Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci teraz lataja za starszymi kobietami jakaś nowa moda

Polecane posty

Gość gość
Ale młoda dziureczka jakaś taka mimo wszystko bardziej apetyczna niż "dojrzałe" kilkudziesięcioletnie cip.sko :P Ale widać"dojrzałe kobiety" musze się czymś dowartosciowywać, żeby nie zwariować z powodu upływajacego czasu i dawno mionionej młodości, no to niech wypisują na forum, jakie to są lepsze od młodych :P

Gość gość niegościnny
chłopczyk - nie masz pojęcia o czym piszesz. Podejrzewam,że jesteś sfrustrowaną dziewuszką co to 'daje' byle komu, kto jej rzeknie kacapoły - kocham cie, jesteś piękna i inne głupoty.

Gość gość
Dojrzałe kobiety nie muszą się dowartościowywać,bo są wartością samą w sobie. Jesteśmy od Was młodych atrakcyjniejsze i fizycznie i intelektualnie ,pomimo pazurka wieku.I wiemy czego oczekiwać od życia i partnera.

Gość gość
oj ludzie 3/4 z tego co tu pisze to nie ma pojęcią o czym kobieta czym starsza tym lepsza doświadczyłem i młodszej już nie ruszę a mam 42 latka

Gość gość
Zazwyczaj młodzi mężczyźni rajcują się starszymi od siebie kobietami, ale z wiekiem im się zmienia. Im starsi, tym młodszej doopy pragną. Ja jestem lekko po 30 tce i nie narzekam na brak powodzenia ;) A żeby niektórym młodym podnieść ciśnienie, to powiem, że wyglądam o jakieś 5 lat mniej, niż mam w rzeczywistości :p Sorry, tak mi mówi 98 % osób, które dopiero mnie poznały :) Pozdrawiam :)

Gość gość
Moja tez jest starsza, hehe.

Gość Stary Poznański Luj
Młode cipki ;-) sa jak ostrygi, wślizgnie się i szybko i smakuje wybornie przez moment. Starsze cipki są jak dojrzały ser, wyraziste w smaku, musisz je kosztaowac z umiarem, a dla przelamania smaku konsumujesz z nią winogrona z doliny Wenus ;-)

Gość 32latkaa
Nie bylam nigdy w ciazy, 0 porodow i karmienia. Mialam wczesniej niewielu partnerow (jeszcze kilka lat wczesniej dziewczyny bardziej szanowaly sie), moj aktualny chlopak jest mlodszy ode mnie o 6 lat. Jego znajomi byli pewni, ze jestesmy rowiesnikami. Jestem szczupla, wysportowana i zawsze wygladalam na znacznie mniej (typ urody, geny plus dbanie o siebie). Uwazam, ze to jest idealna roznica:)

Gość gość
ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

Gość gość
starsze "dziewczyny" jak są atrakcyjne a do tego fajne od lat mają dobrego męża,są szczęśliwe,zadowolone z życia i siebie.Nie patrzą na młodych mężczyzn jak na potencjalnych kochanków bo gardzą przedmiotowym traktowaniem i seksem dla seksu.I choć to właśnie potrafi przyciągać młodszych mężczyzn ,prawie tego nie dostrzegają i mają w nosie.Przecież mają wszystko :)))))

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Tak, stać mnie na kupowanie ubrań wyłącznie w galeriach. W jednym miesiącu wydam 300zł a w innym 1500zł w zależności od potrzeb, kolekcji. 14.09.13 [zgłoś do usunięcia] mama dwójki dzieci "...ale nigdy w lumpach ani zadnych targach, rynkach czy jak wy to nazywacie..." ale ty jesteś głupia aż mi cię żal 14.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość ja jestem na kuroniu juz rok a moj chlopak ma zapomoge i ciuszki bierzemy z lumpeksu 14.09.13 [zgłoś do usunięcia] eweewelina [zgłoś do usunięcia] mama dwójki dzieci "...ale nigdy w lumpach ani zadnych targach, rynkach czy jak wy to nazywacie..." ale ty jesteś głupia aż mi cię żal xxxxxxxxxxxxxxx mam w głebokim powazaniu Twoje zdanie ma moj tematsmiech.gif a o Tobie mam takie samo dziewczyna sie pyta to odpowiedzialam, ze w lumpach, na targach nie kupuje ubrań 14.09.13 [zgłoś do usunięcia] taka ta ja ja mam ciuchy albo z galerii albo z lumpków 14.09.13 [zgłoś do usunięcia] sarasarasara stac, ale w galeriach akurat mało kupuje, średnio lubię ten "galeriowy"styl i potem co 3 ma to samosmiech.gif za to uwielbiam włoski styl, znajoma na sklep z wloska odzieza i zostawiam u niej kupe kasy, ile m-cznie? roznie, czasem 500 czasem ponad 1000zł, zalezy co kupuje, dzis np. kupilam botki i torebkę i razem dalam 400zł 14.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Ja to bym nawet chciała kupować w lumpach, ale nie potrafię - nie mam do tego nerwów ani smykałki do wygrzebywania "perełek". W sumie też nie mam na to czasu. Kupuję więc albo w galeriach, gdzie wszystko mam w jednym miejscu, albo w internecie. [zgłoś do usunięcia] gość Tak, stać mnie na kupowanie ubrań wyłącznie w galeriach. W jednym miesiącu wydam 300zł a w innym 1500zł w zależności od potrzeb, kolekcji. 14.09.13 [zgłoś do usunięcia] mama dwójki dzieci "...ale nigdy w lumpach ani zadnych targach, rynkach czy jak wy to nazywacie..." ale ty jesteś głupia aż mi cię żal 14.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość ja jestem na kuroniu juz rok a moj chlopak ma zapomoge i ciuszki bierzemy z lumpeksu 14.09.13 [zgłoś do usunięcia] eweewelina [zgłoś do usunięcia] mama dwójki dzieci "...ale nigdy w lumpach ani zadnych targach, rynkach czy jak wy to nazywacie..." ale ty jesteś głupia aż mi cię żal xxxxxxxxxxxxxxx mam w głebokim powazaniu Twoje zdanie ma moj tematsmiech.gif a o Tobie mam takie samo dziewczyna sie pyta to odpowiedzialam, ze w lumpach, na targach nie kupuje ubrań 14.09.13 [zgłoś do usunięcia] taka ta ja ja mam ciuchy albo z galerii albo z lumpków 14.09.13 [zgłoś do usunięcia] sarasarasara stac, ale w galeriach akurat mało kupuje, średnio lubię ten "galeriowy"styl i potem co 3 ma to samosmiech.gif za to uwielbiam włoski styl, znajoma na sklep z wloska odzieza i zostawiam u niej kupe kasy, ile m-cznie? roznie, czasem 500 czasem ponad 1000zł, zalezy co kupuje, dzis np. kupilam botki i torebkę i razem dalam 400zł 14.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Ja to bym nawet chciała kupować w lumpach, ale nie potrafię - nie mam do tego nerwów ani smykałki do wygrzebywania "perełek". W sumie też nie mam na to czasu. Kupuję więc albo w galeriach, gdzie wszystko mam w jednym miejscu, albo w internecie.

Gość gość
HA ! Mam 50lat ,pogodziłam się z wiekiem ,nie wyglądam absolutnie na swoje lata ,Otóż od pewnego czasu adoruje mnie kolega 10 lat młodszy!!Nie chce słuchać o różnicy wieku,pisze,przyjeżdża po mnie autem do pracy.Ja absolutnie nie chcę się angażować,ale on robi wszystko ,żeby wzbudzić we mnie uczucie.Nie jestem ani bogata ani przepiękna(ładna) a on jest przystojny,z pięknym głosem i cudownie nam się rozmawia.Życie płata figle heh.

Gość gość
Ech... nie chodzi o to czy młoda czy stara, chodzi oto czy jest atrakcyjna. Tak samo jest z facetami- i 20latek może się podobać 16latce, 30latce czy 50latce, jeżeli jest przystojny:) tak samo kobieta, atrakcyjna 40-stka będzie się podobać i napalonym nastolatkom i facetom po 50stce. Jednak taka zadbana i atrakcyjna 40latka jest dla młodych chłopców, tym o czym mogą sobie jedynie pomarzyć:) i to właśnie ich kreci. Zapytaj się jakiegoś 16latka czy kreci ich gruba pani Kazia z warzywniaka z niewydepilowanym wasikiem:) tutaj nie chodzi o wiek! Jednak starsza pani, która sprawia, ze im staje to już jakas nowość, a nowości kreca najbardziej czy to kobiety czy mężczyzn.