Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten ktory nie lubi kobiet

Widziałem na przystanku dzisiaj dziewczyne która płakała

Polecane posty

Trochę mi jej żal się zrobiło nawet pomimo faktu że była ładna. Pewno rzucił ja bogaty chłopak i nie będzie już torebek za 1000zł

Gość gość
myślałam że będzie tak: " Widziałem na przystanku dzisiaj dziewczyne która płakała.. w sumie, to dobrze jej tak" :D

Gość idontknowww
to po co piszesz o tym na forum , skoro sam ja hejtujesz ? :O

Bo kobiety to idiotki i je trzeba hejtowac. v normalnie zawsze się śmiałem z nieszczęścia samic ale jej mi się zrobiło szkoda

Gość idontknowww
uważasz , ze kobiety to idiotki . Owszem niektóre tak. Ale mozy to Ty jestes idiotą, egoista i chamem. To kobiety rodzą dzieci , opiekują sie rodzina i maja etat 24h , a Ty piszesz mi ogołem , ze są idiotkami ?!?! a zreszta nie bede Ci tego tłumaczyc. Pewnie jestes jakims chłopcem, ktoremu w zyciu sie nie udało , nie masz ukonczonej szkoły , pracy , dziewczyny itp. nie mi to oceniać. Przepraszam jesli Cie uraziłam , nie jestem nigdy taka niemiła dla ludzi , ale szlak mnie zawsze trafia jak widze takie debilne posty! dlatego nie wchodze na to forum czesciej niz raz w roku .

Gość gość
Tak tak uważam. No i co że sraja bachorami a kto je zmusza same chciały mogły p***y nie wystawiac w jaskini nie żyjemy.

Gość gość
Tak tak uważam. No i co że sraja bachorami a kto je zmusza same chciały mogły p***y nie wystawiac w jaskini nie żyjemy.

Gość gość
CO ZA MLOT..DZIZAS

Gość gość
największą idiotką wsród kobiet jest matka autora, że wysrała takiego głupiego bachora :)

Gość gość
gość: "największą idiotką wsród kobiet jest matka autora, że wysrała takiego głupiego bachora" :D Autora wysrał facet :D Dawca nasienia nieźle musiał po kichach jechać :D

Gość gość
07.30....brawo!!!

Gość gość
a co tutaj się dzieje? co to za wyrazy?... wysrać a właściwie, poprawnie mówiąc wydalić, można tylko kał dziecko się rodzi, zapamiętajcie to raz na zawsze, wy wszyscy, którzy nie rozumiecie czym jest narodzenie nowego człowieka matce Autora należy tylko współczuć, to nie tylko jej wina, że on tak nisko upadł w swoim człowieczeństwie i wypisuje tutaj takie teksty, na pewno pokładała w nim pewne nadzieje no ale zrobił ze swoim życiem, to czego wyraz dał w tym temacie

Gość gość
Jeśli człowiek nie jest chory psychicznie lub nie jest socjopatą (chociaż socjopaci miewają więcej kultury w publicznym wyrażaniu się), a wyraża się w taki sposób jak tu, można mniemać, że rodzice go w ten sposób wychowali (a raczej nie wychowali). Takie odzywki dają świadectwo rodzicom, można więc mniemać, że jego rodziciele są na jego poziomie i w takim przypadku nie oburza przynajmniej mnie stwierdzenie, że idiota został wysrany na świat. Dobrze wychowany, kulturalny, normalny, zdrowy człowiek ma przeważnie wychowanych, kulturalnych, normalnych rodziców. Jest przysłowie: "Czym skorupka nasiąknie za młodu, tym na starość trąci". Wychowanie przez rodziców bądź jego brak, skutkuje w późniejszym życiu.

Gość gość
i co mam żałować innych ludzi? MNie nikt nie żałuje, jakby nie było karalne to zapewne większość moich "bliskich" wbiłaby mi nóż taka prawda. Nie żałuję ludzi, nienawidze ich, nawet jeśli widzę, że ktoś jest chory, biedny itd. w ogóle mnie to nie rusza Natomiast bardzo współczuję zwierzętom i jest mi ich szkoda, regularnie pomagam w schronisku, czasem kupuję karmę i inne rzeczy. Wolę zwierzęta niż ludzi i jeśli będę miała wybierać to w pierwszej kolejności pomogę zwierzęciu niż człowiekowi!!!!

Gość gość
Mogę zrozumieć, że masz uraz do ludzi bo bliscy Cię skrzywdzili. Ale nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, są ludzie źli i są ludzie dobrzy. Fajnie, że kochasz zwierzęta i im pomagasz ale zastanów się kto Tobie pomoże gdy znajdziesz się w jakiejś tragicznej sytuacji [ czego Ci absolutnie nie życzę, tak jak i nikomu] spotka Cię jakiś wypadek? Czy to nie człowiek wyciągnie do Ciebie pomocną dłoń, czy zrobi to zwierzak, którego dokarmiasz? Odpowiem Ci - zrobi to jakiś człowiek:)

Gość gość
Ja również nie przepadam za ludźmi ogółem, bardziej jako gatunku, ale wiem, że istnieją dobrzy ludzie. Lubię zwierzęta i niektórych (mało) ludzi też. Staram się pomagać zwierzętom i czasami ludziom. Po prostu nie generalizuję.

Gość gość
hahahhaha :D dobre to było z matką autora, która go wysrała :D haha :D niezła sraka była :D !

Gość gość
mimo wszystko wolę zwierzęta, często mam różnego rodzaju problemy, kłopoty i o d****o nigdy nie otrzymałam pomocy od człowieka, natomiast zawsze lepiej mi się robi kiedy idę do schroniska, opiekuję się zwierzętami i widzę szczerą wdzięczność, mam też kotkę, która zawsze potrafi wyczuć mój smutek, siada przy mnie i patrzy swoimi oczami i się tuli, taka "terapia" pomaga mi, wolę to niż fałszywe słowo od człowieka, może i są dobrzy ludzi, ale ja na swojej drodze nie spotkałam jeszcze takiego, każdy chciał mnie zgnębić, albo udawał miłego i oczekiwał coś w zamian, taki dzisiaj jest świat i nawet kiedy idę do lekarza to też trafiam na d*pków.

Gość gość
do gościa z 13.43 Przykre to, że jeszcze nie spotkałaś nikogo dobrego na swojej drodze. Może jesteś zbyt podejrzliwa, nieufna, zamykasz się na innych bo spotkały Cię przykrości od bliskich, tych którzy powinni okazać miłość. Życzę Ci abyś spotkała Człowieka przez i wróciła Ci nadzieja i wiara w ludzi. :) Ból doświadczony od człowieka może ukoić tylko drugi człowiek, zwierzę jest tylko jego namiastką.

Gość gość
Autor ma takie wspaniale i szczęśliwe życie :D cieszą go cudze torebki