Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondi85

Szukam

Polecane posty

Jestem naturalną, brazowooką blondynką. Lekko podrasowaną, bo blond włosy płowieją.

Gość mroczne mrrrau
to fiku ma kota? no patrz ja myslałem że palmę na wyspie u fog. Ale to stare dzieje . fiku ma anielską cierpliwość. o kocie nie wiedzialem. czego to człowiek sie dowiaduje no no nooooooooo

Gość mroczne mrrrau
toć wczytaj sie w mój tembr niedorajdo. Jestem on

Gość mroczne mrrrau
no patrz przedszkole:)

Gość mroczne mrrrau
no własnie faceci są z marsa a kobiety z wenus mars kolego mars

O kurcze, a u mnie to zależy. Gdy chcę się rozerwać, odmóżdżyć, wybieram coś komercyjnego. Ale tez lubię filmy dokumentalne, czy tez fabularne, ale takie niszowe. Gdzie reżyser nie liczy na duży rozgłos, ale chce przedstawić swój punkt widzenia.

A tak poza tym, co robisz na kafe o tej porze ?? cierpisz na bezsenność?? :)

Z południa Polski, lat 23, odnośnie ulubionego filmu ciężko mi skazać jednoznacznie, który to, ale kilka zapadło mi w pamięć. Z ta bezsennością przesadziłem rzeczywiście;p A Twój ulubiony film?? Jakiej muzyki słuchasz?? u mnie o odpowiedź prościej, ostatnio słucham jazzu.:)

Gość mroczne mrrrau
fajtłapo mój ty niedorajdo popaprany z kingsajza jes 15 cm ja mam normalny rozmiar:)

Słucham różnej muzyki. W zalezności od nastroju.:) Bardzo lubię filmy psychologiczne- jak: ''Taksówkarz'', ''Wstręt'', ''Piękność dnia'' i kocham produkcje z Azji(te niebolywoodzkie):)

O to tak z ciekawości zapytam jakie masz wymagania względem ewentualnego kandydata ??

Nie szukam tu faceta. Raczej kogoś z kim mozna miło pogadać o wszystkim i o niczym.:)

Gość mroczne mrrrau
a ja lubie króla lwa w adamtacji s. Kinga oraz tańczący z wilkami ale ta wersjaz 1960 roku:)

Też tu nie szukam kobiety :) Po prostu lubię o takie rzeczy dopytywać dla celów badawczych, ale nie wnikajmy :)

Gość mroczne mrrrau
nie no spoko gr***ajcie sobie gołąbeczki spadam opieprzyc kogoś innego. Jeśli chodzi o moja skromną acz nietuzinkowa osobe lubie kino o zaskakującej tresci. nie ważne czy komercyjne czy nie, lubie gdy po takim kinie zastanawiam sie nad wartościami wydawałoby sie oczywistymi a jednak nie do końca. Lubię spojrzec czasami na życie z inne perspektywy. I mysle ze własnie po to jest kino. Miłej nocki gołąbeczki

No dobrze. Najbardziej lubię blondynów i szatynów z urokiem osobistym, którzy umieja docenić kobietę. Nie znoszę chamstwa, arogancji i prymitywizmu.

O kobietę trzeba dbać i troszczyć się, gdyż inaczej więdnie niczym kwiat :) Mężczyźni też lubią być doceniani, lecz na inny sposób. niż kobiety.