Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1m3ed

mógłby ktoś pomóc to wazne bardzo ciaza czy jej brak

Polecane posty

Gość gość1m3ed

mam pytanie, prośbę, mógłby mi ktoś pomóc... ? otóż mam problem, .. zacznę od tego , ze kiedyś chorowałam na bulimię, ale wszystko wrociło do normy , łacznie z cyklem miesiaczkowym, bez zadnych tabletek, bo na szczescie w miare szybko przyszła pomoc, - zawsze było wszystko na "czas" , nawet okres przychodził w tym samym czasie, zawsze w nocy, ale ostatnimi czasy, kochałam sie z chlopakiem tydzien wczesniej, a kiedy mialam dni plodne, raz " poszlo ze mnie" , brązowym sluzem, moze troszkę krwistym, hm nie wiem jak to okreslić, i dzien pozniej także kochalismy się, dzis powinnam dostać okres, dziś ew . jutro, - kochalismy sie 24,08, były to własnie dni plodne, dzis jest 17. 09 , zawsze przed okresem mialam jakies chrosty na twarzy, itd, a teraz tego nie ma, tak samo , powinno byc ''sucho '' a ja mam jakiś dziwny sluz, wczoraj będąc na miescie poszlo ze mnie jakis kawowy, beżowy śluz, jakby pod żółty trochę , i bardzo gęsty, wieczorem już wodnysty , przejrzysty, z domieszką białego, nie wiem co o tym myslec, temperatura wieczorami dochodzi do 37,4 rano juz 36,3 po wstaniu z lozka 36,5 nawet, choć wiem ze ten drugi pomiar mało warty, mam strasznie wzdęty brzuch, pełniejsze piersi, które jakoś nie bolą za szczegolnie, .. ciągle mogę spać, a zawsze nienawidze snu, zeby spać potrzebowałam tabletek nasennych, by choćby wieczorem zasnąć,... co do wzdetego brzucha, jest to dla mnie aż nie możliwe, i ciagle nosze teraz szerokie ubrania, .. wiem powinnam poczekać na nadejscie @ , ale ciągle o tym czytam i mam juz zawirowania w glowie, chyba nie chce zbyt szybko robić testu, bo nie chce zobaczyć tej jednej kreski , .. ;( niestety, optymistką to ja nie jestem ... ale oboje chcięli byśmy miec dzidzi , może opisze ktoś swój przypadek, ... da nadzieje,ze jednak @ nie nadejdzie, . ; (

Gość gość
możesz być w ciąży, 10 dni po stosunku mozesz zrobic test z krwi. a to plamienie na mieście mogło byc plamieniem implantacyjnym

Gość gość
Bzykanie i ciąża

Gość gość
a objawy zaczynają sie te same co przed @, ... hm, nie no jest okej, można ewentualnie ześwirować tylko , a czy to normalne , by np , na poczatku ciązy, był tak wzdęty brzuch ? jakby sie poprostu piłkę połknęło, ;| to jest masakryczne

Gość gość
"czy to normalne , by np , na poczatku ciązy, był tak wzdęty brzuch ? "ja mam tak na okres

Gość gość
aa okej, czyli "pocieszonko" ,:( hm, no cóż , pożyjemy zobaczymy .. nic poza tym teraz się nie dowiem ani nie zrobię,