Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrusowy

czy osoby z SU nie boją się rozpoznania PYTAJNIK

Polecane posty

Gość cytrusowy

albo osoby z innych sex portali? Przecież to może zniszczyć ich życie. Jak nie teraz to możliwe że w przyszłości. W sieci przecież nic nie ginie. A kiedyś taka łaska zamarzy być w związku i będzie trzymać to w tajemnicy bo każdy normalny facet odszedłby w takiej sytuacji gdyby się dowiedział.

Gość gość
nie, ale moją znajomą można było podziwiać na yt jak sika na rynku w rzeszowie :D jeszcze chyba nawet jest ten filmik

Gość gość
co to SU??

Gość FELICITAS
u nas na osiedlu jest takie małzenstwo, koles taki cwaniaczek "co to nie ja" a jego zonka chyba ze 130 kg, niezadbana brzydka, mają z 4 dzieciaków i kiedyś mojego chłopaka kolega (nie wiem co ona tam robił) znalazł ich na sexfotce, i mieli zdjęcia gdzie on sikał na nia a ona na niego, on miał dildo w tyło, ona miała jakies klameki na sutach itp., ogólnie zdjęcia w stylu BDSM, wszyscy się z nich smiali, bo oczywiście linki z predkoscia swiatla wedrowaly po miescie. taki wstyd, ona chyba z rok z chaty przez to nie wychodzila

Gość gość
23:26 buahahaha :D

Gość gość
Mnie tez to zastanawia..... pol biedy rozbierac sie ale niektóre na legalu pokazuja twarz i nie przewiduja tego co moze byc za x lat