Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę smaku luteiny

Polecane posty

Gość gość

czy któraś tak samo jak ja na samą myśl o luteinie ma ochotę zwymiotować? tego smaku nigdy nie zapomnę! obrzydlistwo! aż mnie ciarki przechodzą... :/

Gość gość
pamiętam... ohyda... pociesz się, że kiedyś to się skończy, jeszcze tylko kilka miesięcy ;)

Gość gość
Zawsze możesz łykać D*phaston.. ale z tego, co wiem, to jest o wieeeele droższy.

Gość gość
Miałam tak samo, paskudztwo, ale to był jeden z wielu "uroków" ciążowych i nie pozostawało nic innego jak czekanie z nadzieją na poród ;)

Gość gość
właśnie ja wymiotowałam jak ją brałam na podtrzymanie ciąży i wtedy lekarz zmienił mi na dopochwową i nie było problemu - tyle,ze ona sporo droższa jest.

Gość gość
może na złym wątku to napisałam, bo tu same 'ciężarówki' a ja się męczę z luteiną na wywołanie okresu (już po raz drugi) ehh :/ ale chociaż tu więcej kobiet przyjmuje to paskudztwo niż na antykoncepcji, ginekologi i płodności :P

Gość gość
primolut nor jest gorszy,bo dużo objawów ubocznych ma niż luteina i nie można go stosować w trakcie starań o dziecko.to dopiero okropieństwo jest brr gorsze od luteiny.

Gość gość
a czemu wywołujesz? mam torbiele?endo? - ja mam i to i to i całe szczęście,że dzieci urodziłam przed 30 -tką,bo teraz już bym nie miała :-(

Gość gość
straszne, serio masz jeszcze k******a mac jakis problem???

Gość gość
nie wiem czemu się opóźnia. poprzedni cykl 6tygodni trwał. teraz 38dc i postanowiłam zacząc brać tą luteinę którą mam w domu i sobie go wywołam. jak kolejny nie przyjdzie o czasie to pójdę do ginekologa. byłam miesiąc temu i nic mi szczególnego nie powiedział (myślałam, że w ciąży jestem bo wyszedł lekko pozytywny test wtedy i wizyta była bardziej o ciąży a raczej o jej braku :P) zawsze był regularny :/

Gość gość
Ty gościu powyżej z 22:38 masz chyba problem ze sobą. jak ci się nie podoba to nie musisz wchodzić. nie moja wina że masz zapalenie waginy bo mąż cie w******ć nie chce. pozdrawiam

Gość gość
a mnie zastanawia jak test moze wyjsc lekko pozytywny? :P mnie tez az mdlilo od luteiny, a teraz marze o niej, bo nie mam jak isc do lekarza i w najblizszym czasie tak bedzie, a mam plamienia przed miesiaczka, i tez bym sobie pobrala, to z cyklu na cykl gorzej :(

Gość gość
Jak jest druga kreska (nawet blada) to jest się w ciąży!!! A wiadomo, że na wczesnym etapie lekarz nic nie wykryje. Trzeba było iśc zrobić sobie beta HCG.

Nienawidziłam tego smaku, strasznie się męczyłam zanim tabletka się rozpuściła :/

Gość gość
poproś lekarza o dopochwową, o ile będzie to możliwe. Nieprawda, że jest dużo droższa. Jest refundowana i na receptę kosztuje ok 3 zł więc to chyba nie majątek

Gość gość
okropność!! mi ginekolog przepisał podjęzykową bo niby plamiłam i mogła ona wylecieć :P wyszła blada druga kreska widziana gołym okiem! do tej pory mam ten test! tyle ze jak zaczęłam plamić poleciałam do ginekologa. to był równy 6tydzień cyklu i na USG nie było nic widać. trochę żałowałam, że więcej testów nie robiłam