Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laurnika

Pytanie do facetów czy lubicie krągłe kobiety

Polecane posty

Gość Laurnika

Jeśli tak wklejcie zdjęcie z idealnymi dla Was krągłościami, jestem bardzo ciekawa jak to na prawdę wygląda. I jeszcze pytanie- jeśli mielibyście do wyboru laski, które tak samo się Wam podobają z twarzy, tyle, że jedna jest lekko puszysta a druga lekko wychudzona, czyli obie nie w Waszym typie w 100% z figury to którą byście teoretycznie wybrali?:)

Gość gość
jesli chodzi o nogi, to takie sa idealne http://imageshack.us/photo/my-images/802/wglg.jpg/ brzuch tez powinien byc trche zapadniety,jak nie to chociaz wklesly. pewnie mnie zjedziecie,bo rzyznaje sie do tego ze kreci mnie promowane teraz piekno. tluszcz jakos zawsze mnie odrzucak,ale nc do was nie mam grubsze kobitypo prostu mnie obrzydzacie troche

Gość Laurnika
ostatnio widzialam to foto jak się laska pytała czy ma fajne nogi na kafe:P widzę ,że Ci się bardzo spodobały, że aż sobie zapisałeś, spoko, dzięki za odp;p

Gość gość
wybrałbym szczupłą z lekkimi krągłościami ,ale nigdy z nadwagą bo wtedy to nie nazywa się puszysta tylko gruba

Gość gość
może być lekko puszysta ale musi mieć duże piersi i być aktywna w łóżku

Gość gość
czesto ogladam takie na necie i trzepie konia bardzo mocno

Gość gość
Szczuplutka ,ale nie wychodzona to ideał. Wychudzone i grube są obleśne

Gość gość
nie, obrzydza mnie jak cos sie na cieke o takiej lochy rusza,nie lubie nawet piersi bo to jest sam tluszcz. najgrhbsza granica jaka dopuszczam to figura jak u kate moss a im od niej laseczka jest chudsza,tym lepiej

Gość gość
mój ideał to drobna dziewczyny , szczupłej budowy, z biustem B , talią i zaznaczonymi biodrami

Gość gość
Anja rubik ejst piekna ale wychudzona...za bardzo widac jej kosci, jak na nia patrze to mam wrazenie ze za moment sie rozleci. sylwetki typu krupa-sa najbardziej kobeice, optymalne, ani za chude ani nie za grube. Siwiec tez ok, pod warunkiem ze mialaby swoje piersi, bo nie akceptuje silikonow ani zadnych innych plastikow. a odpowiadajac na pytanie tp chyba wolalbym pelniejze dziewczyny niz wychudzone. Dla porownania wzialek kim kardashian i rubik wlasnie i bralbym kardashian

Gość prawictwo pospolite125
zgadzam sie krupa jest niezła , ale ta z mojego linku jest bardziej zgrabna i nie ma silikonów

krupa to taki plastik troche

Gość gość
anja rubik jest piekna, estetyczna , delikatna, wlasnie dzieki swojej perfekcyjnen figurze. kardashianka maobrzydliwe,wulgarne ,tluste. ,rozlazle cielsko, arawde obrzydza mnie to, kojarzy mi sie z potem,buprudem,wpierdalaniem syfuastego zarcia tylu kotlety. chudosc est czysta i estetyczna. piekna

Gość Laurnika
czyli w zasadzie sporo facetów lubi chude... ja mam 175 wzrostu i ważę 56 kg, wyglądam ładnie bo mam duże wcięcie w talii i lekko szersze biodra i ładne ramiona i plecy( chociaż dla niektórych za chude pewnie), natomiast wg. wskaźnika BMI mam niedowagę, a mój facet chce żebym dalej chudła, pewnie jego ideałem też jest Rubik.

Gość gość
nie ma sie co kierowac bmi, ja mialam stopien wyniszczenia a wygladalam po prostu jak modelka,jesli chodzi o figure. 3/4osob chybamma niedowage zgodnie ze wskaznikiem bmi a wyglada dosyc masywnie

Gość gość
Ja wogole nie lubie nadwagi u facetow tez bo to znaczy ze ktoś nie dba o siebie i o figure! Na ulicy 60% osob widać otyłych:( latwo się zaniedbać ale żeby cos z tym zrobić to już się nie chce.

rubik wyglada nieciekawie .Za chuda jest

krupa ma lepsza sylwetke niz rubik , ale te silikony ją przekreslają.

Gość gość
prawictwo s********j cwoku, kobiety nie widziales nigdy a sie wypowiadasz w azdym temacie i zgrywasz eksperta. prosze cie,w*********j, bo mnie telepie jak czytam twoje p**********e monologi

Gość gość
rubik jest idealna, sama dazylam do takiej sylwetki i jestem nawrt troszke chudsza, mam slczna buzke i naprawde dobry gust,stac mnie na drogie ubrania,torebki,kosmetyki etc i naprawdekazdy facet jakiego zechce (a chce tylko najlepszych, wiec sie kafeterianki grube ńie martwcie,wasi przecietniacy mnie nie zainteresuja oewne nigdy) . ale grubsza babka powie mi ze facet lubi kraglosci i mnie kijem nie dotknie :)

Gość gość
względem bmi to ja mam sporą nadwagę ale jeśli byście mnie widzieli to pewnie byście stwierdzili że kłamię... mam duże piersi rozmiar c i umięśnione nogi zgrabny tyłek i płaski brzuch.

Gość gość
uwierz mi ze bym zauwazyla twoja nadwage,dla mnie grubo wygladaja dziewczyny ktore maja bmi w normie a co dopiero z nadwaga. jestem orzeczulona na grubsze osoby, nie lubiemic. nie mam nc do charakteru alemmaja w sobie cos co obrzydza

Gość gość
zauwazylam ze wielu dziewczynom wydaje sie ze sa szczuple/ maja plaski brzuch/ zgrabne nogi,kiedy tak naprawde sa zwyczajnie poryte tluszczem. nie wie skad sie to bierze, w dobie promowania niby anoreksji powinny byc zakompleksione,a one gadaja takie bzdury o sobie,wygladajac jak worek sloniny

Gość lololi
Chude są wstrętne. te ich chude nogi i ręce, i wystające żebra. Kobieta musi mieć d**ę, żeby było w co pakować i cycki żeby było za co złapać.

rubik to jest anoreksja - 6/10 moje jej dać a Krupa to plastik 7/10 wystawiam , byłoby 8/10 , ale punkt mniej za silikony