Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boicie się prawdziwych mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Ich nie da się kontrolować.

Gość gość
Mowisz o facecikach?To nie jest prawdziwy mezczyzna....

Ja się nie boję prawdziwych mężczyzn, boje sie nieodpowiedzialnych chłopców, przy których muszę być czujna i mysleć za dwoje.

Gość gość
Prawdziwy mężczyzna i prawdziwy związek to nie kontrola, dominacja tylko partnerstwo

Gość rozpędzone stado orgazmów
boją się , mają szacunek i lgną do takich

W ogóle spotkać takiego to prawdziwy cud. Zapewne jesteś facecikiem z przerośniętym ego, który sobie wmawia, że kobiety boją się prawdziwych mężczyzn, a one boją się związku z kretynem.

Gość gość
Kobiety się boją. Chcą mieć kontrolę nad związkiem. Chcą dominować. Tylko głupcy się na to godzą

Gość gość
@Fiku Ależ ty bredzisz, dziecinko!

Gość gość
Słuchamy, miłe panie...

Gość Megazord
Prawdziwy mężczyzna ma co najmniej 20-centymetrowego penisa.

Gość gość
A jak można traktować poważnie zaocznych psychologów? ;-)

Gość gość
Brawo! Pierwsze kryterium już mamy! Długość penisa...

Drogi prawdziwy, traktując kobiety jak głupie niunie sprawiasz, ze te uciekają, nie ze strachu przed prawdziwym mężczyzną, a przed kretynem :)

Gość gość
@Fiku Jak kto się zachowuje, tak się go traktuje. Proste, prawda kochana? Czy to ja jestem wielbicielem brunetów i ciągle o tym jęczę na tym forum? Jak głupia niunia...

Skądże, ty, prawdziwy mężczyzna tylko jęczysz, że kobiety boją się prawdziwych mężczyzn :D a wszelką rozmowę sprowadzasz do stwierdzenia: jesteś głupia :D

Gość gość
@Fiku Ależ Fiku, to tylko pozory. Tak naprawdę bardzo Ciebie cenię. Inaczej bym tu z Tobą nie pisał. Niestety, nie jestem brunetem... :-(

Gość gość
Wg mnie kobiety nie tyle nie boją się ich ale są oni dla nich nieatrakcyjni. Kobiety często wybierają po skrajnościach facetów albo on kontroluje- wniosek faceci są źli ale dają emocje albo ona kontroluje - wniosek facet prawdopodobnie "pipa" lub ona ma jakieś schizy czy twardy charakter. Prawdziwy mężczyzna Jednocześnie nie da sobą kontrolować i nie będzie chciał kontrolować, będzie raczej on dążył do partnerstwa. Jednak dziś kobiety bardzo rzadko są w stanie myśleć w ten sposób. Choćby myślenie odnośnie bycia kierowcą w związku, opieki nad dzieckiem itp. Co stoi na przeszkodzie by to kobieta była kierowcą w związku? Przecież korona jej z głowy nie spadnie, nie przestanie być kobieca, nie jest przecież gorszym kierowcą niż mężczyzna lub Co stoi na przeszkodzie by to mężczyźni zajmowali się dziećmi, nie mają zmiennych nastrojów, okresu, w większości posiadają w jakimś zakresie umiejętności majsterkowicza - techniczne, wielu jest mężczyzn kucharzy czy po prostu potrafiących gotować, ile by się dziecko przy okazji opieki nauczyło Taki mężczyzna nie będzie udawał przed kobietą kogoś, nie będzie grał co powinno być plusem jeśli chodzi o związki. Myślę, że to raczej nie chodzi o to, że się boją ale o to, że nie potrafią wyobrazić sobie życia z takim mężczyzną bo są zbyt przywiązane do związku z podziałem na role, w którym często kończy się tak, że to "moje" a to "twoje" zaś w związku z prawdziwym mężczyzną używa się stwierdzenia "nasze" gdzie na wspólne dobro pracują oboje partnerzy, każdy w taki sposób jaki pozwalają mu umiejętności i możliwości.

Gość gość
gość Wg mnie kobiety nie tyle nie boją się ich ale są oni dla nich nieatrakcyjni. Kobiety często wybierają po skrajnościach facetów albo on kontroluje- wniosek faceci są źli ale dają emocje albo ona kontroluje - wniosek facet prawdopodobnie "pipa" lub ona ma jakieś schizy czy twardy charakter. Prawdziwy mężczyzna Jednocześnie nie da sobą kontrolować i nie będzie chciał kontrolować, będzie raczej on dążył do partnerstwa. Jednak dziś kobiety bardzo rzadko są w stanie myśleć w ten sposób. Choćby myślenie odnośnie bycia kierowcą w związku, opieki nad dzieckiem itp. Co stoi na przeszkodzie by to kobieta była kierowcą w związku? Przecież korona jej z głowy nie spadnie, nie przestanie być kobieca, nie jest przecież gorszym kierowcą niż mężczyzna lub Co stoi na przeszkodzie by to mężczyźni zajmowali się dziećmi, nie mają zmiennych nastrojów, okresu, w większości posiadają w jakimś zakresie umiejętności majsterkowicza - techniczne, wielu jest mężczyzn kucharzy czy po prostu potrafiących gotować, ile by się dziecko przy okazji opieki nauczyło Taki mężczyzna nie będzie udawał przed kobietą kogoś, nie będzie grał co powinno być plusem jeśli chodzi o związki. Myślę, że to raczej nie chodzi o to, że się boją ale o to, że nie potrafią wyobrazić sobie życia z takim mężczyzną bo są zbyt przywiązane do związku z podziałem na role, w którym często kończy się tak, że to "moje" a to "twoje" zaś w związku z prawdziwym mężczyzną używa się stwierdzenia "nasze" gdzie na wspólne dobro pracują oboje partnerzy, każdy w taki sposób jaki pozwalają mu umiejętności i możliwości. --- Pokaż mi takiego, to sama mu się oświadczę :)

Gość gość
@Fiku Teraz to mnie rozłożyłaś na łopatki dziewczyno! ;-) ;-) ;-)

Gość an love
dziś mężczyzn już nie ma,. tylko wyrób mężczyznopodobny...

Gość gość
@Fiku Ze śmiechu, złotko. Ze śmiechu...

Gość gość
Fiku Dziecinko Co ty wiesz o zyciu ile masz lat , 20? Na to wychodzi...