Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boicie się prawdziwych mężczyzn

Polecane posty

Mają ale niestety mało ich podobnie jak prawdziwych kobiet . Niestety .Faktycznie towarzystwo nam niestety moralnie ubożeje i tych prawdziwych ubywa .

Shabby ja to już mam kupę lat .Najprawdziwszą . Was mi szkoda bo Wam dużo trudniej o szczęście .

Gość gość
wedlug mezczyzn facet musi rzadzic kobieta poniwierac jka najszybciej zaciagnac kobiete do lozka zeby byc mezczyzna, tymczasem jest calkiem odwrotnie

Fikuśna granica wiekowa staropanieństwa znacznie się przesunęła ostatnio. Gościu to odwrotnie znaczy że kobieta ma mężczyzną poniewierać ?

Kiedyś stara panna zaczynała się ok 23 roku życia a teraz to małolatka jeszcze .

Gość mężczyzna przed trzydz
A ja tam czytam i nie mogę zrozumieć. Przecież to oczywisty fakt, że kobiety chcą dominować, układać sobie wszystko pod siebie, rzeźbić związek, mężczyznę. Szkoda tylko, że tak naprawdę się do tego nie nadają, jakby mężczyźni zaczęli się podporządkowywać filozofii kobiet to ja nie wiem do czego by to doprowadziło. Po co ta walka z siłami natury???? Nie czaję tego, mężczyzna od zawsze i na zawsze powinien być mężczyzną w związku, i nie chodzi o bycie tyranem, despotą, egoistą, tylko o całokształt. Co to za czasy, większość kobiet jakieś takie rozwrzeszczane, agresywne, żądne władzy w życiu codziennym. Trzeba być idiotą żeby się wiązać z takim czymś, no chyba, że ktoś jest masochistą albo innym dziwolągiem.

Żadna z pań nie odpowiada to ja to zrobię . Drogi mężczyzno przed 30 jeżeli o kobietach mówisz ,,coś "to nie licz na zainteresowanie prawdziwej kobiety .Na taką nie zasługujesz . To przez właśnie takie podejśćie wiele jest takimi jak opisujesz i wracając do tematu prawdziwy mężczyzna szanuje kobiety i żąda szacunku z ich strony .

Gość mężczyzna przed trzydz
A ile Ty masz lat pulchny, 15? :)