Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutno mi

Polecane posty

Gość gość
Moze Polska to PRZYCAR albo PRZYNIEM ? Albo ANTYNIEM -nie wiadomo. ANIEMA. Takie cos. Kto wiei tyle. Ale patrzcie napisalam ze Polska to MARTWA K***A - a patrzcie - spiewanie. Kto spiewa w Polsce oprocz ksiedza w kosciele i sluzby. Dlaczego? Tyle. Bo jest cos w tym. Moze te wszystkie prostytutki to mialy byc artystki estradowe. No tak by pasowalo. I jest cos takiego jak martwa k****. Nie wiem skad to jest - to chyba jest ogranie artystki estradowej - najgorszego dna w sztuce jakie moze istniec. I Polki wolaly byc k*****i. I ograly to martwa k***a bo jest martwy sezon - takie cos.Ze nikt ich nie chcial. A mialy rodziny i tak dalej. I przez to cos jest zle. To nie sa zadne wyglupy. Taka Agnieszka Smieszka - artystka estradowa. Jedynie ze nie zaspiewala tu na koniec. Chociaz... wszystkie zdolnosci miala. Takie cos. Czemu nikt nie chcial sluchac tej Smieszki? Moze chciala swoje piosenki, a mialy spiewac karaoke? Jak to bylo? Ja sie na takich rzeczach nie znam i tyle:(

Gość gość
Wiecie to jest fakt - tak umoralniano k***y w Polsce. Kto to wymyslil? I wszystkie poszly bo ... i tu nie napisze bo nie i tyle. Bo nic mi nie moga zrobic. Niech sobie same wymysla co im sie stalo. Bo ja jestem zenujaca z tymi listami i nie tylko. Mialam napisac, ze chce odpoczac. Nie - to nie byla prawda.Nie o to poszlo. Po prostu nie ten adres. Tylko czemu? Takie cos. Ale nie do konca tez o to mi poszlo.Po prostu chcialam cos wyjasnic. I tyle. Takie cos. Wszystko :( I ja zostalam porwana przez oczy. A te prostytutki co sobie nie mysla. Moze nawet nie rozumieja co im sie dzialo? NIe wiadomo. I tyle. Moze stwierdzily ze mialy haluna? kto wie? i tyle :(

Gość gość
Wiecie co robia w Polsce k***y pod psychiatrykami? Ogrywaja sobie porwanie przez oczy jakby tak im grozilo. Taka historia to jest. I tyle mnie to obchodzi co brak dyrektora szpitala psychiatrycznego w tej miejscowosci na ...moralnosc. Nie potrzeba. Prosze bardzo - bo to tam takie - porwanie przez oczy. To niech sie wynosza spod psychiatrykow. Co tam robia? i tyle.

Gość gość
Moze tak -kiedys sobie tak tam staly i tak sie zaczelo pladrowanie kont. Ale to sa katoliczki? To sa uczestniczki sekty wilkow w owczej skorze. I tak sie zaczelo, ze one nie sa wilki w owczej skorze. No ale to sie tak zaczelo. A dzis wielkie artystki, zeby nie bylo, ze ja bez sensu tu pisalam zadnego. Naprawde. Liczy sie jak zaczynasz- tylko tyle. I zalezy co i tak dalej. Skad one sie tam znalazly - wielkie witrazystki. Skad one maja witraze tam? Od dyrektora szpitala psychiatrycznego. Wolne zarty jak dla mnie. I tyle. To by mnie nie porwalo przez oczy. I tyle :(

Gość gość
Ja to napisalam bo tu bym sie dowiedziala, ze mam se stanac pod psychiatrykiem i wiecie NIEJEDNA polska prostytutka miala 2 porwania przez oczy. A co to jest porwanie przez oczy? i tyle. I o tym nie ma niczego. I im KK zawsze pomagal i mialy stac o dyrektora szpitala psychiatrycznego - takie cos, a o co one staly? I dlatego wszyscy w bankach zaczeli pic bo co to jest nikt nie wiedzial. Tak sie zaczelo pijanstwo w bankach, spirytus, USA - takie cos. Taki strach. A jeszcze jak dyrektora porwalo. I to wszystko co mam do napisania. Wielkie witraze - tak sie to zaczelo wszystko czy skonczylo. Takie tam rzeczy. I tyle. Nie bylo mnie tutaj. To chyba jasne. Koniec :(

Gość gość
To sie zaczelo MOIM ZDANIEM ze przyjmowali prostytutke witrazystke do ubezpieczen - to moralna i bylo ze nic nie pasuje. A ona miala 2 porwania przez oczy to jest RENTA. A ja mam porwanie przez oczy i wyrwanie - zly charakter do panstwa i tyle. 20 lat poza Polska powinnam byc. A matke powiesilam to w ogole. Nigdy.i tyle. Tak sie dalam oglupic i taka jestem nie wiem - nie umiem sie znalezc, ze Polska to ani dno. A te prostytutki to byly z Podhala. I mogly byc, a tu dyrektor banku porwany przez oczy. A w sumie kto je polecal? Bo tak poleglam w tym KK w Polsce.Przez charakter. Ale wole swoj koniec niz koniec wielu idiotow naiwnych. Ale to nie moja sprawa. Zegnam - chyba tyle moge napisac. Tak wygladalo moje nawrocenie i tyle:( I kleska oraz kariera w Polsce (No comments) - witraz, psychiatryk , porwanie przez oczy. Dziekuje bardzo. No i co sie stalo z moim mezem z Polski?Tyle :( to sie kiedys dowiemy. Za co to on chcial rente? czy moze jak on to chodzil do urzedu i mogl byc czy pracy szukal. jak to stoi ten urzad i do widzenia.bo sie dowiem ze to sie stalo ze strachu. tak? No wlasnie. To tak sie nazywa. Hmmm... panstwowy urzad i tyle. Papiery w TG w Rosji mam w urzedzie i papa :(

Gość gość
Bo ja mam opinie ze pania z 2 dzieci powiesilam. No -ja zwlaszcza. W roku 2004 nie mialam porwania przez oczy. A ona? i tyle. :(

Gość gość
Bo ja ma w d... ksiezy. No wiecie - tyle wam napisze. A moglabym wiecej chociaz w sumie to juz by sie nalezala kasa. Taka prawda. Bo tacy ci ksieza sa. jak dla mnie. No wiecie kto wymyslil prostytke z Podhala - witrazystke? Czemu nie moglam ja pomalowac kosciola, w Krakowie do pracowni isc. Ciekawe czemu - naprawde. A wy co macie taka krotka pamiec. Tez was wyrwalo? Pamietam to jak dzis...:(

Gość gość
Wiecie ja tu pisalam z dobrego serca i nie pamietalam o wyrwaniu, ale moze ktos mogl zauwazyc, ze pani ma charakter, ze to jest za malo porwanie przez oczy. Ze 2 razy. A wyrwanie? A jak wyrywalo wPolsce - bo w Polsce nie bylo wyrwan. A jak ludzie szli sobie na rente i robili sie znajomymi z dyrektorami psychiatrykow. Skad jest ten dyrektor psychiatryka najbardziej. Ico to bylo? Pojedyncze wyrwanie czy podwojne. Tyle :(

Gość gość
Ja tylko chcialam napisac, ze zaden dyrektor w Polsce psychiatryka nie przyznal sie do tzw. halucynacji ze sobie przyjmowal pacjentow po godzinach.I wiecie procedura byla ich, skad to wiedzieli. Kto sie tym zainteresowal? I z czasem sami byli pacjenatami psychiatryka albo sie wieszali. Takie cos. Kto sie tymi ludzmi zajal? I mnie porwalo przez oczy w psychiatryku i jeszcze bym sie dowiedziala - tylko tyle - wypieprzaj. No coz... to tylko tyle i koniec. I zjedzcie sobie tych ksiezy - naprawde - jak dla mnie. Chociaz moze niektorzy do czegos sie nadawaja. Kto wie? Ale znowu sa tak dani, ze lepiej tego nie widziec. Nie interesowac. Chociaz - na czym oni sie w sumie znaja. Nie wiadomo i tyle :( I lepiej nie wiedziec. jak dla mnie. :( 🖐️ :( ps. to tez jest smutne :(

Gość gość
faktycznie jesteś zdrowo jeebnięta :D Wypuścili cię z psychiatryka ?

Gość gość
Ja chcialam napisac, ze nawet tyle nie moglam -na rente isc moim wyrwaniem. Tylko sie balam cale zycie ze skoncze - w psychiatryku sie dowiem. W wiezieniu. Tak mnie wyrwalo.Inni mieli tak spokoj w zyciu, a ja? Choc no wlasnie - czy prawdziwy wyrwany mogl sie urzadzic wyrwaniem? Skad zaczeli lecytyne brac na to? i tyle. I co ja robie w Polsce.No coz... jesli tak chcieliscie miec tu wzrost gospodarczy to... i tak dalej :(

Gość gość
Jak juz to z wiezienia i stad wartosci rencisty i PRL jak sie renciste traktuje w Polsce. Jak renciste traktuje wilk w owczej skorze. Normalny lomiarz i tyle :( Lomiarz z Lomianek. Ta lecytyna skad to. Bo moj ojciec mial wszystko na co zasluzyl. Nawzajem i tyle :(

Gość gość
Nie wiem kiedy sie zaczely wyrwania, ale PRL to juz jedno morderstwo rencistow. Takie cos i tyle :(

Gość gość
po co ty tu piszesz?czy to ci ulgę przynosi ?same p********ie o szopenie :D

Gość gość
Tak w PRL u nie bylo aptek, a teraz 1 apteka. A jak? i tyle :( A nic nie pasuje - taka prawda i tyle :(

Gość gość
Ja nie pisze o Szopenie jakbys chcial wiedziec, ale np. dyrektorka szpitala psychiatrycznego w Polsce. Taka praca i moglibyscie byc. A tak? No tyle by mi w Polsce odpowiadalo. I nie umialam odejsc od tego stanowiska. A raz w necie spotkalam kobiete - dyrektorke szkoly , byla prostytutke.Ale o tym cicho. Czemu? Bo chyba poszla bo porwalo ja przez oczy.Nastepnie poszla do gazety. Powiem wam - jaka ona byla straszna. Jej sie wszyscy bali. Czy tu nie mogli sie mnie bac tez? Moze nie bylo widac tego czy smego bo pisalam o wierze i jeden smiech, a z czego? jaka ona byla straszna. I tak strasznie ja porwalo.A moze i to pisala i ja sie z niej smialam. A taki pan - no doktor ogrodnictwa w usa i ciagle Czestochowa i Czestochowa. Czemu? Bo mial zone z czestochowy.I tak ocalal sie dowiem bo inaczej malzenstwo z ta pania, a tak z jakas ze wsi. Tak wyswatane.Porwaniem przez oczy. Bo trzymam sie tego mojego meza jak glupia. Bo takiego wyswatania nie chce.Ale tyle mi zostalo - dyrektor psychiatryka porwany przez oczy. No i Ok ale zmiana stanowiska - ja dyrektorka. nie. no to wystarczy mi 1 maz i tyle :( Zreszta to byl jego pomysl - moj? Nie znalam go. W sumie mogl byc. I tyle. A tak? to wszystko :(

Gość gość
To byla byla prostytutka i byla dyrektorka. Mna poszla sobie do gazety i Filipinka. I nie wiadomo co tam. Moze znowu ja porwalo i sie powiesila. I tak wyjechalam do USA - a ojciec takiego goscia mial mi powiedziec, a wiesz ze N. nie zyje? tO miala byc moja zona. Bo czemu raz jeden gosc mnie zostawil w spokoju???? bo jedna redaktorka gazety sie powiesila. I tego nie bylo. Tego nie bylo.W ogole.A czemu? Zestrachu przez 2 porwaniem mowili. Czyzby? i tyle :(

Gość gość
Zęba już wstawiłaś ,czy nadal paradujesz bez .:-o

Gość gość
Nie kłam Owca :-owyrzucili Cię ze szkoły za notoryczny alkoholizm:-o Puszczałaś się też z dyrektorem szkoły :-o

Gość gość
I zawsze mialam te Filipinke - no wiecie ja bylam wyrwana . Na wyrwanie czy dzialala? ale lubilam ja. I wtedydali ja tej bylej dyrektorce szkoly i bylej prostytutce. I chyba jej poszla i sie ze strachu powiesila. Bo ona sie wieszala jak zaczelam pisac na tym forum. bo czy sie boje Janiny S? A jak ona zaczela tu pisac? kto z nia pisal od poczatku tu i tyle :( Tu zrobila sobie 2 dziecko. A jak tu przyszla? I dla mnie jest tylko - kogo wsadzic za leczenie jej. I czemu ona sie powiesila tak naprawde? i tyle :(

Gość gość
Hahahaha Owca ,ty piszesz bez ładu i składu :D Pewnie znowu masz fazę :D

Gość gość
Od Janiny S to akurat powinnaś przykład brać:-o Porządna żona,matka dzieciom i gorliwa katoliczka . Ty jesteś zwykłą alkoholiczką :-o

Gość gość
Alemacie komentarze - ja juz sobie ide stety niestety. Ona sie powiesila ta Janina MOIM ZDANIEM- poki jeszcze nie skonczyla tak jak ja. Z pustym kontem. I taka jest prawda - bo od kogo by tu zaczac sie dowiem jesli chce zaczac co planuje. Mam tylko 1 plan - zapoznac sie z wami przez net i zaczynam od Janiny S. A czemu nie? Co kuzynka jej pomaga dziecko wychowywac? A maz gdzie jest? Nie od meza - od niej tylko. Bo co ta moja renta jest warta. No Janiny S. na pewno chyba, nie? Chociaz? :( ps. a co was to obchodzi. Galerii sztuki nie planuje, ale najesc sie .... ???? :( cdn . :(

Gość gość
A co -ja radzilam Janinie S 2 dziecko w tym wieku? To byl moj pomysl?No dla mnie towarzystwa z kafe - drugie dziecko i spieprzaj ze szkoly. Wiecie czyj to byl pomysl - ksiedza. I usluchala, bo jaka ta kafe jest. Moze tak ich troche poprawi.Tez tak myslalam. Ja chcialam was poprawic piszac o wierze. I taki koniec moj. I tyle. I ide bo generalnie nie o to mi w zyciu chodzilo -najwyzej religioznawca,ale to nie ma w Polsce czegos takiego. Nie jest to kraj tolerancji religijnej i tyle :(

Gość gość
Ja chcialam napisac, ze w kafe wciagnelam sie Filipinka. A wiecie co mialy robic filipinki bo jak ja moglam nie isc na poczte? Bo bylam filipinka. Ale ja tak nie lecialam. Najwyzej rodzina. I wystarczylo mi powiedziec ze mieszkam w domu czynszowym na poczte - tylko tyle. To wszystko :( I co ja mam z tej Filipinki? Zniszczone zycie. Bo ta gazeta byla czegos warta.Prokuratury. I nigdy tak sie nie skonczylo. Tyle :(

Gość gość
Owca ,dlaczego mnie się bałaś ? Nie lubię tak rozwiązłych kobiet jak Ty.:-o Bierz ze mnie przykład .Wróciłam wczoraj z Norwegii.Przywiozłam mnóstwo pieniędzy ,które dał mi mój mąż .Ponieważ nie pracuję to musi nas utrzymywać .Taki ma obowiązek. Ty się źle prowadziłaś i nikt Cię nie chciał.Nawet na msze w niedzielę często nie chodziłaś.Ile dawałaś na tacę ?

Gość gość
Ja chcialam kierowniczka poczty tu ale rok temu na wiosne. Mialam byc choc nie musialam bo brak wartosci i tyle. A dzis? Dzis chce rente tylko a to sie dowiedzialam na systemie wiecie, w ktory sie zaplatalam. A tak to nic. Tylko matka ze mna rozmawiala i zaplatalam sie w system i sie zaczelo.I w tym roku sie odplatalam w maju/czerwcu. Caly rok na systemie i zero informacji. Bo jacy to sa ludzie. No tacy - nic ci nie powiedza jak nie moga. Nici tyle :(

Gość gość
Moja rada jest taka .Uczęszczaj regularnie na msze poranne i wieczorne .Kładź sowicie na tacę ,to może Pan Bóg Cię wysłucha i ześle bogatego męża.Ja nie skąpię na tacę i zobacz,im więcej dam tym Pan bardziej dba o mnie .

Gość gość
Spadaj ode mnie. W Polsce mialas pracowac. Po co ci ta Norwegia chociaz? jak tam masz sie dobrze. ja nigdzie nie wyjechalam - tu sie miala znalexc praca. Ja po prostu calkowicie oszalalam, a wartosci wszystkie poogrywane i pokradzione i zniszczone. A to co pisalam w sieci to 2 razy mialam ograne i tak tu pisalam i pisalam na tej kafe - z tej Filipinki. Czy ja bylam rozwiazla? Ja sie dowiedzialam w sieci I PASOWALO SIE TYM PRZEJAC, ze jestem tak glupia, ze skoncze w szkole.I tyle. I poszlam sobie to w sumie ograc pytajac sie o prace i ja...dostalam. No to poszlam uczyc i tak skonczylam. Czy bylam rozwiazla? Stwierdzono, ze jestem ulomem i tyle :(