Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twarogowa

jak brzydka dziewczyna ma znalezc milosc

Polecane posty

Wszystko fajnie, tylko ze ja nie jestem facetem (wbrew pozorm) i od cwiczen nie zmieni sie we mnie to co mam brzydkie

Gość brzydka_anka
przypakowane laski nie wyglądają dobrze np.: Marit Bjergen

Gość gość
jestescie strasznie bajkopisarkami.Haha

Gość brzydka_anka
bajkopisarki tiaa... chciałabym żeby moje życie było bajką:D

Gość gość
ja też dojezdzalam do miasta trzy lata pksem zz mlodzieza.i zdarzały sie takie brzydoty,szczegolnie taka jedna ktora smierdziala,chodzila ubrana jak chlopak,zawsze miala spuszczona glowe,innym razem taka z wyupiastymi oczami ktora zawsze miala pomalowane usta na ciemny fiolet.inne dziewczyny czasem zkrzywione popatrzyly ,potem nie zwracały na nie w ogole uwagi.jechaly do szkoly racamy zmeczone po,nie wierze ze ktokolwiek pomalował ci gebe flamastrem.bez przesady.

Gość gość
Ja tu widze tylko jedna bajkopisarke.

Gość gość
dobre bajki. Na pewno ktos uwierzy ze dzieciaki ci mazaly po twarzy w autobusie. albo to ze w szkole nauczyciele za kare sadzali inne dzieciaki razem z toba i potem sie pytali czy sie czyms nie zarazily... za takie cos to są kraty moi drodzy. Wiec skonczcie pisac takie masochistyczne opowiadania.

Gość gość
Twarogowa chcesz takiego małego i wstydliwego jaj ja? Ja i tak jestem zawstydzony. Będę karmił Cię twarogami które zrobimy oboje zupełnie nago.

Gość gość
Twarogowa chcesz takiego małego i wstydliwego jaj ja? Ja i tak jestem zawstydzony. Będę karmił Cię twarogami które zrobimy oboje zupełnie nago.

Gość gość
twarogowa jest jeszcze na etapie zabaw lalkami i malowaniu sobie paznokci. zapomnij o robieniu czegos nago:D

Zapomnialas o uzywaniu smoczka. ;) po prostu robienie twarogu bez ubran wydalo mi sie dziwne, ale co tam ja wiem... ;)

Gość gość
Twarogowa, zapomniałaś dodać że masz brzydkie ciało i mu fiutek klapnie :D

Gość gość
dobrze rozumiem? twarogowa ma penisa zamiast pochwy?

Gość gość
Twarogami karmiona ja proponuję Tobie konkretnie... nago, aby zwiększyć swój wstyd i zobaczyć, że inni także mają kompleksy. Ja wiem już o Tobie prawie... wiele;-) Ty o mnie... ja się bardzo wstydzę, ale chcę Ciebie:-)

Gość gość
A kiedy mnie ktoś w końcu zechce ? Pewnie nigdy. Wygląd za bardzo się liczy .

Gość gość
Przecież wiem jak wygląda Twarogowa i chcę należeć do niej. Jasno i rzeczowo.

No tak do konca nie wiesz - jedyne co mozesz wiedziec to to, ze brzydko. :P A zwiekszac wstydu naprawde nie trzeba

Gość gość
Twarogowa ja bym takiej szansy nie przepuściła . Może warto zrobić krok do przodu i choć spróbować ... nie musi się udać , ale będzie świadomość że się coś zrobiło. Długo tu jestem , więc ...

Gość naprawde brzydka laska
Więc ma brać każdego internetowego napaleńca jaki się nawinie?

Gość gość
Nie nie ma brać jak leci, ale chociaż dać szansę ... wiadomo co z tego wyjdzie ?

Gość gość
Mówi się, że facet wystarczy jak jest ładniejszy od diabła to już jest dobrze Ja jestem... niższy od Ciebie i brzydszy od diabła. No i kompleksy mam większe od nas dwojgu. Tylko ja coś z tym robić. Pozbyć się wstydu. Być nagim przed Tobą to zaszczyt dla mnie, ale razem zwalczając ten dziki wstyd będzie nam milej.

Gość gość
Twarogowa nie daj się oszukać . To pisze ten chłopak co bajeruje wszystkie dziewczyny i się naśmiewa. Poznaję go po sposobie pisania. Na erotycznym i tu na ogólnym daje popisy . To jakiś desperat , bo mu wszystko jedno czy ładna czy brzydka , czy gruba czy chuda .

Gość gość
desperacji mi nie brakuje, a dziewczyn nie bajeruję.;-) Zdecydowanie, już tu pisałem i wybrałem jak wyżej: "tę po ślubie" Jak wiesz kogo ja tak tego, tam tego to mi to wytknij paluchem!:-P Styl pisania... stylistyka od 7 boleści:-D

Gość gość
Mówisz, że Ty jesteś nienormalna? Ja uważam się za normalnego, a że seksu chcę... Ty jeszcze nie lubisz?