Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci teraz lataja za starszymi kobietami jakaś nowa moda

Polecane posty

Gość gość

za mną też się młodsi uganiają, co jest może na swój wiek za młodo wyglądam, teraz każda prawie 40-latka wygląda o 6 lat mniej.

Gość Radek 92
ja tylko oglądam się za starszymi.... jeśli chcesz pogadać odezwj się do mnie radekw1292@wp.pl

Gość gość
Faceci młodsze wam już się nie podobają? Wolicie starsze od siebie o ile o 2 czy lub więcej lat?

Gość gość
hahaha mam 37 lat i jak słysze takie idiotki ryczące czterdziestki ze one wyglądają 6 lat młodziej to nie wiem czy płakać czy smiać się , żałosne ale niestety prawdziwe

Gość gość
Sami nie widzicie w telewizji, gazetach mówią ciągle o tym że faceci wybierają starsze od siebie atrakcyjne kobiety. Czasami miłość nie wybiera no nie?

Gość gość
Ale ja nie rozumiem co w tym śmiesznego. Są kobiety, które wyglądają 4,5,6, a nawet z 10 lat młodziej. Jeżeli ktoś zawsze dbał o siebie w odpowiedni sposób, nie niszczył się w młodości, ani nie przemęczał oraz stresował za nadto to może tak wyglądać. Tak samo można o wiele starzej wyglądać niż się ma w rzeczywistości, ale na to też trzeba sobie 'zapracować'. Jednak podstawą są dobre geny.

Gość gość
Teraz nawet 50 letnie kobiety sobie operują cipki bo twierdzą że jak się tam na dole ma wszystko sprawne i się to umie to nawet 20-latek się skusi.

Gość gość
Spytaj Jukena, czemu się ugania za Alką, Vii i Sorelką :P

Gość gość
A czym sie rozni kobieta, ktora wyglada 4 lata mlodziej od tej co wyglada 5 lat mlodziej??:D Co to w ogole znaczy? :D

Gość gość
Niektóre 'baby' są po prostu zazdrosne. Mają poniszczone ciała po ciążach w młodym wieku, wiele nie przespanych nocy, stresy i zmartwienia im się odbijają na twarzach. Nie mają czasu na dbanie o siebie, ani odpowiednich środków, bo tyrają, aby wiązać koniec z końcem. Dlatego zioną nienawiścią i plują jadem, tasują wzrokiem na ulicy czy w sklepach. Bezdzietnym znajomym (o ile takich majom) zazdroszczą i życzą jak najszczerzej 'wielu dzieci' i 'ustatkowania się, heh. O miłym towarzystwie do igraszek zapomniały dawno, bo w domku czeka na nie wyleniały 'brzuchalek' i małe potworki.

Gość gość
dokładnie

Gość Doświadczony przez życie
Bo młode są zaniedbane pasztety i źle się robi na widok tego całego przelewającego się tłuszczu.

Gość gość
To nie jest żadna moda. Latali, latają i będą latać. Mój dziadek młodszy o 3 lata od babci, ojciec o 4 od mamy, a mój partner o 5.

Gość aron
Faceci nie latają,a dojrzałe atrakcyjne kobiety bywają najlepszymi kochankami.Wiedzą co i jak,i nie szukają zobowiązań.Inaczej pachną i seks z nimi jest bardziej wykwintny.To coś zupełnie innego,niż zwykła rąbanka i mechaniczny seks.Czego nie można też zarzucić niektórym młodszym dziewczynom.

Gość gość
Taka prawda...

Gość gość
Oj latają, sam latam z taka Jedną.

Gość gość
Jakiejś małolatce żal dvpę ściska, że ktoś woli starsze, heh

Gość aron
Pisząc,że faceci nie latają,miałem na myśli dosłowne tego słowa znaczenie.Fakt jest taki,że naprawdę wielu facetów w różnym wieku marzy o atrakcyjnej dojrzałej Kobiecie.

Gość gość
mozna bylo latac za starszymi majac 20-25 lat ale majac 30-35 lepiej juz ogladac sie za mlodszymi i rownolatkami

Gość aron
Z tym też się zgodzę.Dla każdego coś przyjemnego.

Gość gość
Dla mnie to jest niezrozumiałe, przeciez te dojrzałe są najczęściej po kilku porodach, po laktacji nie jednej, mają bardzo często niezły "przebieg" w postaci wieeeelu partnerów (a te co ida do łóżka z młodszymi to na pewno), poza tym ilość hormonów z wiekiem się obniża, wiec cip.ka coraz luzniejsza i bardzej sucha, co jest przyjemnego w roochaniu dojrzałych kobiet? :P Nie ma to jak młoda dziura i młode jędrne cycki :P

Gość gość
młode nie wiedza same czego hca p***y jebbane. A taka dojrzala suczka, to przynajmniej bez zbednych ceregieli, albo tak, albo nie.

Gość aron
Dobrze jest wiedzieć,że dojrzałe kobiety które lubią seks,dbają o siebie i ćwiczą mięśnie kegla.Co sprawia,że są przyjemnie dopasowane,a młoda nieczęsto wiedzą co to jest.

Gość gość
Ty akurat o roooochaniu starszych , atrakcyjnych , możesz sobie najwyżej pofantazjować - z TAKIM SŁOWNICTWEM! Jak powiesz kobiecie na poziomie , że chcesz ją wyroooochać , to wyśle cie na drzewo banany prostować;-)

Gość gość
Ja mam 43 latka i tylko młodzi na mnie lecą,co mnie czasami wręcz denerwuje.Mam figurę lepszą niż młoda laska, z oponką na biodrach, wylewającym się brzuchem z przebitym pępkiem, wypacykowaną twarzą kilogramem pudru, fliudu i podkładu .Chodzę na siłownię trzy razy w tygodniu,biegam,pływam i gram w tenisa.Jestem po cesarce z prawie nie widoczną blizną na lini bikini.Zawsze zadbana,elegancka,czysta....Wcale nie jestem "rozjechana" bo miałam raptem 4 partnerów w życiu, więc dla niektórych młodych to jak dziewictwo.Poza tym, libido się zwiększa w tym wieku a nie maleje...a i najważniejsze "mechaniczne rżnięcie" to wasza domena młodych zazdrosnych cipek.Peace

Gość gość
Dojrzałe czyli jakie? Różnie bywa. Jestem po 30, 0 porodów sn i 0 karmienia piersią. Jak się zdecyduje na dzieciaka to tylko cc, a karmienie mm. Jestem zadbana, wysportowana, umięśniona, elastyczna i porozciągana, trenuję mieszane sztuki walki, jeżdżę konno i pływam. Właśnie kończę sobie kolejne studia, więc znajomi mojego 5 lat młodszego partnera nie zaskoczyli przez długi czas, że nie jestem w ich wieku. Wbrew pozorom, nie pieprzyłam się z byle kim, byle gdzie. Uczyłam się długo i pracowałam, nie miałam czasu na głupoty. Młode dziewczyny potrafią mnie pytać co robię, że nie mam 'kurzych łapek', mimicznych i innych zmarch. Nie wierzą gdy mówię - nic. Tak już mam i nic na to nie poradzę. Palę pije, bawię się, widocznie to genetyka. Moja mama kilka razy usłyszała, że pewnie jej nie było łatwo w tak młodym wieku z dzieckiem, praca i nauka i takie tam; wygląda jak pod 50tkę. Śmieje się z tego i mówi zgodnie z prawdą, że była przed 30 kiedy mnie miała. Dziś ma 6 dych i tylko ja i papa wiemy ile ma lat.

Gość WiesiekSmirdzoncy
bo hcom ih renty

Gość gość
no na rentę to trzeba sobie 'zasłużyć'