Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 twarogowa

jak brzydka dziewczyna ma znalezc milosc

Polecane posty

Go艣膰 brzydka_anka
twarogowa smakosz pasztet贸w jak widz臋 kr臋ci z nami dwiema ja ci go odst臋puje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 brzydka_anka
dok艂adnie twarogowa ja mam brzydk膮 twarz nic mi nie pomo偶e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Facet Przystojny292
Kretynki, przecie偶 ten smakosz pasztet贸w to inteligentny typ, wida膰 po jego wypowiedziach, jeste艣cie debilkami, 偶e tracicie tak膮 szans臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twarogowa
To sam skorzystaj jak ci sie tak podoba :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eh mam to samo
Z tym ze ja se juz dalam siana :) Uroda nie grzesze, jak mialam 17 lat i moje przyjaciolki chodzily na randki albo byly w zwiazkach to mowilam sobie, ze nie kazdy musi byc ladny, na kazdego przyjdzie czas, i ze z wiekiem poznam kogos, bo przeciez faceci z wiekiem przestaja patrzec na wyglad. Tak samo sobie myslalam jak mialam lat 20, potem 22, 24. Az w koncu nadeszly 25 urodziny. Wtedy sie popukalam w czolo - moje rowiesnice wychodza za maz, zareczaja sie, rodza dzieci, a ja wciaz czekam na pierwszego chlopaka....Widac tak mi pisane. I postanowilam dac sobie spokoj. Nie kazdy na tym swiecie ma miec kogos. I od 25 urodzin przestalam marnowac czas na czekanie, zajelam sie soba i swoim zyciem, skonczylam drugi kierunek studiow, zalozylam wlasna firme, skupilam sie na tym. Teraz mam 33 lata, i ciesze sie ze wtedy w 25 urodziny opamietalam sie, poplakalam troche nad swoim losem, i przestalam sie tym przejmowac! przestalam wypatrywac niemozliwego, skupiam sie na pracy, podrozuje (samotne zwiedzanie swiata tez ma swoje plusy), i absolutnie nie mysle o facetach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 nie nale偶臋 do "najatrakcyjniejszych", wiele musz臋 zrobi膰 by cho膰 od normy nie odbiega膰 ale staram si臋, ani twarzy ani figury nie mam ladnej,,,,, ale jak juz ktos powiedzial usmiech i poczucie humoru:) a powiem ci ze wtedy i faceci podchodza inaczej:) twarogowa.... ja jestem baaardzo niziutka ae mam kolezanke troszke wyzsza od ciebie.... 180 cos tam cm...juz nie pamietam chwile przed 190 przynajmnie... tez nie ma ani figury ladnej ani twarzy... ale za to ego ma takie ze...... przebija wszystko:) i powiem ci ze na facetow tez to dziala:P a co do smakosza mi tez sie wydaje byc fajnym facetem;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smakosz pasztet贸w
z was dw贸ch wybieram twarogow膮 bo mieszka bli偶ej ;) nie kr臋c臋 偶adn膮 z was, nie jestem ju偶 zainteresowany, chce tylko na w艂asnym przyk艂adzie pokaza膰 czym jest prawdziwy strach przed samotno艣ci膮, do jakiej desperacji mo偶na by膰 doprowadzonym by nie wydziwia膰 i bra膰 co jest. M艂ode jeszcze jeste艣cie wi臋c usprawiedliwione.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brzydka_anka
a co z seksem? ja mam wysokie libido i to mnie dobija

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tenick
ja p*****le jakie tepe dzidy! brzydule nadodatek fochy strzelaja ze koles rozgadany i rozmawia poprostu zwami, takim tepym strzalom nigdy nic nie pasuje, ale do marudzenia szmaty pierwsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smakosz pasztet贸w
do nowych uczestnik贸w dyskusji: dzieki za s艂owa uznania :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twarogowa
No ja tez nie potrafie sobie "dac siana", moze z czasem to przyjdzie :( Aa, i jest roznica miedzy nienalezeniem do najatrakcyjniejszych a nalezeniem do najwiekszych pasztetow w okolicy :o Wysokie ego u skrajnego paszteta to cios w kolano. tenick - a tobie juz dziekujemy, skoro twoj maly ograniczony rozumek nie ogarnia najprostszych rzeczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Facet Przystojny292
Skorzystam, wynajm臋 go jako p艂atnego zab贸jc臋, 偶eby wystrzela艂 was, pasztetony, kieby艣cie wi臋cej nie za艣mieca艂y Kafeterii swoimi 偶alami, bo wida膰, 偶e tak naprawd臋 k艂amienie i boicie si臋 zwi膮zku :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twarogowa
Skoncz p******ic glupoty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
twarogowa..tak sie zastanawiam... czy ty nie masz depresji przypadkiem? nie pyatm zlosliwie... poprostu naprawde pesymistka jestes...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eh mam to samo
Ja wybralam danie sobie siana, niz bycie do konca swoich dni wielka tesknota i pragnieniem. 呕ycie jest brutalne i trzeba sobie to uswiadomic, nie na kazdego czeka szczescie, i trzeba z tym po prostu sie pogodzic. Ja bylam kiedys bardzo gruba, nie moglam patrzec na siebie w lustrze. I tak pragnelam faceta, ze odchudzilam sie 35 kg. W dniu swoich 25 urodzin juz bylam szczuplutenka (do dzisiaj dbam o siebie i moja waga to 46 kg). I dzieki temu zrozumialam, ze uczucie nie zalezy od wygladu, bo pomimo ze pozbylam sie swojego najwiekszego kompleksu, i nabralam pewnosci siebie ono nie nadeszlo. Jak pisane to przyjdzie, a jak nie to chocbys na uszach stanela to bedziesz sama do konca zycia. Najwazniejsze to sie z tym pogodzic. Pogodz sie sama ze soba, a bedziesz szczesliwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brzydka_anka
nie pasuje? ja bym chcia艂a zwi膮zku ale nikt nie jest zainteresowany...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twarogowa
Mozliwe ze tak jest i mam depresje, trudno mi jednoznacznie stwierdzic bo nigdy nie bylam z tym u lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brzydka_anka
niepotrafi臋 si臋 pogodzi膰 jak widz臋 wsz臋dzie zakochane pary ja mog臋 tylko patrze膰 jak faceci podrywaj膮 moje 艂adne kole偶anki:( co za 偶ycie:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twarogowa
Mam identycznie, mimo ze probuje sobie uswiadomic ze nie dla psa kielbasa, to i tak za kazdym razem boli to tak samo, jesli nie bardziej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eh mam to samo
Ale jak widzicie swoje zycie dalej? jesli sie nikt nie zjawi to chcecie do konca zycia biadolic nad tym? znajdzcie sens zycia, zyjcie w zgodzie ze soba, spelnijcie marzenia, tak by moc sobie powiedziec ze mam wszystko o czym marzylam. A o nierealnym przestancie marzyc. Uwierzcie ze da sie - wiem po sobie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twarogowa
Nie, do konca zycia biadolic nie bede, pewnie kiedys w koncu to do mnie dotrze. Moze o tyle jest mi ciezej ze dotychczas nie znalazlam sensu zycia ani nie mam zadnych marzen - i od razu uprzedzam zlosliwcow - nie mysle ze facet mi to da.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A nosisz dekolty??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brzydka_anka
co mi da dekolt jak cycki ma艂e?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twarogowa
No wlasnie, mam odslaniac plaska klate?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zaklada sie topici zeby cos przedyskutowac... pom贸c sobie jakos.. ludzie staraja sie was wesprzec, a wy naprawde robicie wszystko(mowicie) zeby ponarzekac:) nie tedy droga:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twarogowa
Nie potrzebuje wsparcia w formie falszywych slow pocieszenia, wiadomo ze brzydka ma przej****e i tyle, a nie wmawiajcie mi ze to wina charakteru albo braku usmiechu na twarzy :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czyli tylko ponarzekac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twarogowa
Chyba nic innego mi nie zostalo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a kr贸tkie kiecki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a no chyba ze tak:) to odrazu pisac ze nie chodzi o wsparcie/pomoc w rozwiazaniu prblemu:) to masz racje... syt jest beznadziejna... lepiej teraz? ja naprawde radzilabym na udanie sie do jakiegos psychologa.... musisz podniesc samoocene....pozdrawiam serdecznie:)

Udost臋pnij ten post