Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam na 3 randkach w ciągu ostatniego roku

Polecane posty

No i tu się nie zgodzimy, bo ja nie widzę nic złego w seksie na pierwszej randce... jesli obie strony mają na to ochotę.

Gość gość
Zaden z nich nie wiedział, ze byłam w tak długim związku, to były pierwsze randki, wiec nie wiele o mnie wiedzieli. Co do tych sprzecznych sygnałów, ja raczej nie wyglądam wyzywająco, nie ubieram sie wyzywająco, nie nosze ostrego makijazu.

Gość gość
ja też zwłaszcza w tym wieku gdzie osoby są świadome tego co robią i jeśli mają ochotę to nie ma przeszkód

Gość gość
w takim razie przykro stwierdzić ale byli to gamonie którzy myśleli bardzo prosto zgoda na spotkanie=seks

Tzw. 3 randka, to jakis amerykański zabobon, ale! równie dobrze mogę nie mieć ochote na seks po kilku randkach. Zalezy od przypadku.

Gość gość
No ale , ze wszyscy 3 zareagowali podobnie? Czy ja takich przyciągam?

,,w takim razie przykro stwierdzić ale byli to gamonie którzy myśleli bardzo prosto zgoda na spotkanie=seks'' Dokładnie tak. Gamonie!

Gość Doświadczony prze życie
Sorry, dawno nie randkowałem, a jak randkowałem, to byłem gufniasz i może się nie znam. Nie wiem jak bardzo musiałoby zaiskrzyć, bym na pierwszej randce zaciągnął kobietę do łóżka, mimo znacznego wyposzczenia. Oczywiście, jeśli obie strony się na to zgadzają, to niech się umawiają nawet na seks sportowy. Ale autorka szła z pewnym swoim wyobrażeniem i nie uległa naciskom. I mimo odczucia niespełnienia i tak moim zdaniem czuje się lepiej, niż by się czuła, gdyby dała się wydoopczyć.

Gość gość
możliwe,że masz w sobie coś co pozwala tak sądzić,większość jednak osądza po pozorach

Pewnie tak, ale zycia nie da się ubrać w ramki. Bywa, że podczas seksu facet się zakocha w kobiecie, która z poczatku mu sie niezbyt podobała. Jednak chyba częściej porzuca.

Gość gość
doświadczony ja Cię jesteś trochę starszy ja jestem powiedzmy z pogranicza i wiem tez jak to dziś sie odbywa. Często nie ma pruderii jest wprost -chcesz? -tak -to chodź

Gość gość
Znasz taki przypadek z zycia, ze facet sie zakocha w kobiecie podczas seksu? Chyba musiałby byc prawiczkiem??

Gość gość
*rozumiem

Gość Doświadczony prze życie
W ogólniaku miałem koleżankę (która na mnie leciała, ja na nią nie, choć bardzo sympatyczna, ale nie w moim typie), która ściągała swoim istnieniem wszelkich meneli z odległości kilometra. Strach było wyjść z nią na miasto (nawet w większej klasowej paczce).

Gość gość
Tak sie zastanawiam, co zrobic, zeby zacząc przyciągas jakis inny typ facetów ale zeby sie bardziej podobac facetom, jeżeli powodem było, ze im sie nie spodobałam