą popularnością i znajdują się w każdym większym mieście.

Gość gość
to znaczy że juz ma ukochanego lekarza prz swoim boczku ;P

Gość gość
interpretuje się to z innymi cechami, np. z rumieńcem na twarzy to opcja nieśmialość i pewnie ze się podoba tobie ten meżczyzna , a jak tylko unika z zacietym wyrazem twarzy to niechęć , ignorancja więc trzeba to oceniać łącznie do tego intonacja glosu i cala postawa ciała

Gość ja unikam
bo sie wstydze

Gość mam juz ergthyjmkrza
guzik prawda