Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala4869

czy on mnie zdradza doradzcie mi

Polecane posty

Gość gość
Nie ma za co. A nie możesz do niego pojechać na kilka dni (że się niby stęskniłaś) albo wyciągną go na jakiś urlop? Wtedy zobaczyłabyś co będzie.

Gość gość
sory za literówki, jem przy kompie (świnka ze mnie, wiem;))

Gość lala4869
no nie mogę bo on pracuje i wyjezdza w poniedziałki nad ranem a wraca w piątki w nocy... na urlop nie da rady go wyciągnąć...

Gość lala4869
smacznego;-)

Gość gość
nie bądź żyła, podziel się facetem

Gość gość
Muszis coś wykombinować bo zwariujesz z tej niepewności. Będzie u Ciebie nocował, może wtedy?

Gość lala4869
no jak będzie nocował to co mam zrobic?? mogę sprawdzić telefon ale tam i tak nic nie będzie.. a może znow mu 'padnie bateria'

Gość lala4869
nie mam pojęcia jak się dowiedzieć i mieć pewność jak jest naprawdę...nic mi nie przychodzi do glowy.

Gość gość
W miłości i na wojnie wszystkie chwyt dozwolone. Bądź piękna, umalowana, wyluzowana, niech wie, że jesteś nie byle kim! Pokaż mu, że Ty też masz własne życie bez niego. Że nie siedzisz z zaciśniętymi kolanami czekając na jego przyjazd. Opowiedz mu, jak dobrze się bawiłaś ze znajomymi, wyjdż do kina z kumpelą, na piwo z przyjaciółmi...

Gość gość
A tak wogóle to dobrze Wam się układa?

Gość lala4869
ja tak cały czas robie odkąd zaczęły się te akcje z telefonem.. jak mu mowie ze wychodzę gdzie to on mowi 'no to idz' jak jesten ze znajomymi to pyta co jakiś czas jak tam się bawie i co robie i tyle ufa mi, nigdy nie dalam mu powodów żeby było inaczej. nawet ostatnio probowalam tak jak on chowałam telefon, trzymałam caly czas przy sobie ale co z tego jak nikt wtedy nie pisał do mnie ani nie dzwonił... później już przestalam to robic, bo i tak nie było zadnych efektow.. wlasnie dzwonil i normalnie jakby się nic nie dzialo mówił ze kocha...

Gość gość
Sprawdź te raporty doręczeń , kasując sms często o tym sie zapomina

Gość gość
Kup ładowarkę do jego tel i miej w domu. Jak mu się rozładuje, powiedz, że koleżanka zostawił, może będzie pasować.

Gość lala4869
z glowy mi w ogole wyleciały te raporty następnym razem sprawdze...

Gość gość
I sprawdz połączenia , z kim najczęściej rozmawiaj - spisz numery, nawet jeśli byłby to "Romek". Niech zaufana koleżanka zadzwoni ze swojej komórki, niby przez przypadek, albo że niby szuka firmy budowlanej czy coś.

Gość lala4869
ale to wszystko jest skasowane jak przyjezdza

Gość gość
Mój znajomy swoją kochankę zapisał pod hasłem "TEŚĆ2" he he.

Gość lala4869
a jak sprawdzałam książke telefoniczna to z dziewczyn bylam tylko ja.. a tak sami kumple itp. to musiałabym wszystko spisywać

Gość gość
Kup na allegro podsłuch i włóż mu do torby czy gdzieś. No nie wiem, co Ci jeszcze napisać. Strasznie mało czasu ze sobą spędzacie. A jak on jest u Ciebie to nie dzwoni do matki do pracy do kumpli? dziwne..

Gość lala4869
ja nie rozumiem tych facetow.. czemu oni zdradzają jak maja swoja dziewczyne..

Gość lala4869
wcześniej widywaliśmy się codziennie to nie było takich problemów dopiero teraz jak zaczal wyjezdzac na tydzień i wracac na weekend...i tak mi dużo napisałaś dziekuje, potrzebowałam tego żeby się wygadać... jak będziesz chciała się wygadać to wal do mnie ;-) czy będziesz miała jakiś problem chętnie wysłucham.. a z tym podsłuchem to już nie będę przesadzać

Gość gość
A może on wcale nie pracuje od poniedziałku do piątku tylko ma żonę czy dziewczynę a jej mówi że wyjeżdża do pracy na weekend Tak gdybam bo faceci różne świństwa potrafią wykombinować i takie historie się zdarzają

Gość lala4869
nawet mi tak nie pisz i nie strasz, jesteśmy razem 2 lata, znam jwgo rodzicow itp. to raczej nie, dowiedzilabym się.. a jakby tak było to przez tydzień mało by się odzywal a jest tak w miare..

Gość gość
Młoda, pogadałam z Tobą bo miałam podobny problem. Mój facet też sporo wyjeżdzał, ja siedziałam u naszym rodzinnym mieście, a on jeżdził po Polsce służbowo. Spotykał się z panną z Wawy, jej kłamał i mnie okłamywał. Wpadł bo przeczytałam raporty w komórce, a później zostawił aktywne gg i ta panna sie odezwała. Zagadałam z nia i wszystko sie ryypło.

Gość lala4869
nie wiem co ja mam teraz myslec

Gość gość
Trzymaj się, Młoda! Mam nadzieję, że dasz sobie radę.

Gość lala4869
jaka ja Młoda.. dzięki ze ze mna pogadalaś.