Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutno mi

Polecane posty

Gość gość
Jak alkoholiczka ,może być kierowniczką poczty ? :-o Odmawiasz choć różaniec ?Nie,dlatego Pan Bóg Cię nie słucha :-oNawróć się .Wtym roku zmieniłam kanapę ,na wygodniejszą .Jestem często zmęczona i muszę dużo leżeć.Wprawdzie jeden i drugi syn są w Norwegi u ojca,ale byłam wykończona wychowywaniem ich .Muszę dużo odpoczywać .

Gość gość
ja mialamisc na rente bo bylam tak zniszczona przez ksiedza ktory dal sie zniszczyc totalnie. Taki bohater. Niesamowity. Przejac sie mna nie. Tak tez mnie przez oczy porwalo, ale zniszczyc sie do samego konca. No niesamowity czlowiek.Ze tez nie zaprosil mnie na swoja egzekucje , do ktorej przygotowywal sie cale zycie, ze kosciol to teatr, scena a powinna byc arena. Mogl zaprosic mnie na egzekucje. Czy bym przyszla. ale bym wiedziala, ze zawsze bedac je... i tak dalej do konca go po...i tak dalej. No bo wiecie taka msza - nic tylko z tarota. Wciagnal mnie tarotem bo tak i juz. I tu pisze - przestrzegam - ze moze sie cos wydawac, ze ksiadz jest niesamowity, eucharystia. A co to jest rodzina z plecaka Jana Pawla 2? Czy to moze byc 3 albo ilus tarocistow?Tez sie zmiesci.kto wie.bo sama pani napisala gdzies tam , ze byla rodzina z plecaka Jana pawla 2, a co w plecaku? I tyle :( A czemu poszlam na dr i musialam? tyle :( I radze uwazac. tyle moge napisac, bo czemu nie ma merkaby nie wiem. A nalezy tez uszanowac takich ludzi. Niestety trzeba byc uwaznym i tyle zostaje.

Gość gość
ja juz ide bo nie zycze sobie glupolowatych komentarzy, a wiedzac o poczatku kafe odchodzi sie stad kulturalnie i bez jakichs niepotrzebnych sentymentow. Takze radze uwazac na tarot- tak nawet napisalam mature w Polsce. A mialam miec juz pelno kasy i rozwijac swoje talenty, a nie cierpiec z takimi a nie innymi ludzmi sie zadajac. Tyle w sumie i koniec. Slowak umarl, ale na wakacje na Slowacje moglam jechac, cos robic. Normalnie zyc. a tak? Bo szkola ma wiele sensu. Tak, jesli mozesz obyc sie bez niej. To wszystko. Jesli mozesz to sobie i wyobrazic i wykonac. Pozdrawiam.Jedyny optymizm w tym watku, ze a moze komus sie uda wyzwolic ze szkoly. Bo matka i zona mojego meza w Polsce mowily tak z k... sie wyzwolily, a jeszcze z tej calej szkoly. Z ksiedza sie wyzwolily, a ze szkoly nie. Takie byly rowne babki tylko mialy pecha na dzieci. No taki wypadek sie zdarzyl. Takie zycie. Nikt by w to nie uwierzyl dlatego ide.Ale moj maz - on nigdy nie mial wypadku. Zadnego.

Gość gość
Owca ja nie pracuję w Norwegii :-o Pojechałam tam na rok do męża ,odpocząć i po pieniądze. Niestety oni tam mają jakieś twarde twarde ,niewygodne łóżka .Byłam wiecznie obolała .Kupiłam sobie tam materac i na nim leżałam .Było trochę lepiej .Jednak w tej Norwegii sami zboczeńcy mieszkają .W domu mojego męża ,mieszka dwóch pedałów :-o Rzadko z domu wychodziłam żeby na nich się nie natknąć :-o Jak szli do pracy ,wycierałam wszystkie poręcze i klamki na klatce ,specjalnym odkażającym środkiem :-o

Gość gość
Ja chcialam napisac ze ten ksiadz z tym plecakiem Jana Pawla 2to mialam pomyslec no dobrze, ale nie wiedzialam, ze w katedrze moze byc taka historia. Tylko tyle.I lecieli- a co sie dzialo w Rzymie. No to mieli wybudowac Watykan. No tyle im zostalo bo wiecie jak sie porownujecie to se tak wygladajcie-ten ksiadz po prostu chcial miec Rzym i tak go mial i tyle. A jak to jest bazylika sw. Piotra i Pawla to wiecie - powinna byc - bo tak i juz :(

Gość gość
Ten środek ,był na chlorze :-o Śmierdziało strasznie i gospodarz mnie ofukał :-o:-o Powiedziałam mu więc żeby wyrzucił tych zboczeńców :-o:-o Dzieci moje,też dotykały poręczy ,więc jak tu nie odkażać ?

Gość gość
Ja nie pisze o Norwegii - mnie to nie obchodzi. Ale chcialam napisac, ze matka i zona mojego meza bardzo mu zawiscily, ze one sie nigdy nie wyzwola z tej szkoly. W sumie tylko jemu sie udalo. I wiecie w sumie nawet moglam byc, cos tam studiowalam - gdzie by one tam zadzwonily na uczelnie - i nawet moglabym juz byc, ale znowu to zdjecie - nie, to byl ich HAK na prokurature. Bo nie poszly siedziec za dzieci. Bo mialy moje zdjecie i to tyle. Chociaz nie wiadomo. Ten moj maz tez byl. A dzieci sobie ograly. Bo wszyscy sie zachowywali jakby to byly geniusze nie wiadomo skad. A prawda moze byla taka, ze lepiej nie wiedziec skad one byly - taka prawda :(

Gość gość
Teraz jestem w Polsce i odpoczywam .Ta moja parszywa kuzynka ,tak mi zapuściła mieszkanie przez ten rok ,że dezynfekcji wymaga :-o:-o Jest leniwa do granic możliwości :-o:-o Zrobiła duże zakupy przed wyjazdem ,dla niej i dzieci :-oMiała za to podlewać kwiatki ,odkurzać i sprzątać po chomikach :-o Przyjeżdżam do domu a chomik zdechł :-o Ta idiotka ,powiedziała że ze starości :-o Ja jej nie wierzę :-oPewnie mu jeść nie dawała z lenistwa :-o Zażądałam zwrotu za xakupy które jej zrobiłam ,bo w mieszkaniu pełno kotów fruwa :-oKurz na pół metra ,na meblach :-oNo i chomik nie żyje :-o

Gość gość
No janina nigdy sie nie nudzi. A ja chcialam napisac - i ide - ze w tegoksiedza to wkopalam sie tylko ja bo mnie zaprosil na spotkanie i wiecie - poszlam. I po prostu chcialam sie kulturalnie odkrecic, ze nie pasuje. I wiecie oni moze i chcieli cos robic, ale nie pasowalo. to nalezy chociaz skarge napisac do biskupa. ja sie nie dam- bo wiecie - do dzis nie wiem kto byl bardziej fisniety - ksiadz czy mlodziez. Ja po prostu po cichutku chcialam odejsc. I jeszcze zostawilam mu znajomosci. przeciez ja bylam tak na poziomie, ze sie opisac nie da. 🌼 :(

Gość gość
Owca Ty jesteś ograniczona :-o To ja Janina :-oTy nie byłaś w Norwegii tylko ja .Wyszłaś pół roku temu ze szpitala psychiatrycznego i jakoś zaczęłaś do mnie składnie pisać.Widzę że znowu masz fyrdum -dyrdum :-o:-o Pewnie chlejesz jak zwykle :-o

Gość gość
Ty byłaś na poziomie alkoholiczki i puszczałaś się z dyrektorem :-o To jaki Ty miałaś poziom ?:-o

Gość gość
Owca ,przecież Ty nie miałaś nigdy męża :-oCo Ci się znów uroiło :-o Dziecka ,dzieci też nie urodziłaś :-o Jaka z Ciebie kobieta i katoliczka:-o