Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 twarogowa

jak brzydka dziewczyna ma znalezc milosc

Polecane posty

Wszystko fajnie, tylko ze ja nie jestem facetem (wbrew pozorm) i od cwiczen nie zmieni sie we mnie to co mam brzydkie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 brzydka_anka
przypakowane laski nie wygl膮daj膮 dobrze np.: Marit Bjergen

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestescie strasznie bajkopisarkami.Haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brzydka_anka
bajkopisarki tiaa... chcia艂abym 偶eby moje 偶ycie by艂o bajk膮:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja te偶 dojezdzalam do miasta trzy lata pksem zz mlodzieza.i zdarza艂y sie takie brzydoty,szczegolnie taka jedna ktora smierdziala,chodzila ubrana jak chlopak,zawsze miala spuszczona glowe,innym razem taka z wyupiastymi oczami ktora zawsze miala pomalowane usta na ciemny fiolet.inne dziewczyny czasem zkrzywione popatrzyly ,potem nie zwraca艂y na nie w ogole uwagi.jechaly do szkoly racamy zmeczone po,nie wierze ze ktokolwiek pomalowa艂 ci gebe flamastrem.bez przesady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tu widze tylko jedna bajkopisarke.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobre bajki. Na pewno ktos uwierzy ze dzieciaki ci mazaly po twarzy w autobusie. albo to ze w szkole nauczyciele za kare sadzali inne dzieciaki razem z toba i potem sie pytali czy sie czyms nie zarazily... za takie cos to s膮 kraty moi drodzy. Wiec skonczcie pisac takie masochistyczne opowiadania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Twarogowa chcesz takiego ma艂ego i wstydliwego jaj ja? Ja i tak jestem zawstydzony. B臋d臋 karmi艂 Ci臋 twarogami kt贸re zrobimy oboje zupe艂nie nago.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Twarogowa chcesz takiego ma艂ego i wstydliwego jaj ja? Ja i tak jestem zawstydzony. B臋d臋 karmi艂 Ci臋 twarogami kt贸re zrobimy oboje zupe艂nie nago.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
twarogowa jest jeszcze na etapie zabaw lalkami i malowaniu sobie paznokci. zapomnij o robieniu czegos nago:D

Udost臋pnij ten post

Zapomnialas o uzywaniu smoczka. ;) po prostu robienie twarogu bez ubran wydalo mi sie dziwne, ale co tam ja wiem... ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Twarogowa, zapomnia艂a艣 doda膰 偶e masz brzydkie cia艂o i mu fiutek klapnie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobrze rozumiem? twarogowa ma penisa zamiast pochwy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Twarogami karmiona ja proponuj臋 Tobie konkretnie... nago, aby zwi臋kszy膰 sw贸j wstyd i zobaczy膰, 偶e inni tak偶e maj膮 kompleksy. Ja wiem ju偶 o Tobie prawie... wiele;-) Ty o mnie... ja si臋 bardzo wstydz臋, ale chc臋 Ciebie:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A kiedy mnie kto艣 w ko艅cu zechce ? Pewnie nigdy. Wygl膮d za bardzo si臋 liczy .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przecie偶 wiem jak wygl膮da Twarogowa i chc臋 nale偶e膰 do niej. Jasno i rzeczowo.

Udost臋pnij ten post

No tak do konca nie wiesz - jedyne co mozesz wiedziec to to, ze brzydko. :P A zwiekszac wstydu naprawde nie trzeba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Twarogowa ja bym takiej szansy nie przepu艣ci艂a . Mo偶e warto zrobi膰 krok do przodu i cho膰 spr贸bowa膰 ... nie musi si臋 uda膰 , ale b臋dzie 艣wiadomo艣膰 偶e si臋 co艣 zrobi艂o. D艂ugo tu jestem , wi臋c ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naprawde brzydka laska
Wi臋c ma bra膰 ka偶dego internetowego napale艅ca jaki si臋 nawinie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie nie ma bra膰 jak leci, ale chocia偶 da膰 szans臋 ... wiadomo co z tego wyjdzie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸wi si臋, 偶e facet wystarczy jak jest 艂adniejszy od diab艂a to ju偶 jest dobrze Ja jestem... ni偶szy od Ciebie i brzydszy od diab艂a. No i kompleksy mam wi臋ksze od nas dwojgu. Tylko ja co艣 z tym robi膰. Pozby膰 si臋 wstydu. By膰 nagim przed Tob膮 to zaszczyt dla mnie, ale razem zwalczaj膮c ten dziki wstyd b臋dzie nam milej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Twarogowa nie daj si臋 oszuka膰 . To pisze ten ch艂opak co bajeruje wszystkie dziewczyny i si臋 na艣miewa. Poznaj臋 go po sposobie pisania. Na erotycznym i tu na og贸lnym daje popisy . To jaki艣 desperat , bo mu wszystko jedno czy 艂adna czy brzydka , czy gruba czy chuda .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
desperacji mi nie brakuje, a dziewczyn nie bajeruj臋.;-) Zdecydowanie, ju偶 tu pisa艂em i wybra艂em jak wy偶ej: "t臋 po 艣lubie" Jak wiesz kogo ja tak tego, tam tego to mi to wytknij paluchem!:-P Styl pisania... stylistyka od 7 bole艣ci:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸wisz, 偶e Ty jeste艣 nienormalna? Ja uwa偶am si臋 za normalnego, a 偶e seksu chc臋... Ty jeszcze nie lubisz?

Udost臋pnij ten post