Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozwolilibyscie mezowi dawac ciagle duze pieniadze tesciowej

Polecane posty

Gość gosc nr 2
autorko jeśli masz gdzie iść to po prostu sie rozwiedź, bo tak to cale zycie bedziesz sie meczyc ze starą leniwą babą... ona jeszcze dluugo bedzie zyla, jest jeszcze stosunkowo mloda.

ja wiem ,ze tobie trudno ze mną pisać bo ci nie przyklaskuję ,bo uważam ze rodzicom na starość albo w biedzie należy sie opieka i troska ... Ja rozumiem ,ze trudno ci sie czyta ,ze twoja postawa jest zła i nie ma w niej miłości . Wszystko rozumiem . tyle tylko ,zę i ty kiedyś będziesz teściową a to co teraz siejesz wróci do ciebie .

Gość gość
ja wiem ze ten slub to byl błąd,ale ja bylam taka straszliwie zakochana

Gość gosc nr 2
niepotrzebnie w ogole wychodzilas za niego za mąż wiedząc jaka jest sytuacja... moj poprzedni facet tez byl maminsynkiem, wytrzymalam z nim 2 lata i zakonczylam ten związek, jego matka tez taka byla roszczeniowa.

no tak, najprostsza rada - rzuć go :D rozwiedź sie bo mąż matce pomaga :D głupszego powodu nie słyszałam . Ale jaki powód taka powódka :D

Gość gosc nr 2
ja też bylam zakochana w tym maminsynku ale w koncu klapki spadly z oczu, tobie pewnie tez, szkoda że tak późno. Podejdź do tego rozsądnie, przemysl to jak Twoje życie będzie wygladac za 10 lat gdy zostaniesz z tym czlowiekiem i jego mamusią.

Gość ghdghfgfgh
allium gimbusie rozumiem że jutro nie masz szkoły, ale może odrob lekcje juz na poniedzialek co?

Gość gość
wychodzac za swojego faceta przyjelam, ze bedziemy wspolna rodzina. Jego matka jest po czesci moja matką- matki idealne nie bywaja, bo niby dlaczego - ale to matki. Nie mozna wymqgac, zeby ktos przestał kochac wlasna matke, jakaby ona nie była i zeby godzil sie, aby ja ordynarnie i wulgarnie nazywano Poczytajcie, co piszecie -gdyby wasz ukochany mowil o waszej matce - stara rura, leniwa podla baba - byłoby wam milo?

Gość gość
nie przeczytałam całego tematu, więc może się powtarzam. Jeśli on daje Wasze pieniądze swojej mamie, to dlaczego Twoja mama ma być pokrzywdzona. Jeśli dajemy kasę rodzicom to dajemy po równo.

Gość gosc nr 2
o mojej matce nikt by tak nie mowil, bo ona pracuje i nikomu sie nie narazila, na nikim nie pasożytuje, nikomu nie niszczy życia

Gość gość
Też bym się na twoim miejscu wkurzyła. A mogę wiedzieć jakiej wielkości sąkwoty które jej daje i jaki to jest procent waszych zarobków i ile wnosi on i Ty?

Gość gosc nr 2
autorko sama widzisz tu nie uzyskasz zrozumienia, bo te kobiety mają normalne tesciowe i nie rozumieja tego, albo po prostu są bogaci i dla nich dawanie tesciowej kasy to nic strasznego, bo kasy mają jak lodu. Ja na twoim miejscu bym po prostu zaczela myslec o rozwodzie, bo wyszlas za mąż za maminsynka i taka prawda..

Gość gość
no widzisz moja mama mieszka na wsi ma emeryturke niska bo niska a jakos nas o pieniadze nie prosila nigdy,jeszcze jak u niej jestesmy to nam daje jajka,porzeczki takie tam:(a tamta@#45 czeka z wyciagnieta łapa bo ona do pracy nie pojdzie jej sie wszystko nalezy

Gość gość
Allium ile masz lat?????Odpisz powaznie...ja mam 55 i opisalam juz siebie!

Gość gość
tu jak zwykle albo biale albo czarne empatia rozumiem tesciowa po 50 traci prace trzeba pomoc ale rzeczywiscie tepa stara rura siedzaca przed kompem i jarajaca fajki od lat 30 ? to jest patologia niech sobie znajdzie kolejnego meza ktoty jej na to pozwoli

Gość gość
Tak masz racje ...55 :)

allium- pzdr! moje stresy kafeteryjne trwają...od 2 dni nie mogę uwierzyć w głupotę tego forum i w to, jak łatwo pozwoliłam sobie uwierzyć, że czasem da się tu rozmawiac. nie wiem skąd te trolle.

Gość gość
wychodzac za maz nie znalyscie swoich tesciowych? Wychodzilyscie za synow wychowanych przez glupie leniwe stare rury? I to one wychowaly faceta tak,ze stal sie waszym jedynym i wybranym? Chyba cos nie gra z waszym wyborem.

tutj też same goście....powinien być przepis nakazujący się zarejestrować i pisać tylko na niebiekso;-(( orenże zrobiły mi uraz, nie wybaczę...

Gość gość
kolejna glupia przyszla :)

Gość tesciowa 50
Ciebie to chyba pogielo ty durna @.jak mozesz matki obrazac i wyzywac od starych rur...twoja mamusie tez!:D

nie widzę potrzeby opisywania tu swojego życia :) pozostawiam to zadanie moim fankom :) one lepiej niż ja sama wiedzą kim jestem i jakie zycie prowadzę . Powiem ci tylko jedno - jeśli twój syn zarabiając z żona ponad 9 tys przywozi ci dzieci i nawet słowem sie nie zająknie o pieniądzach na ich utrzymanie w czasie wakacji - a rozumiem ,zę jest to jakiś dłuższy czas a nie np . weekend , nawet nie zainteresuje sie waszymi finansami w takiej sytuacji tylko przywozi dzieci i zostawia jak walizki .... to dla mnie nie byłby to powód do zadowolenia . Ale skoro jest dla ciebie - nie mam pytań :)

Gość tesciowa 55
pomylilam wiek,mam 55,ale nie lubie zeby ktos mnie obrazal@

Gość gość
tesciowa 55 nikt tu ciebie nie obrażal, weź leki...

cześć heloizo :) e, tam - nie przejmuj sie :) ja w międzyczasie smażę naleśniki ale jak czytam ,ze dla kogoś teściowa czyli matka ich ukochanego to rura , lampucera , pasożyt .... to sobie myśle , że smutną starość gotują sobie niektóre tych pań ...

autorko- a na co wam nie starcza z powodu tej pomocy? bo to kwestia ogólnego dobrobytu- czego wy nie macie, czego odmawiacie sobie z powodu tej pomocy, jaką otrzymuje teściowa (pomijając fakt, że nigdy tak roszczeniowej postawy nie wypada mieć- bo mi się należy...człwoiek nie ma dzieci dla siebie) ale przeszkadza Ci to z konkretnych powodów, czy poo prost chciałabyś mieć wiecej dla siebie?

Gość tesciowa 55
to ja jestem ta 55 teraz pisze juz w nicu :) Tak syna wychowalam jedynaka,ze widzi swoj nos..a rodzicow ma po to zeby ich wykorzystac i nie pytac o zdanie..widzisz zapracowalam sobie na takie zycie,ze mam snoba

Gość gość
tesciowa 55 nikt tu ciebie nie wyzywal tylko tesciową autorki, więc chyba masz juz początki starczej demencji... uspokoj się, weź leki i przeczytaj temat jeszcze raz.

a na kolacyjkach niedzielnych są pewnie miłe! hihi...ciekawe czy do męża tak powiedziały. no nie wypada....ale z kasą to zależy w czym rzecz, dlaczego ta pomoc to problem? bo może nie musi wysyłać aż tyle kasy? może mógłby mniej?

heloizo , ale tu nikt nie kwestionuje tego ,ze być może - zaznaczam - być może teściowa w jakis sposób wykorzystuje syna ale synowa nawet nie rozwiała z teściowa tylko pyta obcych ludzi co sazą o kobiecie , której na oczy nie widzieli a znają tylko z jej opowiadań . I ten język obrzydliwy , wulgarny ....