Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz odkad poczul ruchy dziecka unika seksu

Polecane posty

Gość gość

W 28 tyg dziecko nasze zaczelo niezle szalec w moim brzuchu:) maz byl zachwycony ale tez zaczal.calkowicie unikac seksu,tlumaczac tym ze nie potrafi bo wie,ze nasze dziecko rusza sie,ze jest w brzuchu ,ze czulby sie dziwnie...jestem teraz w 35 tyg,zadbana,przytylam ledwo 7 kg i zero seksu:( obawiam sie ze po porodzie kryzys bedzie sie ciagnal:(

Gość gość
mi ruchy dziecka nie przeszkadzają, chętnie pokocham sie z Tobą

Gość gość
lepszy ruch dziecka od ruchu palikota!

Gość gość
A ja go rozumiem Też nie mogłabym kochać się w ciąży Sprawa przekonań To pewnie dla wielu śmieszne ale czułabym się jak by dziecko brało w tym udział Każdy jest inny i ja tak mam I myślę że po porodzie na pewno mu przejdzie

Gość gość
A ja boje sie,ze nie przejdzie...potem kolejny miesiac dwa przerwy po.porodzie naturalnym ,lipa:(czuje sie brzydka

Gość gość
Moj maz mial tak samo, uszanowalam jego obawy, choc bezpodstawne. Istnieja inne formy zaspokojenia :P Po porodzie wszystko wrocilo do normy, maz czekal jak szalony na zakonczenie pologu.

Gość gość
Przejdzie przejdzie Będzie wygłodniały seksu Powinnaś uszanować to że nie chce/nie może jak masz w brzuchu dzidziusia Ludzie różne maja do tego podejścia

Gość gość
No niestety, mój tez mówi, że sobie nie wyobraża, że jak będę w ciązy, żeby seks ze mna wtedy uprawiać. Boi się, że krzywde zrobi dziecku i że dziecko będzie przy naszym stosunku :P Serio takie głupoty gada! mam nadzieję, że jak już przyjdzie co do czego, to zmieni zdanie...

Gość gość
Sex przy bezproblemowej ciąży jest jak najbardziej ok,a dziecko czuje tylko bujanie nic wiecej, a on pewnie sobie wyobraża ze będzie dziecko pindorem bil po glowie,hehe

Gość gość
Moj maz tez mial opory i rzadko to robilismy, czesto nie mial ochoty. A pozniej po porodzie, jak minelo te 6 tygodni to mielismy najlepszy sex w naszym zyciu:) Tak namietny i cudowny nie byl nigdy wczesniej ani pozniej:)