Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siedze i rycze bo jestem skonczona idiotka bede tak ryczec do konca zycia

Polecane posty

Gość gość
Mamo9tygodniowego Tobie łatwiej mówic bo nie mialas dziecka...

Gość gość
Pomoc znajdziesz u psychologów, zacznij tutaj od zrobienia prostych testów: www.kobieceserca.pl/psychotesty.html Na tej stronie znajdziesz też info, gdzie można szukać pomocy, na pewno w Twoim mieście też są organizacje pomagające ludziom uzależnionym i nawet jeśli nie zajmują się konkretnie uzależnieniem od drugiej osoby to pracujące tam osoby powinny umieć doradzić i pokierować.

Gość gość
Jasne kuzwa dziecko nic nie widzi. Tobie sie tylko tak wydaje idiotko, pamietaj ze dziecko rosnie i rozumie z dnia na dzien coraz wiecej, jestes glupia gowniara ktora ma patologie w chacie. Zachcialo ci sie dzidziusia to drobilas go sobie z jakims śmieciem a teraz narzekasz na twój los, jak to ci ciezko. Pewnie jestes glupia krowa bez zabezp.finansowego i nie masz gdzie isc bo myślałaś ze jak urodzisz dzidziusia to wszystko będzie idealnie. Nikt normalny nie siedzial by w zwiazku z śmierdzącym ochlejusem. Poczekaj jeszcze z 10 lat, dziecko urośnie i samo będzie ci ubliżać jak tatus.

Gość bingopani
Jestem w podobnej sytuacji i w podobnym wieku. On dziś nawet na noc nie wrócił :(

Gość gosc autorka
No mój kiedyś w niedziele tęz nie wracał ale przeszło mu. Tak muszę sie wybrać do poradni , czy psychologów. Zrobię ten test. Dzisiaj obudził się i zachowywał oczywiście jakby nic się nie stało , powiedziałam że nie przejdę tak po prostu do codzienności to powiedział że znowu zaczynam . Że każda niedziela jest taka. Ale jak mam się zachowywać skoro on tak mnie traktuje .

Gość gość
Myślę że twoj partner jest alkoholikiem. To że piwo potrafi stać a on go nie wypija o niczym nie świadczy. Oszukuje ciebie i siebie przy okazji że potrafi nie pić. Facet ma problem. Postaw granice, przestań żyć jego życiem. Zajmij sie małą i sobą. Nie daj sobą manipulować. Chce iść pić niech idzie a ty myśl o sobie i o dziecku. Najlepiej to zostaw go w spokoju. Niech sobie pije jak chce tak żyć. Zostając z nim nic sie nie zmieni a będzie coraz gorzej uwierz. Powiedz mu jasno że nie zgadzasz się wiecej na picie. Niech wybiera albo rodzina albo alkohol. Zmarnujesz sobie życie przy pijaku. Młodziutka jesteś, ułożysz sobie życie z kims dla kogo najważniejsze bedziecie Wy. Jego zostaw niech sie stacza chyba ze chcesz isć z nim na dno. Wykonczy cię psychicznie. Przykre to jest ale niestety prawdziwe. Ratuj siebie i coreczke. Zostaw go to jedyna szansa ze cos zrozumie.

Gość gość
"Powinni wam wszystkim debilki pozabierac dzieci, wasze ochlejusy dają super obraz rodziny, chlanie i ubliżanie a wy dajecie na to przyzwolenie wiec tez jestescie winne. Niedlugo wasi menele zaczną szczac pod siebie to bedziecie z pieśnią ja ustach myc im d*pska śmierdzące żeby tylko dzieci nie widzialy. Dzieci widza i rozumieja wiecej niż wam sie wydaje. Rozkraczyłaś nogi przed menelem to chroń dzieci przed konsekwencjami twojego wyboru bo zapewniam cię ze gdyby mogly zadecydować, to wybralyby innego tate- trzeźwego i normalnego." xxxxxxxxxxxxxxxxxx mocno powiedziane ale to prawda!!!! kobieto weź się w garść, ODEJDŹ!!!! pakuj sie i wracaj do matki nie jutro ale dziś!!! zrób to dla siebie i dziecka!

Gość patologia w czystej formie
Powinni ci zabrać dziecko. Z takich dzieci które żyją w domu gdzie jest alkohol i przemoc ciężko jest zrobić normalnych ludzi,bo nawet gdy nie powielają modelu rodziny prezentowanego przez rodziców to i tak często mają różne dysfunkcje społeczne. Tak to jest jak dzieci robią sobie dzieci.

Gość gość
ucuekaj kobieto, musisz miec sily zeby wychowac dziecko, szczesliwa mama to szczesliwe dziecko, wiem ze Ci trudno, znam taki zwiazek gdzie kobieta wracala trzy razy bo nie potrafila, chciala zeby dziecko mialo ojca, tylko ze ona miala juz jedno z innym, tym bardziej bylo jej ciezko, jak juz odeszla na stale stwierdzila ze szkoda ze tak pozno, tachala dziecko i zakupy na 4 pietro, byla tak szczupla ze myslalam ze wpadnie w anoreksje, teraz jest zmeczona ale szczesliwa mama dwoch slicznych dziewczynek, nie daj sie, jestes mloda, pozniej bedzie tylko gorzej, wez to prosze pod uwage, powodzenia

Gość gość
Masz 22 lata i męża i dziecko? Rany, w Twoim wieku?? Tez bym popadła w depresję jakbym się tak urządziła... A gadki "mogłabym mieć każdego" - pocieszaj się, z dzieckiem to już mało chętnych, chyba że jesteś bogata.

Gość gość
a ja nie wiem czemu mam dziwne przeczucie, że to autorka jest sprawcą

Gość gość
"Myślę że twoj partner jest alkoholikiem. To że piwo potrafi stać a on go nie wypija o niczym nie świadczy" co???:D

Gość gość
odejdź od niego!!! jesteś młoda, ułożysz sobie jeszcze życie z nim nie masz na to szans!!!!

Gość gość
Sytuacja tych dzieci jest winą matek nie ojców! Bo one na ogół tkwiły w takim toksycznym związku kilka lat nie bacząc na dobro dziecka,a do walki motywuje je dopiero to,że facet dał kopa w tyłek i przyprowadził sobie nową dziunię... A teraz kreują się na matki na medal. Szkoda tylko,że pozwalały na znęcanie się psychiczne i fizyczne własnych dzieci. I kompletnie nie wierzę w historie że nie miały co ze sobą zrobić czy bały się,że ojciec odbierze dziecko. Wystarczy sprawdzić statystyki w naszych sądach większość spraw o opiekę wygrywają matki,nawet takie,które tymi matkami być nie powinny. Biegli uznają,że dziecko ma silną wiez z matką i jej dają opiekę

Gość gosc1981
Witam autorko. Ja tu nie staje po żadnej ze stron ,ale do tanga trzeba dwojga.Mówisz ,ze czasami jest normalny siądz z nim i porozmawiaj dlaczego Cie tak traktuje co mu nie pasuje co Tobie.Bo to ze wypije ale sama zaznaczyłaś ze nie jest nawalony dziennie.Dziwi mnie sytułacja ze o seksie zapomnieliście hmm.Jesli rozmowy nie pomogą w momencie kiedy jest dobrze to moze faktycznie cos z nim nie tak,ale sądze ze tu jest coś jeszcze popapranego w tym zwiazku nie tylko fakt ze on pije i jest zły...

Gość gość
autorko, nie wiem, czy on jest alkoholikiem czy nie. ale skoro jestes w zwiazku od paru lat, masz dziecko i 22 lata, to wybacz, ale przypuszczalnie pochodzisz ze srodowiska, gdzie tak sie kobiety traktuje :(. albo nie pochodzisz, ale wpakowalas sie w taki uklad. tacy faceci sie nie zmieniaja. dla nich to jest normalne.

Gość gość
ta te piwska to cholerrstwo mojatesciowa wogle nie robiła problemu jak synalek w ciagu pol roku zebrał 3 worki wypitych przez niego sprasowanych puszek które chował w piwnicy.... po 3 latach wypomniala mi ze jak ja go spakowałam to ona nakrzyczałą na niego jak przyjechał z walizka .Ja bym dobrze j*** w łeb. Wypije 6 piw,pospi i do pracy jedzie autem a dzicko do przedszkola...i tak było codziennie.ludziom sie we łbach miesza,

Gość gość
Wrobilas chłopa w dziecko to masz na co zaslugujesz , w tym wieku przyzwoite dziewczyny uczą sie , studiują , pracują , robią karierę , poznają sie nawzajem z partnerem i dopiero kiedy maja wykształcenie i godziwy byt decydują sie na dziecko. Wtedy nawet jak im coś nie wypali w małżeństwie to maja kase , zawód i mogą kopnąć gnoja kiedy zechcą... Przyznaj ile mialaś lat kiedy wpadłaś ? Ha,ha,ha ....Patologia....

Gość gość
autorka jest ZONA OCHRONIARZA. pocztajcie o niej to wariatka:(