Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondi85

Szukam

Polecane posty

Gość gość
blondynka z duzymi? :-D

Gość mroczne mrrrau
o o ooooooooooo mialem sie zmyc ale nie moge:) prymitywizm to instynkt a zachowaniatakie cec***a nasz gatunek jako istoty ludzkie:)więc to tylko spłycenie znaczenia postepu w drodze do człowieczeństwa.Natomiast arogancja to wartość ludzi pewnych siebie, władczych , mocnych to też cechy nie do końca negatywne. Chamstwo tak tu sie zgodzę to jest wada:)

Albo mnie sie wydaje albo autorka topiku ma już na kafe profil o podobnej nazwie do używanego teraz :P True? ;)

Gość mroczne mrrrau
k***a średnia wieku jest niska:)

Tak czaje się na tym forum, bo chce poczytać trochę kafetryjne życie i zaskakuje mnie dlaczego kobiety dają się tak często poniżać i sobą pomiatać ?? Niektóre nie chcę być szanowane i adorowane, dlaczego ?? Poniżanie dostarcza im więcej emocji, gustują w draniach. jak Ci się wydaje??

Nie wiem. Ja stanowczo nie gustuję w draniach! Aczkolwie niedawno mi się taki trafił.

Gość mroczne mrrrau
ciekawy jestem odpowiedzi blądi:) powaznie

Tomek, prawda jest taka, że tacy faceci potrafia sie na początku nieźle maskować, robić dobrą minę do złej gry. Czasem dajemy się nabrać.

Nawet nie chcę o tym pisać. To przykre. Miał tendencję do przemocy. Na początku wydawał się być spełnieniem marzeń. Szydło z worka wyszło później.:(

Facet, który używa przemocy wobec kobiety to totalne zero, taka prawda.

"Tomek, prawda jest taka, że tacy faceci potrafia sie na początku nieźle maskować, robić dobrą minę do złej gry. Czasem dajemy się nabrać." X Tia,napewno :D Prawda jest taka,że zarówno kobiety jak i mężczyźni szukają najatrakcyjnieszego partnera i najpierw przymykają oko na jego wady , a zaczynają je zauważać dopiero gdy minie zauroczenie.

Gość mroczne mrrrau
Tomku Tomku. Zadna tu kobieta nie chce byc szmacona, nie chce byc poniżana. Każda lub prawie każda w życiu realnym ceniu partnera jego rycerskość jego oddanie , jego dobroć . Ale każda pragnie dreszczyku emocji pragnie niebezpieczeństwa, pragnie być choć raz w rękach jaskiniowca. Bo życie jest nudne a tutaj można bez pokazywania twarzy dać upust pragnieniom:) przygoda chłopie przygoda i instynkt gdzie nie musi być matką dla swojego męża a być kobietą władcy.

mroczne mrau to o czym piszesz to wypisz wymaluj syndrom sztokholmski ;) Da się to leczyć, idź na jakąś terapię,bo skoro dlaCiebie normalne jest że po gębie od faceta dostajesz, bo czujesz się wtedy jak kobieta władcy, to już tylko terapia pomoże ;)

Życzę by następny już był na pewno ok :) A jakie plany masz na jutro ??

Gość mroczne mrrrau
pawelku nieomieszkam:)

Ależ bardzo dobrze wiem o czym pisze :) To Ty starasz się całą winę za to że sama jego wad wcześniej nie zauważyłaś zrzucić na niego, by móc o nim szybciej zapomnieć ;)

Pavlo na poczatku znajomości kazdy chce wypaść jak najlepiej. Dopiero gdy się poczuje bezpiecznie, wtedy ujawnia wady...

Żadna kobieta nie chce niańczyć swojego faceta, bo chce mieć w nim oparcie i móc na niego liczyć. To oczywiste.

Gość mroczne mrrrau
k***a skończyło mi sie wino jestem smutny:(

"Pavlo na poczatku znajomości kazdy chce wypaść jak najlepiej. Dopiero gdy się poczuje bezpiecznie, wtedy ujawnia wady..." X Ameryki nie odkryłaś,z tym że po wypadaniu jak najlepiej przez 2 tygodnie statystyczny facet już pokazuje swoje prawdziwe oblicze, bo męczygo udawanie kogoś kim nie jest. Ty natomiast wyłapałaś te błędy jak wnioskuje o wiele wiele później, czyli sama sobie winna jesteś tego,że skończyło się właśnie tak a nie inaczej i że męczyłaś się w związku z damskim bokserem ;)

Gość mroczne mrrrau
pawelku żaden facet czy nie facet nie pokazuje swojego ja po dwóch tygodniach.