Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lakamanda

Graco Evo wercja 2 w 1 czy 3 w 1

Polecane posty

Gość Lakamanda

Mam dylemat:( zdecydowalismy się zmężem na Graco Evo ale mam dylemat bo nie wiem czy wybrać podstawowa wersję gondolki ze spacerówką czy rozszerzona o fotelik. Ma ktoś? poradzcie

Gość gość
Ja mam akurat 3 w 1 , póki co uzywamy fotelika i gondoli i sprawują się dobrze. Pewnie ze spacerówką będzie tak samo więc jak ci sie opłaca i masz szansę weź "3paka"

Gość gość
Jak już kupujesz to 3w1 Poszukaj w necie , czasem można trafić na dobre promocje takich "kompaktów" , ja mam inny model z graco i kupiłam właśnie w niezłej cenie z fotelikiem gratis może i tobie uda się trafić na dobrą cenę

Gość gość
Trudna decyzja . Ja z racji doświadczenia z Graco Evo powiem ci tak- gondola wraz ze spacerówka bardzo fajne. A co do fotelika to akurat nie zma bo ja kupiłam 2 w 1. Zobacz jak cenowo to wyjdzie może i się przekonaj czy wziąść 3 w 1 czy z gondolą tylko.

Gość gość
Sprawdź crash testy. Jeśli ma wszystkie gwiazdki (w co wątpię) to weź. Foteliki w kompletach to przeważnie szajs.

nie wybiera sie fotelika pod wozek! To tak na przyszlosc.Jednak w tym przypadku nie robisz sobie (dziecku) duzej krzywdy bo foteliki Graco sa naprawde dobre. wiekszosc dzieciakow w USA w nich jezdzi, maja bardzo dobre opibnie w testach (amerykanskich bo w europie kroluje maxi cosi). Moja starsza corka miala fotelik 0-13 graco, teraz z mlodszym dzieckiem mam wlasnie graco Evo (wybierany dlatego ze wlasnie chcialam miec fotelik Graco wiec wybieralam wozek pod fotelik :-P a takze dlatego ze jest lekki i zwinny). Wozek jest naprawde w porzadku. Jak masz mozliwosc wez 3w1 plus dodatkowo baza do fotelika.

Gość gość
Kupiliśmy Graco Evo rozszerzony o fotelik i sprawdza się super. Fotelik tez jest dobry, będę miała czas na poszukiwanie fotelika jak mały będzie wyrastał. No a wózek jak dla mnie bardzo fajnie się spisuje. Jak juz kupować to wszystko uważam za jednym zamachem

Gość gość
Jak cię stać na to to oczywiście polecam 3 w 1. My taki zestaw dostalismy od dziadków:) I sprawdza się super a z fotelikiem tym junior baby jest o wiele praktyczniej bo jak jedziemy na zakupy nie trzeba wózka brac całego a sam stelaż i fotelik. A fotelik można łatwo zamontować na stelażu . Wygodniej tak niz kupowac fotelik osobno, tez nie wiesz na jaki trafisz, czy będzie pasował do stelaża...dla mnie zwykła strata czasu i kasy, takie rozdrabnianie się.

Gość gość
ja kupilam graco evo 3w1 używany za 1100zł, jeszcze z gwarancją i pierwszy właściciel kupił go w kwietniu 2013, wiec prawie nowy. Wózek superlekki, bardzo wygodny, fotelik też. Polecam

Gość gość
No jak stać was na to to oczywiście polecam wersję 3 w 1.Fotelik Junior Baby też ma dobre opinie no i jak dla nas na prawde spokojnie się nadaje do przewożenia malucha.Wózek sam w sobie na mnie robi wrażenie bo jest leciutki, zwinny i taki zgrabny. Spokojnie nim się wszędzie wjeżdza a moja siora ma np problem w galeriach handlowych ze swoim wózkiem. Jak jesteście zdecydowani na Evo to kupujcie od razu z fotelikiem

ja mam 3w1 nawet się nie zastanawiałam, żeby brać 2w1. Ten fotelik jest bardzo dobrze wykonany

Gość gość
Zdecydowanie 3 w 1 jak jesteś zdecydowana na ten model Graco Evo to kupcie od razu wersję 3 w 1. Fotelik tez jest dobry, zreszta poszukaj o nim informacji na internecie.Ja juz nie pamiętam zbytnio ale chyba miał 4 punkty w testach zderzeniowych, no jest bezpieczny a wygodny na pewno

Gość gość
mialam i nie polecam ,twardy przy jezdzeniu i zle sie jezdzi po nierownej powierzchni.Zamienilam na inny