Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boicie się prawdziwych mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
@Fiku Złotko, kochanie Ty moje i kwiatuszku cudowny, nie bulwersuj się. Jeszcze dostaniesz zmarszczek, mój Ty słodki pyszczku, perełko Ty moja śliczna i cudowna...

Gość gość
Staram się, jak mogę. ;-)

Gość gość
wg kobiet prawdziwy mężczyzna to ktoś na kształt Boga a przy tym to normalny mężczyzna odpada w przedbiegach

Gość gość
kłucicie się i nic z tego nie wynika dajcie przykłady prawdziwych i nie prawdziwych .

prawdziwy mężczyzna: miły, kulturalny, inteligentny, zaradny, zadbany, itp. itd. ... nieprawdziwy mężczyzna: chłopiec, synek mamusi, damski bokser, zdrajca, kłamca itp, itd. dodajcie cos jeszcze:)

Gość gość
manipulant

Prawdziwy mężczyzna: - zna swoją wartość - ma swoje zasady, których przestrzega - ma dumę i honor - ma serce, nie jest nieczuły ani zobojętniały - jest odpowiedzialny i myśli o konsekwencjach swoich czynów/wyborów - posiada mądrość życiową, popełnia błędy, ale wyciąga z nich wnioski i potrafi przyznać się do błędu - jest ambitny, chce coś osiągnąć, stawia sobie cele (mogą być to małe cele i małe prywatne osiągnięcia) ...

Gość gość
Ok to cechy a nie przykłady

aha i prawdziwy mężczyzna ma charyzmę i temperament a jednocześnie nienaganną kulturę osobistą prawdziwego dżentelmena

Gość gość
To ja bym na razie spełniał wszystkie te opisy a mam 22 lata i nie miałem nigdy dziewczyny :P Widać autor tematu ma trochę racji

Gość gość
Prawdziwy mężczyzna nie wypowiedziałby się w takim wątku, ale zawsze by przechodził do czynów. Tym się różnią ci prawdziwi od podróbek - nie dyskutują, ale robią to co uważają za słuszne, zwracając uwagę na otoczenie.

Oczywiście, że wygląd ma znaczenie. Prawdziwy mężczyzna nie ubierze się jak pajac (np. w rurki czy spodnie z krokiem na wysokości kolan).

Gość gość
czyli by być wg kobiet prawdziwym mężczyzną trzeba spełniać nieskończoną ilość wymagań z resztą wciąż rosnących :P

Gość gość
"prawdziwy mężczyzna: miły, kulturalny, inteligentny, zaradny, zadbany, itp. itd" x Czyli wszystko to czego nie ma kobieta.

Pozwólcie że się wtrącę . Dwa słowa w temacie 1. Każda kobieta ma inne pojęcie prawdziwości mężczyzny bo każda jest inna i chce czego innego . 2. Prawdziwe kobiety nie mają podstaw bać się prawdziwych mężczyzn ale tylko te na prawdę prawdziwe .

zgadza sie, dlatego chciałam aby każda osoba napisała czego oczekuje bo jak wiadomo każdy ma inne kryteria