Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania~1

mąż mnie zdradził i nie potrafię sobie z tym poradzić

Polecane posty

Gość gość
męża byś się brzydziła?

Gość gość
to chyba zdradzony maz powinien waczyc o zone po zdradzie a nie zona z kochanka o meza :O czemu kobiety potrafi sie tak ponizac ?? moze to zakompleksienie z braku pracy :O ale zeby walczyc o zdradzacza to trzeba miec ostro narabane we lbie :O

Gość gość
a myślisz, że jak po ciąży to tylko rozklapciocha? :D ja wyglądam o niebo lepiej rok po porodzie, niż kiedykolwiek wcześniej zaczęłam ćwiczyć, dbać o siebie, mam więcej czasu i motywacji. dojrzałam zmień myślenie. jest stereotypowe!

Gość gość
kafe szwankuje znowu

Gość gość
a co do wybaczenia... da się. mi się udało. ale warunkiem jest ograniczenie jakichkolwiek kontaktów z ta kobieta. jesli mu zalezy to sam powienien zrobic wszystko-nawet prace zmienic. i tyle!!!

Gość gość
Sama jestem żoną ale nieustannie mnie dziwi wasza chęć zemsty na kochance. Nie wyobrażam sobie jak niskie poczucie własnej wartości trzeba mieć by robić coś takiego. Jakby mnie mąż zdradził to ostatnią rzeczą o jakiej bym pomyślała to kontakt z jego kochanką albo zemsta na niej.

Gość ehhhmmmmooo
no wiem.... dla mnie to ta pani psycholog to właśnie taka ku.. co to sobie dziecko z kimś zrobiłą, małą podrzucała mamusi, za małolatów się brała... wielce mi pani psycholog, co innym radzi, a swojego życia sobie ułożyć nie umie! Miałam myśli, by ją zabić! Mężowi czasem wypominam.. no cóż..

Gość gość
życzę wszystkim oskarżycielkom żeby w życiu spotkało was to co autorkę to przestaniecie obwiniać żony że siedzą ze zdrajcami dla pieniędzy. Bo kto większą k****ą by był matka która porzuca dzieci i zostawia z mężem który się k*****, kochanka czy biedny mąż bo faceci to święte krowy bez mózgu i uczuć co najważniejsze w ich życiu jest żeby kuutasa zamoczyć?? A kobieta ma zabrać dzieci je wychować wynająć sobie mieszkanie i zapłacić opiekunce żeby iść do pracy. To pokaż mi K************A gdzie znajdziesz taką prace żeby z paroma złotymi alimentów za to wszystko zapłacić. Zona ma duupy dawać obcym frajerom żeby dzieciom jeść dać> Jeebnijcie wy się w łeb z tymi swoimi mądrościami łatwo radzić póki sie nie jest w sytuacji jak autorka. Nie łam się autorko pokaz mu jak wygląda k****a po co masz biedować lubi koorwy to go wykorzystaj jak nie potrafisz z nim żyć normalnie i mu wybaczyć. a jak trafi sie okazja to go kopnij w cztery litery.

Gość gość
i odezwala sie wyzej, kur/wa za pieniadze :D Jezyk rynsztokowy, nieszczesliwa i sfrustrowana. Tak wyglada zycie nic nie wartych idiotek, siedzacych w kieszeni meza. Oczywiscie, nie da sie zarobic :D wiec trzeba siedziec z mezem, bez zadnego honoru. Jak mozna byc tak zniewolona?

Gość mania~1
Przepraszam, ze wczesniej nie odp ale przyszla do mnie siostra ktorej powiedzialam co sie stalo( rodzina nic nie wie co sie u nas dzieje). Siostra pwoiedziala, ze postara sie mi zalatwic prace na produkcji w firmie w ktorej ona pracuje, ale tj pensja rzedu 1400zl na reke. Ale tak sobie mysle czy jesli rozwod bedzie z orzeczeniewm o jego winie to naleza sie mi alimenty z ktorych chyba bede mogla wynajac mieszkanie. Boze , jestem rozbita na 1000 kawalkow. Jak on mogl mi cos takiego zrobic :( Maz pracuje na zmiany i jeszcze nie wrocil z nocki dzwonilam ale tel nie odp . Wiem , ze pewnie jest u niej. Narazie nie chce mu nic mwoic bede zbierac dowody na jego zdrade. Dzis postaram sie przetrzepac mu telefon i poczte. Napiszcie czy mozna wydrukowac sms z jego komorki na normalnej drukarce?

Gość mania~1
podnosze