Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojamelodia

Partner mnie zostawil bo nie zrobilam tego co chcial

Polecane posty

Gość gość
Zaborczy i zazdrosny debil ! Tacy faceci są najgorsi na początku ładnie pięknie do rany przyłoż a jak kobieta sie zakocha to zaczyna sie manipulacja i ZAKAZY ! To Ci wolno tamtego Ci nie wolno ! Dziękuj Bogu że to sie tak skończyło ale widzę że mądra z Ciebie babka nie dałas sobą rządzić masz swoje zdanie i szanujesz sie!

Gość mojamelodia
Najlepsze jest to,ze powiedział,ze to ja z nim zerwalam wybierając ten sport a nie jego...

Gość mojamelodia
Dokladnie, niby kochany,aż nagle takie podejście,szantaż bo mnie zostawi....

Gość mojamelodia
dziekuje za te slowa! ale czuje sie jak do kitu, ze tego samego dni rano mnie tulili, mowil,ze kocha a kilka godzin pozniej zrywa przez telefon ;/

Gość gość
Mam ten śam problem zrezygnowalam z 3 prac dla niego bo pracowal ze mna jakis chlopak i teraz 4 raz mam zrezygnowac bo jak nie to zrobi mi cyrk w pracy a ja lubie swoja prace

Gość mojamelodia
Nie rezygnuj, bo to sie nigdy nie skonczy!

Gość mojamelodia
mi kiedys zrobil afere na 5 min przed wyjsciem na koncert o koszulke ,ze ma za duzy dekold, ktora i tak byla pod koszula...o kolegow, rodzine, kolezanki, hobby to juz byl standard. O prace rowniez, kontrolowal jak sie do niej ubieram, z kim mam kontakt. O smsy, ze za dlugo nie odpisuje , ze mam odbierac KAZDY telefon itp. Koszmar, oczywiscie on mogl wszystko i na wszystko mial swoje meskie wytlumaczenie. Kiedys nawet robil mi problemy o jedzenie, ze nie wstaje g przed nim,zeby mu zrobic sniadanie ,a wstawalam razem z nim i szlam do kuchni, gotowalam obiad, robilam sniadanie i kanapki mu do pracy, wszystko rownoczesnie, ale to i tak mu bylo wiecznie malo...

Gość gość
No to ciesz się ze już z nim nie jesteś

Gość mojamelodia
moze to glupie, ale duzo razem wypracowalismy i bylo juz dobrze, az nagle taka decyzja. I to mnie boli. Bo glupia cieszylam sie, ze nam sie uklada.

Gość mojamelodia
nie rozumiem jak mozna komus mowic,ze sie kocha, planowac przyszlosc i z takiego powodu rzucic???

Gość mojamelodia
sa dwie odpowiedzi chyba albo mnie nie kochal albo jest zbyt zaborczy...i tak tego nie zrozumiem, czuje sie jak oszukana idiotka

Gość mojamelodia
wlasnie zrozumialam,ze on mnie nie kochal...inaczej by mnie nie rzucil z tego powodu ;/

Gość gość
po co ci facet bramkarz? znajdz normalnego. mi się wydaje, że się rozeszło też o ego. bramkarz i ochroniarz z kobietą, która się umie sama obronić.. pewnie by wolał bezbronną.. zresztą lepszy normalny chłop niż byku

Gość mojamelodia
To prawda,odkad pracuje na bramkach est coraz gorszy, musi cwiczyc,żeby byc duży, musi sie skupić na sobie, nie będzie milych sms czy rozmow bo nie będzie "gadał jak c**a". Oj przed ta praca byl inny,jeszcze z rok temu nie bylo tylu zmian. Myślę,tez,ze adorowany przez wstawione laski jak to bramkarz stwierdzil nie ta to inna. A ja te ostatnie półtora roku, spedzilam praktycznie sama bo on ciągle w pracy.

Gość mojamelodia
Tylko,ze Sam mnie kiedys namawial na judo

Gość mojamelodia
...

Gość gość
Olal,nie odzywa sie jak obiecal...nie sadzilam,ze z takim zimnym czlowiekiem bylam...