Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojamelodia

Partner mnie zostawil bo nie zrobilam tego co chcial

Polecane posty

Gość mojamelodia

Dal mi ultimatum, ktorego nie przyjelam, bo nie chce stac sie ofiara jego chorej wyobrazni. Ale i tak mi zle :(

Gość gość
a co takiego chcial?

Gość mojamelodia
zebym zrezygnowala ze sportu ,ktorego on sobie nie zyczy zebym uprawiala

Gość gość
to dziwne ultimatum... z factem coś nie tak najwyraźniej. no chyba, ze sport zagrażała twojemu zdrowiu

Gość yhhhhhh
zagrazl jego wyobrazni, bo trenuja go rowniez inni faceci. I co? czuje sie podle. Jestem , bylam kochajaca, dobra dziewczyna i przyjacielem dla niego, a on mnie rzuca bo chce sie rozwijac. W dodatku, on cale dnie pracuje, to co mam tez tylko pracowac i czekac ,az on wroci do domu?

Gość yhhhhhh
Nie rozumiem tego, tak z minuty na minute, uslyszal,ze bede tez trenowac BYC MOZE z facetami i kazal wybierac ON lub ta dyscyplina sportu.

Gość mojamelodia
czy Wasi partnerzy tez sa tacy zaborczy?

Gość mojamelodia
...

Gość gość
to był raczej pretekst ... bo to raczej się nie mieści w głowie.

Gość gość
On nie może znieść, ze będziesz widywać innych facetów a oni Ciebie.? To może burkę masz założyć?

Gość latame na miotle
za mala glowa :classic_cool:

Gość aga jagaaa
a jaki sport uprawiasz? Bo wiesz np taniec na rurze tez jest uznawany za sport a nie każdy facet to pochwala :)

Gość mojamelodia
laczone sztuki samoobrony, dopiero zaczynam ,nawet nie wiem ile pochodze bo moze sie okazac za miesiac,ze nie dam rady trudniejszych etapow sie nauczyc.

Gość mojamelodia
w sumie to jak gralam w kosza tez mial problem,ze mam kolegow i zebym bron boze nie spotykala sie z nimi poza boiskiem, a jak jeden mnie podrzucal po treningu do domu to tez mu sie to nie usmiechalo, mimo ,ze konczylismy gre ok 22.30 i bylabym w domu przed 24

Gość OSCAReK
hehe, a ciekawe co ty byś zrobiła jakby twoj partner zapisał sie na lekcje baletu i odwoził wieczorami koleżanki do domów :) Trochę zrozumienia :P

Gość mojamelodia
ja toleruje to ,ze stoi na bramce dwie noce i flirtuje z jakimis laskami. on moze co chce, a ja tam nie jezdze dla zabawy. tez moglabym z nim zerwac, bo nie lubie jak obce laski 2 razyw tygodniu go dotykaja, pozuje do zdjec lub milutko z nimi rozmawia. Jest chyba roznica, prawda?

Gość mojamelodia
I nie ma tu czego rozumiec, widocznie ma niska samoocene,a jak jest taki glupi,ze woli mnie rzucic niz sie denerwowac, to szkoda bylo mojego czasu na niego, bo w domu sie nie zamkne.

Gość gość
żaden facet który w jaki kolwiek sposób próbuje ograniczać swą kobietę nie jest wart ani jednej łzy! kobiety zapamiętajcie! gratuluję odwagi że sie nie dałas naprawdę mało kobiet jest tak mocnych jak ty!

Gość gość
No i miał rację, po cholerę komu dziewucha, która nie robi tego, co chce facet? Potem taka księżniczka nie chce seksu, bo ją "głowa boli", a jak facet pójdzie do agencji, to ryk i wielka tragedia, bo niedobry facet :-)

Gość mojamelodia
dziekuje. Niestey ja sie tego nauczylam z czasem, bo nie raz wymuszal na mnie szantazem odpuszczanie roznych spraw (spotkania z kolezankami, rozmowy z kolegami z pracy, styl ubierania sie, itp.) az do momentu , kiedy sie zorientowalam, ze on moze robic co chce. Wobec czego uwazam swoje zycie za nietykalne, dopoki nie robie czegos co mogloby go urazic/ zabolec. Dziwna decyzje podjal. Naprawde tego nie rozumiem. Bo nie poszlam na piwo z kolegami, a nauczyc sie samoobrony.

Gość mojamelodia
nie skupiamy sie na mojej sypilani, bo tam to i tak ja zawsze chcialam wiecej ;)

Gość mojamelodia
...

Gość mojamelodia
moze i twardo postapilam, ale zle mi z tym , ze on mnie tak zwyczajnie zostawil

Gość gość
To normalne że Ci źle ale to nie znaczy że źle zrobiłaś. Bardzo dobrze zrobiłaś!

Gość mojamelodia
dziekuje za wsparcie. Byc moze, nie kochal mnie tylko chcial miec wszystko wg siebie , czyli jak nie ja to inna. Ludzie sie zdradzaja i wracaja do siebie, a on mnie kopnal w d*pe bo trenuje z chlopakami i z tego co tu czytam niektorzy faceci mysla jak oni. Tylko skad w grupie poczatkujacych bylo az o jedna dziewczyne wiecej niz chloapkow? Nie poszlam na boks, mma tylko samoobrone...czy to az takie szokujace?

Gość mojamelodia
no tak, jest tu walka w parterze i to go boli,ze moge w parterze sie silowac z jakims facetem...

Gość dziwaczka aczka
on chce kury domowej a nie kobiety z hobby

Gość mojamelodia
a cos w tym jest, bo nigdy mu nie pasowalo jak cos chcialam robic, krecil nosem, nie dopytywal sie, olewal wszystko co bylo dla mnie wazne. Najwazniejsze bylo co na obiad.

Gość gość
Manipulant pieprzony. Olej cieplym moczem;)