Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linanaka

jem chudnę i schudnę 10kg zapraszam

Polecane posty

Gość linanaka

dobry wieczór. dziewczyny czy ktoras z was tez potrzebuje zgubic 10kg jesli tak to zapraszam. do kietnia wazylam 59... po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych i ponownym popalaniu papierosów moja waga jest 66 jestem zdesperowana bardzo, zaczynam miec depresje z tego powodu, jest tez w ty,m mojej winy, zaczelam inaczej jesc wiecej, smieci bez stalych posilkow, jak o tym mysle chce mi sie plakac. mam wrazenie ze wygladam jak torebka. od dzis mam nadzieje ze w koncu mi sie uda i naprawde to zrobie, wroce do mojej wagi, ogladalam dzis ciekawy reportaz obieganiu, kupilam sobie juz buty, biegalam wczesniej ale robilam to zle bo chcialam szybkich efektow i po tygodniu znudzilam sie tym, dzis dowiwdzialam sie jak zaczac odowiednio trening i utrzymac a nawet pokochac bieganie...

Gość linanaka
5.30- banan 10.00- omlet z 2 jajej z 2 plastrami chudej szynki 14.30- crem ze szpinaku bez dodatku zadnej smietany 17.30- ananas swiezy kupilam sobie tabletki zielona kawa i biore je od jaiegos czasu, bez rezultatu szkoda pieniedzy tylko..

Gość linanaka
zasada numer 1- zero pieczywa zasada 2 - zero ziemniaków zasada 3 - tylko woda i herbatki, kawa, zero energetyków zasada 4 - absolutnie fast foodów, frytek, zoltego sera

Gość linanaka
zasada 5 - 5 regularnych posiłków zasada 6 - najpozniej o 18 . zasada 7 - jakis ruch cwiczenia zasada 8 - trzymac sie 7 zasad... prosze dziewczyny o pomoc rowiez o uwagi, porady, pomozmy sobie wzajemnie

Gość gość
ja tez potrzebuje schudnąc z 10kg wróciłam niedawno z pracy za granicą nieregularne pory posiłków i jedzenie przed snem zostawiło spory ślad:( teraz planuje przejść na dietę norweska poprawić metabolizm i wrócić do wagi. ogólnie to biegam i dobrze to robi na odchudzenie więc polecam. na internecie można znalezc dużo ćwiczeń co też jest fajne:) trzymano kciuki za twój sukces i liczę na swój:) powodzenia:)

Gość linanaka
o dziekuje ci bardzo no na mnie tez pozostał spory slad... wierze ze sie uda ,..

Gość paulaaj
miałam tak samo po antykoncepcji a nawet gorzej, jak zaczynałam ważyłam 58kg,półtora roku później 68kg :/ znienawidziałam siebie, nienawidził mnie mój ówczesny chłopak, to wszystko było bardzo przykre, dopiero po rozstaniu wzięłam się za siebie i teraz mam na liczniku 63kg, ale wciąż mnie to nie satysfakcjonuje, sporo ćwiczę, biorę spalacz figura extraslim, ale wciąż nie pilnuję odżywiania,z tym jest największy problem. macie jeszcze jakieś rady?

Gość hatakama
figura oprocz tych termogenikow ma tez fajna stronke gdzie znajdziesz duzo porad i przepisow detetyznych, moze to ci cos pomoze :(

Gość gość
tte zasady nie trzymają się kupy "tylko woda kawa i herbata..." to dlaczego w menu masz jakieś posiłki stałe? :P

Gość gość
Hej dziewczyny chetnie sie połącze ja juz dłuższy czas na diecie schydłam juz 14 kg ale teraz jakos motywacja całkiem mi spada jem coraz wiecej białego pieczywa i ziemnieaków a w moim przypadku wystarczy odrobina wiecej weglowodanów i waga idzie w góre. w tej chwili waże ok 74 kg przy wzroscie 174.

Gość linanaka
prosze bez złosliwosc, zasada tylko wada kawa i herbata oznacza ze zadnych słodkich soków itp.

Gość linanaka
ja po odstawieniu nagle zaczelam tyc, i teraz po 4 miesiacach chcialam spoobowac zaczac brac znów ale chyba musze najpierw schudnac bo inaczej waga ni drgnie...

ok, zalogowana... myslalam zeby moze stworzyc grupe zaqmknieta na facebooku jesli zgramy sie w odchudzaniu dobrym składem ... było by super i łatwiej

dziewczyny jesli sie zgramy w dobra gruppe dziewczat ktore naprawde chca schudac moze pomyslimy o grupie zamknietej na facebooku?

Gość gość
ja odchudzam sie od poniedzialku 16 wrzesnia i schudlam narazie 1kg...

Linanaka :) zdecydowanie przyłączam sie do CB takze chce schudnac okolo 10 kg.. takze jak TY biegałam biegalam miesiac po 4 km dziennie lecz nic bardzo nie pomagalo i zamierzam zaczac cwiczenia godzinne z MEl B jako jedyne cwiczenia pomagaja mi schudnac z ud :)

Hej to ja gość z wczoraj zaczynam z wami od dzisiaj najgorzej tylko z punktem nr.7:( może na razie zastosuje się do wszystkich innych:)

Gość gość
punit 7 to najlepiej maszerowac dopracy czy szkoly zmiast auto lub tramwaj ;p a najlepiej to rowerem ;D i juz jest ruch

Gość goscii
xilusssionx jak dlugo juz cw mel b nogi i kiedy widac efekty?

powiem tak dieta + cwiczenia mel b po 2 tygodniach widac pierwsze efekty:) cwiczenia z mel b na poczatku wydaja sie bardzo trudne sa zakwasy itd ale z dnia na dzien jest coraz lepiej :) cwiczylam z nia na poczatku wakacji i bylo widac efekty lecz przez wakacje to zaprzepascilam nawet znajomi mowili ze sa efekty zaczynam od dzis na nowa z nia cwiczyc:) cwiczenia sa z nia na youtube :) po 10 min :) ja glownie skupiam sie na udach i brzuszku:) no i pupie:) AKCJA ODCHUDZANIE UWAZAM ZA ROZPOCZĘTY:p 1 etap do Świąt Bożego Narodzenia:P Dziewczyny trzymajmy sie razem bd nam latwiec w naszych slabosciach :) zawsze ktoras podtrzyma na duchu:)

Jak sie ciesze ze wss tyle..:) milo bardzo... u mnie sniadanko byl jogurt naturalny a potem salatka warzywna.. teraz jakis owoc.. weszlam na wage i byli 64.5

Moj najwiekszy problem to podjadanie.. slodkosci albo fast foody.. pracuje niestety z jedzeniem i tonmi zaszkodzilo

ja dzis rano serek wiejski :P a teraz wlasnie zjadlam brokul gotowany + 2 jajka na twardo :P wieczorkiem bd cwiczyc:)

moim problemem to tez podjadanie;/ ale teraz sie nie poddam :P ! Teraz trzymam sie zasady MNIEJ JEM I SPORO ĆWICZĘ !

:* trzymajmy sie tutaj i piszmy co i jak bedzie napewno łatwiej, ja teraz jabłko... 17-1.30 w nocy mam zmiane dzis i jutro, o 17 zjem ostati raz lub koło 18 i postaram sie nic nie podjadac...

Dziewczyny a co z ryżem, kaszą, owocami? musimy chyba troszke bardziej sprecyzować cele dla lepszych efektów.

Gość gość
tez si przylacze ale moze faktycznie warto sprecyzowac co jesc a czego nie, ale ja nie mam bladego pojecia , moze ktos cos napisac?

mi sie wydaje ze kasze są ok maja dużo węglowodanów ale za to oczyszczają organizm co to ryżu to nie jestem przekonana mówią ze brązowy na diecie jest ok ale szczerze nigdy go nie jadłam i chyba się nie skusze. Mięsem w moim przypadku będzie kurczak nie koniecznie pierś ale i udko podobno tłustsze ale takie bez skóry nie jest takie złe do tego jakaś chuda wędlinka nawet wieprzowa mięsko wołowe tez na-pewno zagości w moim menu plus ryby w każdej praktycznie postaci jaja i nabiał w miarę chudy ale moze nie 0% ale tak do 4. owoców tez nie bede raczej jadąc chyba ze czasem jakies jabłko lub grejpfrut bo jednak maja dużo cukru. a teraz czekam na jakies wasze propozycje.